Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως γουσταρω τρελα too human.

Μου θυμιζει sci-fi diablo!

Απλα περναω επιπεδα μαζευω αντικειμενα και slasharo κακους!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εγω παντως γουσταρω τρελα too human.

Μου θυμιζει sci-fi diablo!

Απλα περναω επιπεδα μαζευω αντικειμενα και slasharo κακους!

Κι εγώ το ίδιο. Μετά από αρκετές ώρες στο παιχνίδι single και co-op μπορώ να πω ότι το έχω μάθει και χάνω δύσκολα. Τουμπάνιασα τον defender μου (level 30) κυρίως με πορτοκαλί Blueprints που είχα μαζέψει πριν ξεκινήσω την 3η πίστα και τους άλλαξα τα φώτα! Ζήτημα να έχασα 1-2 φορές σε όλη την 3!!!! Έχω διαλέξει και cybernetics και τους ψήνω όσο μπορώ και από μακριά με laser canon. Το παιχνίδι έχει αρκετό βάθος και πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος το παίζει πολύ επιφανειακά.

NICE!!!

Δημοσ.

το infinite undiscovery τι λεει αξιζει το δισκακι;

απο οτι ειδα δεν ειναι turn based οποτε αυτο το κανει πιο ενδιαφερων.

Δημοσ.

μολις ανοιξα το ΧΒΟΧ μου και φορτωσα το Tomb Raider . Την ωρα που ξεκινησε μου πεταξε στην οθονη κατι γραμμες καθετες και κολησε το παιχνιδι . Το εκλεισα και οταν το ξανα ανοιξα εβγαλε 3 κοκκινα λαμπακια εκτος το πανω δεξια . Το εκλεισα και μετα απο 5 λεπτα που το ανοιξα εγινε πρασινο για 1 λεπτο και ξανα κολησε . Ειναι εκτος εγγυησης εχουν περασει 2 χρονια και κανα 3-4 μηνες . Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση παιδια ? καμμια ιδεα ? Υπαρχει κανεις που ξερει πως να το κανει να ξανα δουλεψει ? ή το πεταω ?

Δημοσ.

Υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις να το ανοίξεις να αλλάξεις πάστα αλλαγή στις βίδες,πιστολάκι,κτλ!

Θα σου χτυπήσει όμως ξανά και ξανά, και θα σου σπάει τα νεύρα.Ψάξε στο google ή στο insomnia σχετικά άρθρα με τις πρώτες παρτίδες του xbox360 που ήταν ευάλωτες κατασκευαστικά και λύσεις.

Αν δεν θές να παιδεύεσαι η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις 1 arcade στα 199 ευρώ με falcon motherboard που δεν σκάνε και είσαι οκ.

Συγνώμη για πριν διόρθωσα την τιμή.

Δημοσ.

Η εγγύηση έχει επεκταθεί στα 3 χρόνια για το RODD.

Οπότε, αν η κονσόλα δεν είναι πειραγμένη πάρε τηλ τη Microsoft. Θα την αποχωριστείς για ένα μήνα περίπου...

Δημοσ.
Η εγγύηση έχει επεκταθεί στα 3 χρόνια για το RODD.

Οπότε, αν η κονσόλα δεν είναι πειραγμένη πάρε τηλ τη Microsoft. Θα την αποχωριστείς για ένα μήνα περίπου...

ειναι πειραγμενη η κονσολα διστυχως . Αυτο με το arcade στο 1 ευρω δεν το καταλαβα

Δημοσ.
μολις ανοιξα το ΧΒΟΧ μου και φορτωσα το Tomb Raider . Την ωρα που ξεκινησε μου πεταξε στην οθονη κατι γραμμες καθετες και κολησε το παιχνιδι . Το εκλεισα και οταν το ξανα ανοιξα εβγαλε 3 κοκκινα λαμπακια εκτος το πανω δεξια . Το εκλεισα και μετα απο 5 λεπτα που το ανοιξα εγινε πρασινο για 1 λεπτο και ξανα κολησε . Ειναι εκτος εγγυησης εχουν περασει 2 χρονια και κανα 3-4 μηνες . Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση παιδια ? καμμια ιδεα ? Υπαρχει κανεις που ξερει πως να το κανει να ξανα δουλεψει ? ή το πεταω ?

Noμιζω οτι εισαι εντος εγγυησης.Η Ms την εχει παει στα 3 χρονια αν δεν κανω λαθος

Sory φιλε τωρα ειδα το ποστ οτι ειναι πειραγμενη η κονσολα...

Δημοσ.

παιδια πηγα να μπω σημερα στο λαιβ(δεν ειχα ανοιξει το xbox ολο το καλοκαιρι)και μου ειπε για 1 update...να το κανω αφοβα,ή παιζει να φαω μπαν μετα??(ειναι το fall update??)

Δημοσ.
το infinite undiscovery τι λεει αξιζει το δισκακι;

απο οτι ειδα δεν ειναι turn based οποτε αυτο το κανει πιο ενδιαφερων.

ειναι 2 δισκακια.

Δημοσ.

Το infinite undiscovery αρκετά καλό αν εξαιρέσουμε την ιστορία... Από το πρώτο λεπτό που έχει το διάλογο με την κοπελιά κατάλαβα την υπόθεση... Jesus... Θα το συνεχίσω μήπως και γίνει πιο ενδιαφέρον, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως tales of vesperia (οποιοδήποτε tales βασικά)>>>>>infinite undiscovery.

Α, ρε square. Την πούλησες την Ευρώπη και πάμε για 2009. :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...