Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Όχι, έχει απλώς πιο χρωματιστό avatar και μόνο ένα "z" στο όνομα!

τουλάχιστον δεν φταίει ο γραφικός μου χαρακτήρας...

Δημοσ.
Ειλικρινα, τοσο δυσκολο ειναι να σεβαστειτε τους κανονες ενος forum? Δηλαδη δεν υπαρχουν threads για παιχνιδια? Συγνωμη δηλαδη, αλλα προσπαθω να βλεπω την επικαιροτητα (πολλοι απο σας εδω ειναι δυνατοι γνωστες των πραγματων) μπας και καταφερω και σπασω το δικο μου (Lite On) η κανενος φιλου, αλλα βλεπω παιδακια να συζητουν για παιχνιδακια! Κριμα και το ειχα σε υποληψη το Insomnia και μαλλον θα πρεπει να απευθυνομαι στα ξενα site..

http://www.360-gr.com φιλε μου. Θα σου λυθουν ολες οι αποριες.

Δημοσ.

hey παιδια επιδει ειμαι νεος στο site εχω κ δεν το εχω πολυ ψαξει εχω μια ερωτιση.Αυτον τον καιρο εχω τσιπαρει το 360 μου και θελω να ξερω,αν κατεβασω με torrent η οπως αλοιος ενα παιχνιδι απο το ιντερνετ απλα το γραφω σε ενα dvd doual layer και παιζει στην κονσολα η πρεπει να κανω κατι προτου το γραψω?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα παιζει κανονικα αρκει να βαλεις να γραψεις το αρχειο .dvd οταν κατεβει.

Α και προτιμισε δισκακια verbatim!

Δημοσ.
Ευχαριστω αλλα τι εννοεις <<να βαλεις να γραψεις το αρχειο .dvd οταν κατεβει>>Οπως βλεπεις ειμαι πολυ ασχετος

οταν κανεις extract τα files Που κατεβασες, τοτε σου βγαζει 2 files..ενα τελιωνει στο τελος με τιν λεξη, dvd. Στο clone cd, θα διαλεξεις αυτο το file με το .dvd στο τελος. Δηλαδη,

πες ειναι το ΝΗL09 Που κατεβασες, θα βγει ενα φακελο που λεει NHL09.dvd.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και μου ζητήθηκε από μερικούς, ανεβάζω τη διαδικασία που ακολούθησα για αντικατάσταση του δίσκου του 360 με έναν δίσκο εμπορίου ο οποίος παίζει κανονικότατα. Στον οδηγό που έκανα προσπάθησα να είμαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται. Άργησα και λίγες μέρες μιας και είχα τρέξιμο, αλλά ελπίζω να αποζημοιωθείτε. Αν έχετε κάποια απορία, ευχαρίστως να βοηθήσω.

Αναβάθμιση δίσκου XBOX 360 στα 120 giga:

Τι χρειαζόμαστε:

- hddhackr.exe (για το flashάρισμα) και το hddss.bin (firmware ενός 120άρη σκληρού της Microsoft).

Τα κατεβάζουμε και τα 2 από εδώ: http://rapidshare.com/files/145277722/360_HDD_files.rar.html

- Έναν καινούριο σκληρό 120giga ο οποίος πρέπει να είναι απαραίτητα το μοντέλο Western Digital WD1200BEVS 2.5".

Προσέξτε πως είναι BEVS. Τον πέτυχα στο e-shop στα 47 ευρώ. Μη μπερδευτείτε με τον BEVE που είναι για desktop.

- Τ6 και Τ10 κατσαβίδια για να ανοίξουμε το case. (στην περίπτωση που δεν έχετε, είναι πάμφτηνα, 3-4 ευρώ όλο το σετάκι από τον Φανό ή παρόμοιο μαγαζί)

- Ένα floppy (ή εναλλακτικά ένα usb stick) για να bootάρουμε σε DOS και να αντικαταστήσουμε το firmware.

Πάμε στη διαδικασία για την αλλαγή firmware:

1- Φορμάρουμε το floppy σαν bootable και βάζουμε μέσα (μαζί με τα υπόλοιπα αρχεία τα hddhackr.exe και hddss.bin

Εναλλακτικά για όποιον αντιμετωπίσει πρόβλημα με το floppy όπως εγώ:

Χρησιμοποιούμε ένα usb stick και το κάνουμε bootable από το iprep (google). Μετά αδειάζουμε όλα τα αρχεία που μας δημιούργησε και βάζουμε μέσα μόνο τα hddhackr.exe και hdss.bin. Προσθήκη: όταν μας ζητηθεί από το iprep να εισάγουμε firmware, βάζουμε αυτό. Μην ανησυχήσει κανείς επειδή είναι firmware. Δεν πειράζει την κονσόλα, απλώς χρειάζεται για το iprep. Μην ξεχάσετε να σβήσετε τα αρχεία που θα δημιουργηθούν (κοιτάξτε λίγες σειρές πιο πάνω)

2- Κλείνουμε το pc και αποσυνδέουμε τους δίσκους που έχουμε (δε θέλουμε να γίνει καμία στραβή και να αλλάξουμε firmware στο δίσκο που χρησιμοποιούμε στο pc).

3- Συνδέουμε τον καινούριο μας δίσκο μέσω sata, πάμε στα bios και του λέμε να bootάρει από το floppy ή το usb stick (ό,τι έχουμε επιλέξει)

4- Αφού bootάρει, δίνουμε την εντολή "hddhackr -f" (χωρίς τα ""). Πατάμε "y", δημιουργούμε το undo file για να το έχουμε και ξεκινάει το flashάρισμα (μην ανησυχείτε, δεν τρώει χρόνο)

5- αφού το φλασάρισμα τελειώσει, κλείνουμε το pc, μετά από λίγο το ξανανοίγουμε, bootάρει με τον ίδιο τρόπο και δίνουμε πάλι την εντολή "hddhackr -f". Αυτό ήταν. Μας λέει πως ο δίσκος μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο 360 μας.

Πριν προχωρήσουμε στο άνοιγμα της θήκης:

---> Μεταφέρουμε τα save και τα profile μας στην κάρτα μνήμης <--- *στην περίπτωση που δε χωράνε, εξηγώ μετά το επόμενο βήμα τι κάνουμε

Άνοιγμα της θήκης:

1- Χρησιμοποιούμε το Τ6 για να βγάλουμε τις 4 εξωτερικές βίδες, "χαλώντας" το αυτοκολλητάκι της εγγύησης.

2- Ανοίγουμε με λίγη προσοχή για να μη φύγει το ελατήριο που έχει το κουμπάκι.

3- Με το Τ10 βγάζουμε τις άλλες 4 βίδες πάνω από την μεταλλική πλακετούλα και μετά απλώς τη βγάζουμε.

4- Κατεβάζοντας τον δίσκο προς τα κάτω, αποσυνδέουμε το καλώδιο τροφοδοσίας/sata και τον βγάζουμε τελείως από τη θήκη λυγίζοντας ελαφρά την πλαστική βάση (μη δώσετε πολύ πίεση, δε χρειάζεται).

5- Ακολουθώντας τις ίδιες διαδικασίες αντίστροφά, βάζουμε τον καινούριο δίσκο και κλείνουμε τη θήκη.

6- Τον εφαρμόζουμε στο 360 και το ανοίγουμε. Πάμε στο System--->Console Settings--->System Info και παίρνουμε τον serial που θα μας χρειαστεί

7- Πάμε System--->Memory και αφού γράψουμε το serial που σημειώσαμε πριν, formάρουμε τον καινούριο μας δίσκο από εκεί.

*Σημείωση: Στην περίπτωση που η memory unit δεν επαρκεί για να κρατήσει με τη μία όλα τα save, θα πρότεινα να κάνετε swap τους δίσκους μέχρι να τα μεταφέρετε όλα. Υπάρχει και η περίπτωση χρήσης του "Xplorer 360 eXtreme 2" για τη μεταφορά όλου του υλικού από το δίσκο του 360 στο pc, αλλά δεν το συστήνω μιας και είναι πολύ εύκολο να γίνει corrupted ο δίσκος και να χαθούν όλα τα δεδομένα.

p.s. ακόμη και αν φαίνεται μεγάλος ο οδηγός, προσπάθησα να τον κάνω όσο πιο αναλυτικό γίνεται. Η διαδικασία είναι ΠΟΛΥ απλή και αν εξαιρέσουμε τη μεταφορά save παίρνει ελάχιστο χρόνο.

Εάν εντοπίσω κάποιο λάθος, θα το αλλάξω και θα το σημειώσω άμεσα.

Επεξ/σία από BucketheadGR
Δημοσ.

ωραιος ο οδηγος φιλε το μονο που δεν καταλαβα ειναι για την μεταφορα των saves απο τους σκληρους.Δεν μπορεις να παρεις ενα image και να το κανεις copy sto pc και μετα στον αλλο δισκο?

Δημοσ.
ωραιος ο οδηγος φιλε το μονο που δεν καταλαβα ειναι για την μεταφορα των saves απο τους σκληρους.Δεν μπορεις να παρεις ενα image και να το κανεις copy sto pc και μετα στον αλλο δισκο?

Καλά θα ήταν αν λειτουργούσε, αλλά το pc δε μπορεί να τον δει (δεν πρέπει η Microsoft να πουλήσει και το migration kit? :rolleyes: ). Για αυτό ή μεταφέρουμε τα save με μία memory unit (το οποίο σημαίνει μία μικρή ταλαιπωρία για όποιον έχει κατεβάσει games ή extra υλικό και πρέπει να το ξανακατεβάσει), ή χρησιμοποιούμε το Xplorer360_extreme2 (που δημιουργεί image, αλλά το οποίο είναι ρίσκο μιας και ο δίσκος μπορεί να γίνει corrupted). :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...