Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τετοιοι τυποι ειναι αλητες!

Δεν εχω τιποτα αλλο να πω.

Καποια παιδια οπως ο C4EVA δεν πληρωθηκαν και ουτε προκειται για τα τοσα που προσεφεραν εντελως δωρεαν στην hacking κοινοτητα.

Για εμενα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια καποιοι να εκμεταλευονται την αφελεια καποιων πιτσιρικαδων στην πλειοψηφια και να τους τρωνε το χαρτζιλικι τοσο ωμα.

Παρε κατι ρε φιλος για τον κοπο σου των (15 λεπτων) αλλα μην το γ@μας το θεμα.

Κριμα πραγματικα γιατι συνηθως τετοιοι τυποι μαθαινουν ολες τους τις τεχνικες απο κοινοτητες οπως αυτην εδω και μαλιστα λαμβανουν και βοηθεια πολλες φορες απο παιδια των forum.

Ειμαι πολυ αντιθετος σε πρακτικες τετοιου ειδους....καλυτερα καποια λαμογια να πανε να βρουν καμια πραγματικη δουλεια και οχι να εκμεταλλευονται τα πιτσιρικια για να ζησουν τις οικογενειες τους!

Αυτα απο εμενα.

Κατι ακομα μεγαλε επειδη αυτο που σου εκανε ο τυπος ειναι κλοπη πηγαινε στο μαγαζι και ζητα τα λεφτα σου πισω...τουλαχιστον τα μισα....κανε φασαρια...πως το λενε!

Tελικά το μαγαζάκι θα το μάθουμε; Αν είναι να συμπαρασταθούμε κι εμείς. Εγώ όταν τσίπαρα το Wii, κάθησα διάβασα 1-2 μέρες σε fora και μου δημιουργήθηκαν απορίες. Πήγα, τον ρώτησα, δεν ήξερε τπτ. Κ εκτός αυτού, μου λέει ένα άλλο παλληκάρι εκεί μέσα, πόσο είχατε πει; 35Ε; Πετάγεται ο άλλος (το αφεντικό): 70Ε, όσο είχαμε πει.

Προτείνω να πιάσουμε από μια δάδα και να κάνουμε μια βόλτα σε όλα αυτά τα "μαγαζάκια".

Λίγο offtopic, sorry, αλλά μου αρέσει πάντως που κάποιοι χρησιμοποιούν επιχειρήματα ηθικής, για το λαμόγιο όπως λένε, που τόλμησε να υπερχρεώσει κάποιον νομιμοτατο πολίτη ο όποιος πληρώνει για μια υπηρεσία που έχει η ίδια σα βάση της την κανονική κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μη με παρεξηγήσετε, δε θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, κατανοώ απόλυτα την ανάγκη ύπαρξης της πειρατείας, έχω παρανομήσει και ο ίδιος άπειρες φορές κυρίως στο PC για μουσική και software αλλά δεν κάθομαι και να την υπαρασπίζομαι ή τη θεωρώ και ως σωστή πράξη και το σημαντικότερο να κρίνω αυτόν που μου την προσφέρει ως απατεώνα που αισχροκερδεί (το ένα άκρο - αυτός που του φλάσαρε την κονσόλα) ή ως Αγιο (το άλλο άκρο - c4eva κλπ).

Σιγά μη κάνουμε και ντού να τα σπάσουμε στον κακομοίρη που είπε να εκμεταλευτεί την χύμα κατάσταση που λέγεται πειρατεία για να βγάλει και αυτός κανα χαρτζηλίκι. Ή σιγά μη κάνω και τάμα στον c4eva όταν σπάσει το lite-on. Μαγκιά τους και των δύο σε αυτό που κάνουν και μπράβο τους να συνεχίσουν να το κάνουν όσο και αν μπορούν ακόμα.

Η πειρατεία δεν είναι ούτε μάυρο, ούτε άσπρο. Είναι απλά... χρήσιμη!

Δημοσ.
μια απορια να κανω.δεν ξερω αν εχει μπει πιο παλια παντως δεν βρηκα κατι σχετικο...Εγω που ειμαι ban απο το xbox live μπορω να κανω τα updates καπως αλλιως; Απο το ιντερνετ με cd ή με ανταλλαγη σκληρων με καποιο φιλαρακι;
Ότι ποιο νέο update κυκλοφορήσει το βάζουν και στα ποιο νέα παιχνίδια έτσι όταν παίξεις ένα νέο παιχνίδι σε ρωτάει αν θες να κάνεις ή όχι dashboard update.

Το τελευταιο παιχνιδι που εχω ειναι το gta 4.Ψαχνω για το update για να παιζει avi videos.το update του gta 4 δεν εκανε τπτ και ψαχνω αλλο τροπο να το κανω..

Δημοσ.

Για να μπορείς να παίζεις divx αρχεία στο 360 δεν πρόκειται να βρεις πουθενά αυτό το update που στην ουσία είναι οι codecs που χρειάζονται για τα divx files. Για να μπορέσεις να το κατεβάσεις πρέπει πολύ απλά να συνδεθείς στο xbox live από την κονσόλα σου γιατί κατεβάζει τους codecs μεμονωμένα για την κάθε κονσόλα και όχι για όλες μαζί...

Και υπότιτλους θα μπορείς να βλέπεις μόνο αν είναι ενσωματωμένοι στην ταινία με reencoding και οχι σαν πληροφορία στο αρχείο divx.

Δημοσ.
εγω παντως παιδια πιστευω οτι δεν αξιζει να το χακαρεις η να το τσιπαρεις,γιατι πολυ απλα χανεται η εγγυηση.

3 παιχνιδια αγορασμενα απο ελληνικο καταστημα = 1 xbox 360.

Aκομα πιστευεις οτι δεν αξιζει το φλασαρισμα?

Η εγγυηση δεν χανεται αν ξερεις το μυστικο ;)

Δημοσ.

Το iMARS είναι Region locked, δε μας κάνει.

Το ASIA είναι Region free. Δεν έχει πολλές ώρες που έχει ανέβει στο xbox-sky (το κατεβάζω) και μάλλον δεν υπάρχουν ακόμη Rapidshare Links...

Δημοσ.
3 παιχνιδια αγορασμενα απο ελληνικο καταστημα = 1 xbox 360.

Aκομα πιστευεις οτι δεν αξιζει το φλασαρισμα?

Η εγγυηση δεν χανεται αν ξερεις το μυστικο ;)

εχεις δει πως ειναι το καινουριο αυτοκολητο?μπορεις να το παραβιασεις και αυτο xωρις να φανει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...