Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εκδοση του imgburn που ειχα ηταν παλιοτερη φαινεται και δεν υπηρχε αυτη η επιλογη που μου εδειξες. Θα την κατεβασω αργοτερα και θα το δοκιμασω. Οσο για το αλλο θεμα ναι εχετε δικιο, απλα μπερδευτηκα το clone cd χρησιμοποιησα οχι το DVD και δεν μου λειτουργησε..

Αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι δεν εχω αλλαξει κανενα setting και δεν μπορω να γραψω ουτε το Φιφα που το ειχα γραψει πριν απο 3 μερες...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατι δεν χρησιμοποιειτε το clonecd;

Το χρησιμοποιω 2 χρονια και ολα τα dvd (verbatim) δουλευουν αψογα.

Οι επιλογες ειναι συγκεκριμενες και ειναι πανευκολο προγραμμα.

Το dvd μου ειναι pioneer

Δημοσ.

Μωρέ το CloneCD είναι εγγύηση. Έχω γράψει καμια 20αριά δισκάκια εκεί από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ και μόνο ένα κάηκε. Όλα TDK, τα Verbatim τα έχω καταργήσει πλέον. Και όλα με το Pioneer 111. Πολύ καλό το CloneCD. Και μόνο που έχει ελάχιστες ρυθμίσεις και όχι τον... συρφερτό των settings του ImgBurn, αξίζει.

Το θέμα είναι όμως ότι ο φίλος mihranalthaqafi δοκίμασε και με αυτό και δεν του γράφτηκε το dvd.

Δημοσ.
Καλά ρε ψεύτη... μόνο 20 δισκάκια έγραψες;

Ε... όχι. Πιο πολλά θα είναι, αλλά πού να τα θυμάμαι όλα. Αφού τα μισά που γράφω τα βάζω στο ράφι μετά από 2-3 μέρες και κλαίω τα 2 ευρώ. :fear:

(πιο πριν βέβαια είχα γράψει άλλα τόσα με το ImgBurn, μέχρι να φάει το κλασικό σκάλωμα)

Δημοσ.
nuked απο οτι βλεπω :(

Αν ενα game είναι nuked?

Π.χ. στην σελίδα abgx.net κάποια τα έχει μαρκαρισμένα ως nuked.

Αυτά υποτίθεται πως δεν θα παίξουν? Δεν είναι "stealth"?

Δημοσ.

Παω για αλλαγη dvd writer. Δυστηχως δεν βρηκα το ιδιο Pioneer που ειχα, αλλα ενα Nec και ενα LG απο πλαισιο.. Θα μου δουλεψουν;; Επισης αν παραγγειλω το 115d pioneer απο νετ θα μου λειτουργησει;;

Δημοσ.
κολλημα saints row,ναι εδω μου το κανει που και που...

ελπιζω να μην οδηγησει σε 3 red lights!

πιστευω να είναι του παιχνιδιού γιατί είναι το 1 που μου κολλάει μετά απο ένα χρόνο. αν χαλάσε τωρα το Χ360 την κατσαμε με αυτα που κυκλοφορούνε στην αγορά

Δημοσ.

Εμένα πάλι μόλις μου κόλλησε στο Grid και έπρεπε να σβήσω την ίδια την κονσόλα. Δεν μας τα λέει καλά τώρα τελευταία, έχει κάνει μερικά τέτοια περίεργα αλλά πιστεύω θα τον βγάλει κι αυτό το χρόνο. Καλού κακού όμως έχω ήδη αρχίσει να ψάχνομαι με tutorials για το σκάλισμα του Liteon.

Δημοσ.

εκτος απο την review copy toy Fallout 3 που εχει βγει,εχει βγει και αυτο

Dead.Space.USA.XBOX360-Seed4ME - region free που λενε οτι ειναι και η retail....επιβεβαιωση σε λιγο.....αν ειναι αληθεια..ετοιμαστειτε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...