Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις, δεν είναι δυνατόν. Ακόμα δεν έχω περάσει το tutorial του Fallout3 και θα βγει και το Dead Space? Τι θα γίνει? Έχουμε ακόμα Fable2, GoW2 και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, ήμαρτον. Πού στο καλό τα βρίσκουν αυτοί οι Seed4ME και τα βγάζουν τόσο νωρίς? Προβοκάτσια της MS είναι σίγουρα, για να μας μπανάρει όλους!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εμένα πάλι μόλις μου κόλλησε στο Grid και έπρεπε να σβήσω την ίδια την κονσόλα. Δεν μας τα λέει καλά τώρα τελευταία, έχει κάνει μερικά τέτοια περίεργα αλλά πιστεύω θα τον βγάλει κι αυτό το χρόνο. Καλού κακού όμως έχω ήδη αρχίσει να ψάχνομαι με tutorials για το σκάλισμα του Liteon.

αν μπορύσαμε να πάρουμε μία καινούρια κονσόλα (που έχει και hdmi) με 170ευρώ. να την αφήσεις να παίζει 8ωρα για καμιά βδομάδα και μετα αν δεν σου βγάλει κάτι, να της περνάγαμε το φλασαρισμένο drive, δεν θα με χάλαγε καθόλου!!

-----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 10 : 05 : 07-----

Ρε σεις, δεν είναι δυνατόν. Ακόμα δεν έχω περάσει το tutorial του Fallout3 και θα βγει και το Dead Space? Τι θα γίνει? Έχουμε ακόμα Fable2, GoW2 και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, ήμαρτον. Πού στο καλό τα βρίσκουν αυτοί οι Seed4ME και τα βγάζουν τόσο νωρίς? Προβοκάτσια της MS είναι σίγουρα, για να μας μπανάρει όλους!

το fallout3 δεν το κατεβάζw αν δεν δω reviews. Ετσι κατέβασα το ALone in the dark 5 και μετά πήρε μούφες κριτικές.

Δημοσ.

Nzeppos η κονσόλα σου είναι αυτή που είχες πάρει το 2006? Αν σου αντέχει ακόμα είσαι άρχοντας.

Πάντως τα falcon είναι σκυλιά. Το έχω 8 μήνες και δεν έχει κάνει slow down ποτέ σε κάποιο παιχνίδι. Για κόλλημα ούτε λόγος.

Περίμενε για τα jasper που θα είναι πιο αθόρυβα και λιγότερο ενεργοβόρα!

Δημοσ.

Για την ακρίβεια η κονσόλα έχει ημερομηνία κατασκευής 27/10/2005, άσχετα αν την έχω από το φθινόπωρο του 2006. Το μόνο που της έχω αλλάξει είναι το Hitachi drive, επειδή πάνω σε ένα firmware restore εμπρικαρίσθη το ρημάδι. Καλά πάει να μην την ματιάσω.

Έπαιξα ένα 2ωρο Fallout3 και μέχρι στιγμής μου φαίνεται σαν Oblivion στην μεταπυρηνική εποχή. Προβλέπω λιώσιμο και... άφθονο περπάτημα.

Δημοσ.
Για την ακρίβεια η κονσόλα έχει ημερομηνία κατασκευής 27/10/2005, άσχετα αν την έχω από το φθινόπωρο του 2006. Το μόνο που της έχω αλλάξει είναι το Hitachi drive, επειδή πάνω σε ένα firmware restore εμπρικαρίσθη το ρημάδι. Καλά πάει να μην την ματιάσω.

Έπαιξα ένα 2ωρο Fallout3 και μέχρι στιγμής μου φαίνεται σαν Oblivion στην μεταπυρηνική εποχή. Προβλέπω λιώσιμο και... άφθονο περπάτημα.

να ρωτήσω κάτι που πιθανό να σας είναι απλό και εγώ hitachi έχω και κονσόλα από 2005 έχω bannaristei λύνεται το πρόβλημα απλά αλλάζοντας το drive? και μετά παίζει κόπιες αρκεί να είναι stealthed?

Δημοσ.

Όχι, γιατί αυτό που μπανάρεται νομίζω ότι είναι η MAC address του 360 σου. Πάει να πει πρακτικά πρέπει να αλλάξεις όλη τη μητρική (και φυσικά και το drive, αφού το key του πάει πακέτο με τη μητρική). Με απλή αλλαγή drive πάντως δεν αναιρείς το ban. Αν σε ενδιαφέρει το Live, καλύτερα πήγαινε πάρε ένα Arcade με 170 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Nzeppos η κονσόλα σου είναι αυτή που είχες πάρει το 2006? Αν σου αντέχει ακόμα είσαι άρχοντας.

Πάντως τα falcon είναι σκυλιά. Το έχω 8 μήνες και δεν έχει κάνει slow down ποτέ σε κάποιο παιχνίδι. Για κόλλημα ούτε λόγος.

Περίμενε για τα jasper που θα είναι πιο αθόρυβα και λιγότερο ενεργοβόρα!

φλασαρισμένο το έχεις αυτο??

info: οι μητρικές μέχρι σήμερα

Xenon (v1) χωρίς υποδοχή HDMI

Zephyr (v2) με HDMI

Falcon (v3) με HDMI

Opus (v3.1) με HDMI

η διαφορά Zephyr με Falcon φενεται στα πηνία αριστερά τησ Μ/Β

http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3152&p=3

[offtopic] to xbox sky έχει ανοίξει τις εγγραφές του. οποιος ενδιαφέρεται ας παει τωρα

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.
Εχω στειλει γυρω στα 5 Χ360 (δικο μου και φιλων μου ) ισως και παραπανω στην μicrosoft και ολα flasharismena ΑΛΛΑ δεν ηταν μπαναρισμενα ..!

Ολα εχουν γυρισει επισκευασμενα ΑΛΛΑ στα τελευταια που στειλαμε η ΜΣ ειχε αλλαξει τα Drive.. που συμαινει οτι δεν μπορεις να τα φλασαρεις .. Στα πρωτα κατι τετοιο δεν ειχε γινει με αποτελεσμα με το που ηρθα κατευθειαν μεσα την κοπια και ολα οκ και επισκευασμενη...

Τωρα αν εχεις φαει ban απο το Live μην μπαινεις στο κοπο να το στειλεις εγγυημενα πραγματα ! Αν δεν εχεις φαει στειλτο και παρακαλα να μην σου βαλουν το καινουργιο Liteon το οποιο δεν φλασαρετε .

Σε αυτην την περιπτωση πας για αλλαγη του Drive αν θελεις να συνεχισεις να παιζεις αντιγραφες που συμαινει σε χρηματα 100 ευρω!

Sorry που αργησα να απαντησω αλλα ετρεχα με κατι δουλειες :( BAN απο το LIVE δεν εχω φαει γιατι δεν εχω μπει ποτε ..... ;) Οποτε λες να το στειλω ? Υπαρχει περιπτωση αν ανακαλυψουν οτι ειναι flasharismeno να μην μου το στειλουν πισω λογω copyright ή τιποτα τετοιο ? Δηλαδη το στελνω στην MS κανουν τι κανουν και ? Μου το στελνουν πισω επισκευασμενο ή ανεπισκευαστο απλα ? Χωρις να μου κανουν τιποτα που ειναι σπασμενο ?

Δημοσ.
Sorry που αργησα να απαντησω αλλα ετρεχα με κατι δουλειες :( BAN απο το LIVE δεν εχω φαει γιατι δεν εχω μπει ποτε ..... ;) Οποτε λες να το στειλω ? Υπαρχει περιπτωση αν ανακαλυψουν οτι ειναι flasharismeno να μην μου το στειλουν πισω λογω copyright ή τιποτα τετοιο ? Δηλαδη το στελνω στην MS κανουν τι κανουν και ? Μου το στελνουν πισω επισκευασμενο ή ανεπισκευαστο απλα ? Χωρις να μου κανουν τιποτα που ειναι σπασμενο ?

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να στο επιστρέψουν χωρίς επισκευή λόγω firmware flash, μπορεί απλά να σου αλλάξουν mobo ή να σου αλλάξουν mobo και drive. Πάντως θα το πάρεις πίσω σε κάθε περίπτωση.

Κατα τη γνώμη μου στείλτο, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
φλασαρισμένο το έχεις αυτο??

info: οι μητρικές μέχρι σήμερα

Xenon (v1) χωρίς υποδοχή HDMI

Zephyr (v2) με HDMI

Falcon (v3) με HDMI

Opus (v3.1) με HDMI

η διαφορά Zephyr με Falcon φενεται στα πηνία αριστερά τησ Μ/Β

http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3152&p=3

[offtopic] to xbox sky έχει ανοίξει τις εγγραφές του. οποιος ενδιαφέρεται ας παει τωρα

Ρε φίλε αυτή την opus μητρική θύμισε μου σε ποια έκδοση του 360 την έχουμε δει ακόμα σε κανένα 360 σωστά? Είναι αυτή η μητρική που θα ενσωματώσει κάρτα γραφικών και επεξεργαστή σε 1 τσιπάκι σωστά?

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.
Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να στο επιστρέψουν χωρίς επισκευή λόγω firmware flash, μπορεί απλά να σου αλλάξουν mobo ή να σου αλλάξουν mobo και drive. Πάντως θα το πάρεις πίσω σε κάθε περίπτωση.

Κατα τη γνώμη μου στείλτο, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα...

Αν θα το παρω πισω σιγουρα δεν με νοιαζει το πολυ πολυ να μην το επισκευασουν . Τι ειχα τι εχασα . Ελεγα μηπως πουν ειναι σπασμενο απαγορευετε για αυτο δεν στο στελνουμε . Οποτε το στελνω και κανω την προσευχη μου . Εχει κανεις τον τροπο αποστολης ? τι πρεπει να κανω ? Γιατι στο http://www.xbox.com Εγγραφη και Επισκευη εινια κατω ο server μου λεει και δεν μου αφηνει να κανω τιποτα . Περνω καπου τηλεφωνο ισως ?

Δημοσ.
Αν θα το παρω πισω σιγουρα δεν με νοιαζει το πολυ πολυ να μην το επισκευασουν . Τι ειχα τι εχασα . Ελεγα μηπως πουν ειναι σπασμενο απαγορευετε για αυτο δεν στο στελνουμε . Οποτε το στελνω και κανω την προσευχη μου . Εχει κανεις τον τροπο αποστολης ? τι πρεπει να κανω ? Γιατι στο http://www.xbox.com Εγγραφη και Επισκευη εινια κατω ο server μου λεει και δεν μου αφηνει να κανω τιποτα . Περνω καπου τηλεφωνο ισως ?

Ρίξε μια ματιά εδώ, έχει οτι πληροφορία χρειάζεσαι.

Υ.Γ Καλή τύχη.:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...