Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γίνανε τα πρώτα βήματα για soft flash του hitachi f79 που μέχρι τώρα ήθελε απαραίτητα τσιπάκι για να παιζει αντιγραφα.

Ορίστεπαρακάτω και το αντίστοιχο άρθρο.

Not quiet a soft unlock but close enough

http://rs117.rapidshare.com/files/134431461/79_Unlock.rar'>http://rs117.rapidshare.com/files/134431461/79_Unlock.rar

Turorial:

1. Unrar the file

2. Burn the CD Image, I used ImgBurn....

3. Put 79 in Mode B

3. Insert the CD in the 79 and play the track, wait for it to finish...

4. Then press play again and straight away pause it, you should hear some noise

5. Eject the disk, using the eject button not the PC ( it does something different)

6. Run the the command in a command window

Unlock79 h

// where h is the drive letter of the 79

// this will error regardless, ignore the error

7. If all went well bit 4 of (0x5BD) should be set and the drive should be unlocked

8. Drive will dump and flash with Toolbox...

9. This is a tempory unlock, (0x5BD) is in RAM and would need to be done each time you power the drive, although I've posted how to by pass this with the drive unlocked with a passkey....

10. Has not been extensively tested but worked on 6 drives to day so far...

Thanks to OggyUK, mp3boy, Antman1 with the testing.... Also RKO Pheonix needs a mention as he unwittingly leant his 360 to Oggy today.... and Seventhson for the help early on and his fabulous blog

& Στα ελληνικά από το φίλο daredevil 1994

Το Flash-άρισμα το κάνεις με την Via 6421 που ξέρουμε, και γενικώς με πολλά Chipsets. Προτείνω την Via 6421 όμως για σιγουριά..

Ας μεταφράσουμε τις οδηγίες:

1 ) Κατεβάζεις αυτό: http://rs117.rapidshare.com/files/134431461/79_Unlock.rar

2 ) Το αποσυμπιέζεις χρησιμοποιώντας το WinRar ή το WinZip.

3 ) Γράφεις με το IMGBurn (ή το CloneCD) το image.cue ή το image.bin σε ένα CD.

4 ) Βάζεις το Hitachi (v0079FK/FL) σε ModeB, χρησιμοποιώντας είτε το Slax είτε τη μέθοδο Two-Wire/Resistor.

5 ) Μπαίνεις στα Windows.

6 ) Βάζεις το CD που μόλις έγραψες μέσα στο Hitachi και παίζεις το "τραγούδι" (με το WMP).

7 ) Μόλις τελειώσει, ξαναπατάς "Play" και το κάνεις "Pause" (θα ακούσεις λίγο θόρυβο - έτσι λέει τουλάχιστον).

8 ) Πατάς το "Eject Button" του Hitachi για να ανοίξει το Drive.

9 ) Ανοίγεις το "Command Window", ή αλλιώς "Γραμμή Εντολών" (στα XP το βρίσκεις ως εξής: Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Βοηθήματα), και γράφεις "79Unlock h" (χωρίς τα "), όπου h είναι το γράμμα του Hitachi (μπορεί να είναι άλλο γράμμα).

10 ) Η εντολή αυτή θα βγάλει σφάλμα, αγνόησέ το.

11 ) Τώρα μπορείς να το Dump/Flash-άρεις μέσω του Maximus 360 Firmware Toolbox (το συνηθισμένο).

Note #1: Κάθε φορά που θα θέλεις να το Dump/Flash-άρεις ξανά, θα πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία.

Note #2: Δεν έχει δοκιμαστεί πολλές φορές, αλλά αρκετές για να φανεί ότι δουλεύει.

Δημοσ.
Space_Chimps_PAL_XBOX360-STRANGE

http://www.youtube.com/watch?v=4KScBh-A4LY&feature=related"

Υπό άλλες συνθήκες δε θα το κοίταζα καν, αλλά σε αυτή τη γενιά, ψάχνουμε τα Adventure games με το τουφέκι!

Μας έφαγαν τα FP...

Ακόμα και έτσι... δεν μου πάει καρδιά να το δοκιμάσω.

Δημοσ.
Ακόμα και έτσι... δεν μου πάει καρδιά να το δοκιμάσω.

Όντος είναι από τις περιπτώσεις που λυπάσαι το DL. :lol:

Η ελπίδα κρατάει μέχρι τέλους!

Δημοσ.
κρατηστε το ratio για το too human :)

Αν ήταν και το ratio στην μέση δεν θα το σκεφτόμασταν καν. Premium Rapidshare και πάλι δύσκολα. :lol:

Δημοσ.

αντιγράφω από ξένο forum:

<c4eva> i have found some things that are not yet known about the lite-on, it will be done!

...

<+c4eva> lite-on is no longer a question of if but when

Δημοσ.

Αυτά είναι!

Κοντοζυγώνει το σπάσιμο του Lite-on.

Εδώ βγάλανε Drivers για Windows.

Άντε, να γίνει και αυτό το βήμα, και μετά δε μας καίγεται καρφί και αν φάμε το banάκι μας με το νέο Dash :P.

Θα προμηθευτούμε ένα LiteOn-Jasper στα 128 ευρώ, σκυλί!

Δημοσ.
αντιγράφω από ξένο forum:

<c4eva> i have found some things that are not yet known about the lite-on, it will be done!

...

<+c4eva> lite-on is no longer a question of if but when

i love this guy...sooooooooooooooooo much :D

Δημοσ.
Ένα είδη φλασαρισμένο hitachi drive μπορείτε να το φλασάρετε με ποιο νέο hacked firmware αν δεν του περάσετε το original firmware πρώτα.

ναι κανενα προβλημα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic, βασικά έχω ένα χβοχ 360 το τσιπαρισα με 80eyro λέγοντας μου αυτός οτι θα μπορώ να πεζω και ΝΕΤ πληρωσα 80 EURO, μου είπε αν αντιγράφω πεχνιδεια και μου βγάζει update να μην το κάνω γιατί κληδωνη μετά.επισεις ότι δεν θα μου παίζει ταινίες γιατι αλλάζει το firmware.επηδη δεν έβγαλα άκρη στο site θα ήθελα την βοήθεια σας .

Δημοσ.

Λοιπόν αυτός που πήγες και το φλάσαρες σου έλεγε ότι ήθελε(ή ότι τον συμφέρει ώστε να φλασάρεις την κονσόλα σου από αυτόν και να βγάλει το 80αρι για 10 άντε 20 λεπτά δουλειά).

Και εξηγώ:

1. Ταινίες για ποιο λόγο να ΜΗΝ μπορείς να δεις?

2. Αν ΔΕΝ κάνεις τα update που θα σου ζητάνε είτε τα δισκάκια παιχνιδιών είτε όταν μπεις στο xbox live τότε ΜΗΝ περιμένεις να μπορείς να παίξεις xbox live αφού για να παίξεις πρέπει να έχεις τα ποιο τελευταία updates(Παιχνιδιών και κονσόλας)

3. Πιάστηκες απλά κότσος γιατί 80 ευρώ για ένα απλό φλασάριμα που αν ασχολιοσουν λίγο(Ρωτώντας και άτομα από εδώ που ξέρουν και βοήθησαν και εμένα αρκετά) θα μπορούσες να το κάνεις και ΜΟΝΟΣ σου όπως πολλοί από εδώ έχουν κάνει(Ανάμεσα τους κι εγώ) είναι πάρα μα πάρα πολλά λεφτά.

Άρα και στα 2 πράγματα που σου είπε ήταν απλά ΑΚΥΡΟΣ αν όχι μλκας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...