Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μόνη ελπίδα για το tales of vesperia είναι η asian english language version που υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να παίζει σε PAL κονσόλες. Αλλιώς κατά τον Μάιο 2009 στην Ευρώπη.

Edit: Σχετικά με το mercenaries 2 πρέπει να έχει ανεβεί καλό PAL release μέχρι τώρα. Και για το Infinite undiscovery to gamespot έβαλε 6.5. Γιατί ρε παιδιά... Εμένα καλό μου φαίνεται.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Και για το Infinite undiscovery to gamespot έβαλε 6.5. Γιατί ρε παιδιά... Εμένα καλό μου φαίνεται.

μάλλον για κάποιους αν το παιχνίδι δεν έχει πυροβόλα,Αμερικανούς κομάντο και deathmatch mode δεν αξίζει...τι να πεις;

Δημοσ.
μάλλον για κάποιους αν το παιχνίδι δεν έχει πυροβόλα,Αμερικανούς κομάντο και deathmatch mode δεν αξίζει...τι να πεις;
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ultralisk το παιχνιδάκι είναι μια χαρά για τους fan των jrpg.
Δημοσ.

Το προβλημα με το mercenaries ειναι απλα οτι το παιχνιδι , η κοπια , που εχει βγει δεν εχει αιμα.Κατα τα αλλα ειναι 100% οκ.Αν δεν σας ενοχλει....

Δημοσ.

Ακριβώς!!! Εσύ Ultralisk το δοκίμασες το game; (Μη μου πεις ότι το έβγαλες κιόλας)

EDIT:Sheep τι ακριβώς εννοείς η κοπιά δεν έχει αίμα; Η Pal έκδοση γενικά η ένα συγκεκριμένο release;

Δημοσ.
Ακριβώς!!! Εσύ Ultralisk το δοκίμασες το game; (Μη μου πεις ότι το έβγαλες κιόλας)

όχι από βδομάδα αφού το έχω κάνει pre-order από amazon

είμαι από τα καλά παιδιά και δεν έχω φλασάρει την κονσόλα :-D

Δημοσ.

EDIT:Sheep τι ακριβώς εννοείς η κοπιά δεν έχει αίμα; Η Pal έκδοση γενικά η ένα συγκεκριμένο release;

μαλλον αυτη ειναι η αυστραλιανη εκδοση και δεν εχει αιμα κτλ.Ετσι λενε.... και οτι η καθαρα ευρωπαικη θα ειναι uncut

Δημοσ.

Το thread εχει τιτλο "Xbox 360 Hacking Guide v2" η "Βοηθεια, πεστε μου ποιο παιχνιδι ειναι πιο ωραιο?"???? Για να καταλαβω δηλαδη....

Δημοσ.
Το thread εχει τιτλο "Xbox 360 Hacking Guide v2" η "Βοηθεια, πεστε μου ποιο παιχνιδι ειναι πιο ωραιο?"???? Για να καταλαβω δηλαδη....

Ρε απόκλειρε δεν βαρέθηκες να φτιάχνεις νέους λογαριασμούς;

Δημοσ.

τελικα παιδια το ΧΒΟΧ το αφησα 2 μερες εκτος πριζας και σημερα που το ανοιξα λειτουργει κανονικα . Την 1η φορα βεβαια κολησε χωρις να αναψουν τα λαμπακια αλλα την 2η το αφησα ανοιχτο κανα 30λεπτο και επαιζε κανονικα . Λετε να ειμαι κολοφαρδος ? ή ετσι κανει γενικα

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορει να κατεβασει καποιος ντεμος πχ το nba live09 επιδη ειμαι silver member και δεν μπορω να περιμενω μια βδομαδα να το κανουν διαθεσιμο? Υπαρχει κανα μερος να κατεβασει καποιος με την γνωστη μορφη και να το καψεισ σε dvd?

Δημοσ.

Ειλικρινα, τοσο δυσκολο ειναι να σεβαστειτε τους κανονες ενος forum? Δηλαδη δεν υπαρχουν threads για παιχνιδια? Συγνωμη δηλαδη, αλλα προσπαθω να βλεπω την επικαιροτητα (πολλοι απο σας εδω ειναι δυνατοι γνωστες των πραγματων) μπας και καταφερω και σπασω το δικο μου (Lite On) η κανενος φιλου, αλλα βλεπω παιδακια να συζητουν για παιχνιδακια! Κριμα και το ειχα σε υποληψη το Insomnia και μαλλον θα πρεπει να απευθυνομαι στα ξενα site..

Δημοσ.
Ειλικρινα, τοσο δυσκολο ειναι να σεβαστειτε τους κανονες ενος forum? Δηλαδη δεν υπαρχουν threads για παιχνιδια? Συγνωμη δηλαδη, αλλα προσπαθω να βλεπω την επικαιροτητα (πολλοι απο σας εδω ειναι δυνατοι γνωστες των πραγματων) μπας και καταφερω και σπασω το δικο μου (Lite On) η κανενος φιλου, αλλα βλεπω παιδακια να συζητουν για παιχνιδακια! Κριμα και το ειχα σε υποληψη το Insomnia και μαλλον θα πρεπει να απευθυνομαι στα ξενα site..

Δεν μπρορεις να flashασρεις το lite on ακομα.Μονο το key του μποριες να παρεις.

Δημοσ.
Δεν μπρορεις να flashασρεις το lite on ακομα.Μονο το key του μποριες να παρεις.

Μπλα μπλα μπλα εσώρουχα μπλα μπλα μπλα στο κρεβάτι μας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...