Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το 2)

Ισως να κανω και λαθος αλλα οταν ενα game σου βγαζει μηνημα για να κανει update ,αν δεν πατησεις να το κανει το game δεν παιζει και καθε φορα που θα το φορτωνεις θα σου λεει το ιδιο.Μπορει να εχω και αδικο αν ειναι καποιος πιο σιγουρος ας πει

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι teofross ΔΕΝ έχεις άδικο ακριβώς έτσι είναι.

Είδες tsiou10 που τελικά στα περισσότερα από αυτά που σου είπε ο μπαγλαμάς που το φλάσαρες ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.

Δημοσ.
Όχι teofross ΔΕΝ έχεις άδικο ακριβώς έτσι είναι.

Ε,αρα οχι μονο πανακριβος ηταν αυτος που φλασαρε στον φιλο το 360 αλλα ητανε και στοκος και ασχετος και μιλαγε με σιγουρια κιολας ενω δεν ξερει τι του γεινεται.

Δημοσ.

Ε ρε φίλε πως θα πείσει τον ανυποψίαστο πελάτη ότι ξέρει και είναι και εξπέρ του θέματος...

Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του...

Δημοσ.

Μου ειπε οτι επιδη εχω benq drive θα μου κάνει ιδικό τσιπαρησμα οτι πιο τελευτεω ηπαρχει και οτι για αυτο παει 80 euro.... Δηλαδη για να καταλαβω τωρα εγω δεν θα μπορω να κανω update δηλαδη δεν θα μπορώ να παίζω τα περισσότερα games???? απλος θελω να κερω εαν ηπαρχη τσιπαρισμα που να μην ηπαρχη προβλημα με το update για να παω εκει και να του το σπασω στο κεφαλη. και οσων αφορά τις τaiνιες μου είπε οτι δεν θα παίζει γιατί αλαζει το firmware....

Δημοσ.

Φιλε triou10 αυτο οτι οι ταινειες αλλαζουν το firmware δεν το εχω ξανακουσει ποτε ειναι οτι πιο κουλο εχω ακουσει.Μπορει να κανω και λαθος και να μην ξερω κατι καινουργιο αλλα πολυ μουφα μου ακουγεται.Πως δηλαδη ρε φιλε αλλαζει το firmware.Μονο του? Εδω για να το αλλαξεις θελει διαδικασια που εσυ πηγες και πληρωσες 80 ευρω. Υστερα, σου λεει για τσιπαρισμα ενω τελικα τι εκανε? Σου εβαλε δηλαδη τσιπακι μεσα στο μηχανημα με κολησεις? ή σου αλλαξε το firmware του dvd? Οσον αφορα τα games αν δεν κανεις τα updates που θελεουν δεν προκειτε ουτε καν να φορτωσουν. Δεν μιλαω για τα updates που αν θες κανεις οταν ειναι να παιξεις sto live.Πιασε ρωτα τον ασχετοπουλο αυτον τι ΑΚΡΙΒΩΣ σου εκανε στην κονσολα και απο κει και μετα πορεβεσαι αλλα ΠΑΝΤΑ το να παιξεις live με πειραγμενο μηχανημα εχει το ρισκο του και κανεις δεν μπορει να ξερει ποτε θα τον banarei η ms...

Δημοσ.
Για το 2)

Ισως να κανω και λαθος αλλα οταν ενα game σου βγαζει μηνημα για να κανει update ,αν δεν πατησεις να το κανει το game δεν παιζει και καθε φορα που θα το φορτωνεις θα σου λεει το ιδιο.Μπορει να εχω και αδικο αν ειναι καποιος πιο σιγουρος ας πει

Ακριβώς έτσι είναι.

Δημοσ.

Ok θΑ παω το απογευμα απο εκι να ρωτησω απλος ηθελα να ξερω αν στα ΧΒΟΧ που μπρει να έχετε τσιπαρισμενα φλασαριμενα αν εσεις κανεται τα updates χωρίς να φοβάστε οτι θα σας κληδωση οι κονσόλα και μετα MICROSOFT όπως είπε σε εμενα ο ΜΛΚΣ.... ευχαριστω για της άμεσες απαντησης σας

Δημοσ.
Φιλε triou10 αυτο οτι οι ταινειες αλλαζουν το firmware

Μαλών το διατύπωσα λαθος σημερα το πρωί έβαλα να δω καπιες ταινιες που μου τις επεζε κανονικά πριν το ----CHIPARO-- --FLASARO-- !!!! ελα ομως που τωρα δεν τις επεζε τον πήρα τηλ. και μου είπε οτι στιν ολη διακηκασια που κανί ειναι και η αλλαγη firmware που θα εχει σαν αποτέλεσμα μου λεει να μην μπορώ να βλέπω ταινιες :eek:

Δημοσ.

Σχετικα παντως με τα updates για να το καταλαβεις καλυτερα, υπαρχουν updates που ειναι ενσωματωμενα μεσα στο παιχνιδι που θα τα κανεις αλλιως δεν παιζει το παιχνιδι καθολου, υπαρχει το dashboard update της ms που ΑΝ θες το κανεις εφοσον πας να συνδεθεις στο live οπου εκει ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει κυνδινος εαν εχεις αλλαγμενο firmware να φας ban .Γιαυτο και οι περισσοτεροι που εχουν live φροντιζουν να αναβαθμιζουν με νεοτερο firmware το dvd drive. Υπαρχει και η περιπτωση του να τσιπαρει καποιος με τσιπακι την κονσολα και ισως να εχει dual boot με original firmware ή πειραγμενο που δεν ειναι συνηθισμενη ομως και αμφιβαλω αν σου εκανε κατι τετοιο.Αν μιλαμε για το τελευτεο οταν μπαινεις με original ενοειται οτι δεν θα μπορεις να βαλεις κοπια. Υπαρχουν και τα updates που οταν συνδεθεις στο live ,ενα game μπορει πχ εαν θελεις να κανεις update οπως ας πουμε ενα basketaki να σου κανει update τα rosters των παικτων ή και να σου περασει καποιο patch για να παιζει καλυτερα.Το update αυτο γεινεται μεσα απο τον server της ετερειας του παιχνιδιου

P.S για το τελευτεο νομιζω οτι αν θελεις να παιζεις online sto live ενδεχωμενως να εισαι "υποχρεωμενος" να κανεις το update.Απο κει και περα δεν μπορει κανεις οπος σου ειπα να σου "εγγυηθει" για το αν θα σου μπαναριστει η κονσολα.Οποτε το καλυτερο ειναι οταν ακους για ms update για το 360 να μην βιαζεσαι να το κανεις απο to live μεχρι να δεις τι παιζει kai να βαλεις πιο καινουργιο firmware

Παντως οσον αφορα τις ταινειες εμενα μου τις παιζει κανονικα με "αλλαγμενο" firmware...Γιαυτο ρωτα να δεις τι ακριβως εχεις στο μηχανημα

Δημοσ.
Μου ειπε οτι επιδη εχω benq drive θα μου κάνει ιδικό τσιπαρησμα οτι πιο τελευτεω ηπαρχει και οτι για αυτο παει 80 euro.... Δηλαδη για να καταλαβω τωρα εγω δεν θα μπορω να κανω update δηλαδη δεν θα μπορώ να παίζω τα περισσότερα games???? απλος θελω να κερω εαν ηπαρχη τσιπαρισμα που να μην ηπαρχη προβλημα με το update για να παω εκει και να του το σπασω στο κεφαλη. και οσων αφορά τις τaiνιες μου είπε οτι δεν θα παίζει γιατί αλαζει το firmware....

Τα BenQ δε χρειάζονται καμία ειδική μεταχείριση και είναι μάλιστα τα πιο εύκολα Drive για Flashάρισμα.

Εφόσον τον πληρώνεις είναι υποχρεωμένος να σου βάλει το τελευταίο Firmware.

Ούτως η άλλος δε θα χρεωθεί τπτ αυτός. Θα κατεβάσει το τελευταίο που κυκλοφορεί και θα το περάσει. Δε θα του πέσει ο κώλος να κάνει download μερικά Kbytes!

Όσο αναφορά τις ταινίες, δεν επηρεάζονται καθόλου από το Firmware και πρέπει να σου δουλεύουν κανονικότατα.

Ο τυπάς σου έχει κάνει σίγουρα λαμογιά! Ή δε ξέρει να φλασάρει, ή είδε οτι δεν ήσουν πληροφορημένος και σου έβαλε κάνα άλλο drive με πρόβλημα στις ταινίες DVD.

Πήγαινε πίσω και κάνε του φασαρία...

Updates παιχνιδιών θα κάνεις χωρίς φόβο (αυτά που σου ζητάει όταν πας να τρέξεις το παιχνίδι).

Update για Dashboard γίνονται συνήθως 2 φορές το χρόνο. Αυτά δε θα τα κάνεις κατευθείαν. Θα ψάχνεις πρώτα να δεις αν υπάρχουν κρούσματα Ban λόγο του update.

Αν δεν υπάρχουνε, καλός, κάνεις update κανονικά.

Αν υπάρχουν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να βγει νέο Firmware με μεγαλύτερη προστασία από τον εντοπισμό της Microsoft.

Αν, τέλος, Banαριστείς από Microsoft, θα μπορείς να λειτουργείς και να παίζεις μια χαρά στην κονσόλα σου, offline μόνο. Δε θα έχεις πρόσβαση στο Live δηλαδή...

Δημοσ.

παντως 80 ευρω που πληρωσε το παιδι ειναι ασυδοσια.Εγω που φλασαρα το benq μου, ολη η διαδικασια,ανοιξε κλεισε την κονσολα,φλασαρισμα το drive,ενα τεταρτο μου πηρε.Και κοστος γυρω στα 10 ευρω απο ebay, καρτουλα via+open tools για να ανοιξω το xbox.

To benq ειναι πανευκολο στο φλασαρισμα.Απο ποιο μαγαζι το φλασαρες φιλε μου και σου πηρε 80 ευρω?

Δημοσ.

Τετοιοι τυποι ειναι αλητες!

Δεν εχω τιποτα αλλο να πω.

Καποια παιδια οπως ο C4EVA δεν πληρωθηκαν και ουτε προκειται για τα τοσα που προσεφεραν εντελως δωρεαν στην hacking κοινοτητα.

Για εμενα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια καποιοι να εκμεταλευονται την αφελεια καποιων πιτσιρικαδων στην πλειοψηφια και να τους τρωνε το χαρτζιλικι τοσο ωμα.

Παρε κατι ρε φιλος για τον κοπο σου των (15 λεπτων) αλλα μην το γ@μας το θεμα.

Κριμα πραγματικα γιατι συνηθως τετοιοι τυποι μαθαινουν ολες τους τις τεχνικες απο κοινοτητες οπως αυτην εδω και μαλιστα λαμβανουν και βοηθεια πολλες φορες απο παιδια των forum.

Ειμαι πολυ αντιθετος σε πρακτικες τετοιου ειδους....καλυτερα καποια λαμογια να πανε να βρουν καμια πραγματικη δουλεια και οχι να εκμεταλλευονται τα πιτσιρικια για να ζησουν τις οικογενειες τους!

Αυτα απο εμενα.

Κατι ακομα μεγαλε επειδη αυτο που σου εκανε ο τυπος ειναι κλοπη πηγαινε στο μαγαζι και ζητα τα λεφτα σου πισω...τουλαχιστον τα μισα....κανε φασαρια...πως το λενε!

Δημοσ.

θα ήθελα πρώτα να σας ευχαριστήσω πραγματικά όλους για της πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μου δώσατε,τώρα στο μελών ξέρω που θα απευθύνομε. Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι είμαι παρα πόλη στεναχωρημένος γιατί δεν πρόσεξα έπρεπε να το ψάξω ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ πριν κάνω οτιδήποτε.Απλος πήγα σε έναν που μου σηστισανε και πολύ απλά την πάτησα,δυστυχώς τα λαθη πληρονοντε και εγω τα πλήρωσα και μαλιστα ακριβά 80 euro + to xbox που τελικά μου το έβγαλε άχρηστο.Πηγα το απογευμα αλα ήτανε κλειστός θα πάω πάλη αυριο θα κανω φασαρια αν και τελικα δεν νομίζω οτι θα κερδίσω τίποτα... και πάλι θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρων που δείξατε και για της απάντησής σας...

Δημοσ.

Tελικά το μαγαζάκι θα το μάθουμε; Αν είναι να συμπαρασταθούμε κι εμείς. Εγώ όταν τσίπαρα το Wii, κάθησα διάβασα 1-2 μέρες σε fora και μου δημιουργήθηκαν απορίες. Πήγα, τον ρώτησα, δεν ήξερε τπτ. Κ εκτός αυτού, μου λέει ένα άλλο παλληκάρι εκεί μέσα, πόσο είχατε πει; 35Ε; Πετάγεται ο άλλος (το αφεντικό): 70Ε, όσο είχαμε πει.

Προτείνω να πιάσουμε από μια δάδα και να κάνουμε μια βόλτα σε όλα αυτά τα "μαγαζάκια".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...