Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μαλιστα δηλαδη θελουμε και 30 ευρω για την αγορα μιας memory card...

Ή μπορείς να δανειστείς μία από φίλο. ;)

(το καλό που έχει το arcade pack... η 256MB memory unit :P)

Δημοσ.

εγω παντως το εκανα με τον explorer...εκανα κανα 2 προσπαθειες ..αλλα ολα οκ..προβλημα να τα κανω αντιγραφη απο τον αυθεντικο δισκο δεν ειχα ...οταν πηγα να κανω paste στον 120 χρειαστηκε να τα βαζω φακελλο-φακελλο..αλλα ολα οκ

Δημοσ.

Δηλαδη απλά τα έβαζες φάκελο - φάκελο?

Το "Xplorer360 beta 6 extreme 2" έχει και επιλογή "backup partition 2" δοκίμασε κανείς να κάνει στον 120gb hdd western digital scorpio bev την επιλογή "restore partition 2"

36964097lt8.th.jpg

Όταν συνδέσεις το δίσκο του 360 και τον ανοίξεις από την επιλογή drive->open->harddrive or memcard...

Δημοσ.
Δηλαδη απλά τα έβαζες φάκελο - φάκελο?

Το "Xplorer360 beta 6 extreme 2" έχει και επιλογή "backup partition 2" δοκίμασε κανείς να κάνει στον 120gb hdd western digital scorpio bev την επιλογή "restore partition 2"

πρωτα κανεις το παρτισιον 2 οπως λες και μετα restore στον νεο σκληρο,αυτο γινεται ευκολα.αλλα επειδη στο 3 παρτιτιον ειχα πολυ πραγμα...καπου τα επαιζε, και τα εβαλα φακελλο-φακελλο...για το 3 παρτιτιον μονο

Δημοσ.

Άρα έκανες αυτό που λέω(Backup και μετά restore το partition 2).

Λογικά θα σου κόλλαγε στο φάκελο "cache" σωστά?

Ρε φίλε δεν φοβάσαι όμως πως με αυτόν τον δίσκο μιας και δεν είναι ο αυθεντικός 120gb υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση να σε μπανάρουν από το xbox live.

Δημοσ.
Ρε φίλε δεν φοβάσαι όμως πως με αυτόν τον δίσκο μιας και δεν είναι ο αυθεντικός 120gb υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση να σε μπανάρουν από το xbox live.

Όχι γιατί αντικαθιστάς ουσιαστικά το firmware για να τον δει το 360 και μετά ο δίσκος formάρεται με το serial που βάζεις από το 360 σου. ;) Οπότε δεν υπάρχει θέμα από πλευρά δίσκου.

Δημοσ.
Μιας και μου ζητήθηκε από μερικούς, ανεβάζω τη διαδικασία που ακολούθησα για αντικατάσταση του δίσκου του 360 με έναν δίσκο εμπορίου ο οποίος παίζει κανονικότατα. Στον οδηγό που έκανα προσπάθησα να είμαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται. Άργησα και λίγες μέρες μιας και είχα τρέξιμο, αλλά ελπίζω να αποζημοιωθείτε. Αν έχετε κάποια απορία, ευχαρίστως να βοηθήσω.

Αναβάθμιση δίσκου XBOX 360 στα 120 giga:

Τι χρειαζόμαστε:

- hddhackr.exe (για το flashάρισμα) και το hddss.bin (firmware ενός 120άρη σκληρού της Microsoft).

Τα κατεβάζουμε και τα 2 από εδώ: http://rapidshare.com/files/145277722/360_HDD_files.rar.html

- Έναν καινούριο σκληρό 120giga ο οποίος πρέπει να είναι απαραίτητα το μοντέλο Western Digital WD1200BEVS 2.5".

Προσέξτε πως είναι BEVS. Τον πέτυχα στο e-shop στα 47 ευρώ. Μη μπερδευτείτε με τον BEVE που είναι για desktop.

- Τ6 και Τ10 κατσαβίδια για να ανοίξουμε το case. (στην περίπτωση που δεν έχετε, είναι πάμφτηνα, 3-4 ευρώ όλο το σετάκι από τον Φανό ή παρόμοιο μαγαζί)

- Ένα floppy (ή εναλλακτικά ένα usb stick) για να bootάρουμε σε DOS και να αντικαταστήσουμε το firmware.

Πάμε στη διαδικασία για την αλλαγή firmware:

1- Φορμάρουμε το floppy σαν bootable και βάζουμε μέσα (μαζί με τα υπόλοιπα αρχεία τα hddhackr.exe και hddss.bin

Εναλλακτικά για όποιον αντιμετωπίσει πρόβλημα με το floppy όπως εγώ:

Χρησιμοποιούμε ένα usb stick και το κάνουμε bootable από το iprep (google). Μετά αδειάζουμε όλα τα αρχεία που μας δημιούργησε και βάζουμε μέσα μόνο τα hddhackr.exe και hdss.bin

2- Κλείνουμε το pc και αποσυνδέουμε τους δίσκους που έχουμε (δε θέλουμε να γίνει καμία στραβή και να αλλάξουμε firmware στο δίσκο που χρησιμοποιούμε στο pc).

3- Συνδέουμε τον καινούριο μας δίσκο μέσω sata, πάμε στα bios και του λέμε να bootάρει από το floppy ή το usb stick (ό,τι έχουμε επιλέξει)

4- Αφού bootάρει, δίνουμε την εντολή "hddhackr -f" (χωρίς τα ""). Πατάμε "y", δημιουργούμε το undo file για να το έχουμε και ξεκινάει το flashάρισμα (μην ανησυχείτε, δεν τρώει χρόνο)

5- αφού το φλασάρισμα τελειώσει, κλείνουμε το pc, μετά από λίγο το ξανανοίγουμε, bootάρει με τον ίδιο τρόπο και δίνουμε πάλι την εντολή "hddhackr -f". Αυτό ήταν. Μας λέει πως ο δίσκος μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο 360 μας.

Πριν προχωρήσουμε στο άνοιγμα της θήκης:

---> Μεταφέρουμε τα save και τα profile μας στην κάρτα μνήμης <--- *στην περίπτωση που δε χωράνε, εξηγώ μετά το επόμενο βήμα τι κάνουμε

Άνοιγμα της θήκης:

1- Χρησιμοποιούμε το Τ6 για να βγάλουμε τις 4 εξωτερικές βίδες, "χαλώντας" το αυτοκολλητάκι της εγγύησης.

2- Ανοίγουμε με λίγη προσοχή για να μη φύγει το ελατήριο που έχει το κουμπάκι.

3- Με το Τ10 βγάζουμε τις άλλες 4 βίδες πάνω από την μεταλλική πλακετούλα και μετά απλώς τη βγάζουμε.

4- Κατεβάζοντας τον δίσκο προς τα κάτω, αποσυνδέουμε το καλώδιο τροφοδοσίας/sata και τον βγάζουμε τελείως από τη θήκη λυγίζοντας ελαφρά την πλαστική βάση (μη δώσετε πολύ πίεση, δε χρειάζεται).

5- Ακολουθώντας τις ίδιες διαδικασίες αντίστροφά, βάζουμε τον καινούριο δίσκο και κλείνουμε τη θήκη.

6- Τον εφαρμόζουμε στο 360 και το ανοίγουμε. Πάμε στο System--->Console Settings--->System Info και παίρνουμε τον serial που θα μας χρειαστεί

7- Πάμε System--->Memory και αφού γράψουμε το serial που σημειώσαμε πριν, formάρουμε τον καινούριο μας δίσκο από εκεί.

*Σημείωση: Στην περίπτωση που η memory unit δεν επαρκεί για να κρατήσει με τη μία όλα τα save, θα πρότεινα να κάνετε swap τους δίσκους μέχρι να τα μεταφέρετε όλα. Υπάρχει και η περίπτωση χρήσης του "Xplorer 360 eXtreme 2" για τη μεταφορά όλου του υλικού από το δίσκο του 360 στο pc, αλλά δεν το συστήνω μιας και είναι πολύ εύκολο να γίνει corrupted ο δίσκος και να χαθούν όλα τα δεδομένα.

p.s. ακόμη και αν φαίνεται μεγάλος ο οδηγός, προσπάθησα να τον κάνω όσο πιο αναλυτικό γίνεται. Η διαδικασία είναι ΠΟΛΥ απλή και αν εξαιρέσουμε τη μεταφορά save παίρνει ελάχιστο χρόνο.

Εάν εντοπίσω κάποιο λάθος, θα το αλλάξω και θα το σημειώσω άμεσα.

εγω θελω να ρωτησω επειδη δεν καταλαβα, αν αυτη η διαδικασια γινετε σε φλασαρισμενο ιδη χβοχ360, η οχι?

Δημοσ.
εγω θελω να ρωτησω επειδη δεν καταλαβα, αν αυτη η διαδικασια γινετε σε φλασαρισμενο ιδη χβοχ360, η οχι?

Δε χρειάζεται να είναι φλασαρισμένο. Είναι διαδικασία που αφορά αποκλειστικά τον δίσκο. ;) :)

Δημοσ.

Εχω το εξης θεμα.

Το ενα 360 μου ειναι launch και απο το πρωτο RROD που ειχε φαει,του ειχα βγαλει τα xclamps και του ειχα περασει βιδες,arcticsilver κτλ.

Oποτε ετρωγε RROD το ανοιγα και του ξαναπερναγα παστα.Μετα απο καμποσες φορες βαρεθηκα,το ανοιξα απο πανω,του εριξα ανεμιστηρια στη CPU,GPU και οταν βγαζει λαμπακια απλα βγαζω ολους τους ανεμιστηρες (και τον μαμισιο),το αφηνω να κανει overburn και οταν κρυωσει ειναι ΟΚ.

Εχω φαει κολλημα να βρω τη βλαβη.Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πριν παγωσει ακουγεται ενας μεταλικος θορυβος σαν κροτος.

Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να δημιουργει το θορυβο αυτο ή αν το εχει παρατηρησει και στο δικο του 360?

Φχαριστω!

Δημοσ.
Εχω το εξης θεμα.

Το ενα 360 μου ειναι launch και απο το πρωτο RROD που ειχε φαει,του ειχα βγαλει τα xclamps και του ειχα περασει βιδες,arcticsilver κτλ.

Oποτε ετρωγε RROD το ανοιγα και του ξαναπερναγα παστα.Μετα απο καμποσες φορες βαρεθηκα,το ανοιξα απο πανω,του εριξα ανεμιστηρια στη CPU,GPU και οταν βγαζει λαμπακια απλα βγαζω ολους τους ανεμιστηρες (και τον μαμισιο),το αφηνω να κανει overburn και οταν κρυωσει ειναι ΟΚ.

Εχω φαει κολλημα να βρω τη βλαβη.Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πριν παγωσει ακουγεται ενας μεταλικος θορυβος σαν κροτος.

Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να δημιουργει το θορυβο αυτο ή αν το εχει παρατηρησει και στο δικο του 360?

Φχαριστω!

Είχα σχεδόν το ίδιο πρόβλημα αλλά με error 74, όχι RROD. Launch κονσόλα, την πρώτη φορά που έκανα το xclamps fix κράτησε 1 μήνα με αρκετά κολλήματα, artifacts κτλ και απο εκεί και μετά έβγαζε συχνά error 64 αλλά το διόρθωνα κάθε φορά με overheat.

Μέχρι που είπα να δοκιμάσω τη μέθοδο του Wilhelm, με τα πλαστικά ανάμεσα σε gpu και ψύκτρα.

Αυτό ήταν. Κλείνω σχεδόν 2 μήνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, και μου κάνει εντύπωση γιατί έχω μια αρκετά ταλεπωρημένη κονσόλα(έχει φάει overheat με το τσουβάλι :P).

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να τη δοκιμάσεις, να χειροτερέψει η κατάσταση αποκλείεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...