Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φλασαρισμένο το έχεις αυτο??

info: οι μητρικές μέχρι σήμερα

Xenon (v1) χωρίς υποδοχή HDMI

Zephyr (v2) με HDMI

Falcon (v3) με HDMI

Opus (v3.1) με HDMI

η διαφορά Zephyr με Falcon φενεται στα πηνία αριστερά τησ Μ/Β

http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3152&p=3

[offtopic] to xbox sky έχει ανοίξει τις εγγραφές του. οποιος ενδιαφέρεται ας παει τωρα

Αφλασάριστη την έχω την falcon.

Δεν υπάρχει λόγος να πάω σε Jasper αφού η διαφορά με την παλιά μου κονσόλα είναι τεράστια και από θέμα θερμοκρασίας και θορύβου.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ολα οκ με το προβλημα μου, τελικα τα ειχε φτυσει το writer πηρα ενα καινουργιο (το Pioneer) και ολα κομπλε..

Μια και μιλάτε για dvd writers, να ρωτήσω, το NEC 7203 DVDRW θα είναι οκ για την "δουλειά" που το θέλω ή να προτιμήσω κάποιο άλλο?

Δημοσ.

darksoho33 Από ποιά άποψη δεν έιναι όπως τα παλιά? Χαλάνε γρήγορα, δεν γράφουν καλά? ? ? Έχω NEC το ND3500, εδώ και πολλά χρόνια και είναι σκυλί αλλά πήρα κάτι Verbatim 8χ Double layer και δεν τα γράφει (4πλής γράφει ακόμα), αν και παλιότερα είχα γράψει Intenso DL x8κταπλής με το NEC χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω ? ? ?

Pioner DVD (μόνο ανάγνωση) είχα παλίοτερα και χάλασε πολύ γρήγορα και θέλω να αποφύγω να ξαναπάρω.....

Εσένα mihranalthaqafi πόσο καιρό σου κράτησε το Pioner?

Δημοσ.

Έχω το Pioneer 111 εδώ και 2 χρόνια. Έχει γράψει λίγες εκατοντάδες dvd με αρκετά μεγάλη επιτυχία θα έλεγα. Κάποτε έγραφα παιχνίδια για το 360 σε Verbatim, στα 6x. Μια χαρά. Και ακόμα δουλεύει σαν σκυλί.

Δημοσ.

NBA.2K9.PAL.XBOX360-REV0

ÜÜÜÜÜÜÜ

ÜÛÛÛÛÛÛÛÛÛÜ

ÜÛÛÛß ßÛÛÛÝ ²²²²²²²²²

ÞÛÛß Ü ÞÛÛÛ ²²²±±±±±±±±±²²²

ÛÛÝ ÜÛÛ ÛÛÛ ²²²±±±±±±±±±±±±±±±²²

ÞÛÛ ÞÛÛÝ ÞÛÛÝ ²²±±±±±±±°°°°°°°°±±±±±²

ÞÛÝ ÞÛÛ ÜÛÛß ²²±±±±±°°°° °±±±±±°

ßÛÜ ÞÛÛÜÛÛß ²²±±±±°°° °²±±±°

ßß ÞÛÛÛÛÛÜ ÜÜܲ±±±±°° ßÛÛÜ °²±±±°

ÞÛÛßÛÛÛÝ ÜÛÛÛÛÛ±±°° ÞÛÛÝ ²±±±±°

ÛÛÛ ÞÛÛÛ ÜÛÛßßÛÛÛ±° Û ÛÛÛ ²²±±±°

ÜÛÛß ÞÛÛÝ ÛÛÛÝ ÞÛÛÝ ÞÛÛ° ÜÛÛ ÛÛÛ ²²±±±°

ÞÛÛÝ ÛÛÛ ÞÛÛÝ Ü ÛÛÛ ÜÜÛÛÝ ÞÛÛÛ ÞÛÛÝ ²±±±±°

ÛÛÛÝ ÞÛÛÝ ÛÛÛ ÞÛ ÛÛÛÛÛÛÛß Û ÞÛÛÛÛÛÛ ²²±±±±°

ÞÛÛÛÜÛÛÛ ÞÛÛÛÜÛÛÝ ÞÛÛÜßß ÜÛÝ ÛÛÛÛß ²²±±±±±°

ßÛÛÛÛÛÝ ßÛÛÛÛß ²ßÛÛÛÛÛÛß ÞÛß ²²±±±±±°°

ßßß ßß ²±±±ßßßß ß ²²²±±±±±°°

²±±±±° ²²²²²²±±±±±±°°

²±±±±²²²²²²²²²²±±±±±±±±±±±°

²±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±°°

Rev0 presents... ²±±±±±±±±±±±±±±±±±°°°°

°°±±±±±±±±±±°°°°

°°°°°°°°°°

Ü Ü

Ü²Ü Ü²Ü

ÜÜܲ²±²²ÜÜÜ ÜÜܲ²±²²ÜÜÜ

ß²±±²±±²ß ß ÛÛÛ ÛÛ ÛÛÛ ß²±±²±±²ß ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ

Þ²±±±²Ý ± ± ± ±Ü ± ± Þ²±±±²Ý ± ± ± ± ± ±Ü ß±Ü

²²ßßß²² ² ² ² ² ²²² ²²ßßß²² ² ² ²²² ² ²²² ²²²

Þß ßÝ Þß ßÝ

NBA 2K9

iXtreme compatible

Date: 11/10/08 Good Kreon

System: XBOX360 Region Free

Region: PAL Stealth Patched

Languages: ENG FRA GER ITA SPA

Size: 1xDVD9 (65*100mb)

http://www.gamespot.com/xbox360/sports/nba2k9/index.html?tag=result;title;0

------------------------------- REVISION 0 ------------------------------

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ αλλά δεν κάνω πάλι το πειραματόζωο. Όποιος το δοκιμάσει (και έχει εμπειρία από τα προηγούμενα 2 scene releases των 360int και Seed4ME) ας μας πει εντυπώσεις. Κυρίως για τα bugs και το online κομμάτι.

Δημοσ.

ποια είναι η γνώμη σας για εξωτερικό pioneer σε usb 2.0?

υπάρχει επιστροφή από RROD? μπορώ να κάνω κάτι? αν πάρω καινούργιο arcade και του αλλάξω το drive και του βάλω το παλιό hitachi που είναι flasharismeno θα παίζει?

τελευταία ερώτηση είμαι banned με νέα κονσόλα θα μπαίνω στο live αν βάλω το παλιό drive?

Δημοσ.

Σαν κάτι να μην έχεις καταλάβει καλά σχετικά με τα drives. Το ban δεν αναιρείται με αλλαγή drive, καθώς αυτό που έχει μπαναριστεί δεν είναι το drive (αυτό δα έλειπε) αλλά το MAC address της ίδιας της κονσόλας. Κοινώς για να ξε-μπαναριστείς πρέπει να αλλάξεις ολόκληρη τη μητρική.

Όσο για το RROD, υπάρχουν διάφορα κόλπα για να το φτιάξεις αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα σου πετύχουν. Επίσης δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι δεν θα σου ξαναβγάλει το ίδιο πρόβλημα και μετά από λίγο καιρό (πχ. υπάρχει κόσμος που διόρθωσε RROD με xclamps και άλλα ωραία και μετά από μερικές μέρες του ξαναπέταξε RROD).

Αν πάρεις καινούριο arcade, λογικά θα έχει το Liteon drive, το οποιο δεν φλασάρεται. Άρα θα πρέπει να διαβάσεις το key του (όχι και η ευκολότερη διαδικασία αν δεν ξέρεις τι κάνεις, θέλει κολλητήρια και τέτοια). Μπορείς όμως να πας το Liteon σε κάποιο μαγαζί να σου διαβάσουν αυτοί το key. Το παλιό -φλασαρισμένο- Hitachi θα παίξει μόνο αν του περάσεις το key του νέου drive και αν το spoof-άρεις ώστε το 360 να νομίζει ότι είναι Liteon (ή τελοσπάντων ό,τι μάρκα θα είναι το νέο drive).

Για εξωτερικά pioneer δεν έχω ιδέα τι παίζει, πάντως εγώ δεν θα το προτιμούσα. Στο κάτω κάτω και το εσωτερικό ούτε 30 ευρώ δεν έχει.

Δημοσ.

Τα σπάει το Golden Axe Beast Rider;;

Βγήκε και φαίνεται γαμάτο...μου φαίνεται θα πάω και προς Xbox μεριά σύντομα :P

Για πείτε εντυπώσεις!

Δημοσ.
Σαν κάτι να μην έχεις καταλάβει καλά σχετικά με τα drives. Το ban δεν αναιρείται με αλλαγή drive, καθώς αυτό που έχει μπαναριστεί δεν είναι το drive (αυτό δα έλειπε) αλλά το MAC address της ίδιας της κονσόλας. Κοινώς για να ξε-μπαναριστείς πρέπει να αλλάξεις ολόκληρη τη μητρική.

Όσο για το RROD, υπάρχουν διάφορα κόλπα για να το φτιάξεις αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα σου πετύχουν. Επίσης δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι δεν θα σου ξαναβγάλει το ίδιο πρόβλημα και μετά από λίγο καιρό (πχ. υπάρχει κόσμος που διόρθωσε RROD με xclamps και άλλα ωραία και μετά από μερικές μέρες του ξαναπέταξε RROD).

Αν πάρεις καινούριο arcade, λογικά θα έχει το Liteon drive, το οποιο δεν φλασάρεται. Άρα θα πρέπει να διαβάσεις το key του (όχι και η ευκολότερη διαδικασία αν δεν ξέρεις τι κάνεις, θέλει κολλητήρια και τέτοια). Μπορείς όμως να πας το Liteon σε κάποιο μαγαζί να σου διαβάσουν αυτοί το key. Το παλιό -φλασαρισμένο- Hitachi θα παίξει μόνο αν του περάσεις το key του νέου drive και αν το spoof-άρεις ώστε το 360 να νομίζει ότι είναι Liteon (ή τελοσπάντων ό,τι μάρκα θα είναι το νέο drive).

Για εξωτερικά pioneer δεν έχω ιδέα τι παίζει, πάντως εγώ δεν θα το προτιμούσα. Στο κάτω κάτω και το εσωτερικό ούτε 30 ευρώ δεν έχει.

thanks μάλλον θα την στειλω για επισκευή αν δεν γίνει τίποτα θα πάω για νέα arcade τουλάχιστο θα έχω και live ξανά και hdmi σύνδεση.

Δημοσ.

Τα φωτα σας!!

Εχω 2 χβοχ φλασαρισμενα και τα 2. Κατασκευη 2005 με το Hitachi drive και τα 2.

Το ενα μου εβγαλε 3ROD και το αλλο μου χαλασε το dvd drive αποτι καταλαβα και δεν μπορει να διαβασει τα dvd (το εριξα καταλαθος ενω διαβαζε ενα dvd)

Η ερωτηση μου ειναι η εξης.. Μπορω να βγαλω το dvd drive της 1ης κονσολας και να το βαλω στην 2η;;; Να κανω δηλαδη μια απλη αντικατασταση η εχει αλλη διαδικασια ;;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...