Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω σπάσανε τα νεύρα μου!Προσπαθώ τις τελευταιες 4 ώρες να φλασάρω το xbox ενός φίλου και δεν παλευεται!Κολλαει συνέχεια στην αρχή στο reading bank 0....Ξέρει κανείς γιατί?Χρησιμοποιώ δισκέτα γιατί δεν αναγνωρίζει το usb λετε για αυτό?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν δεν μας πεις περισσότερες πληροφορίες μην περιμένεις να σε βοηθήσουμε.

Πληροφορίες όπως: Τι drive θέλεις να φλασαρεις με τι sata chipset προσπαθείς να το φλασαρεις και με τι εντολές.

Γενικως θελουμε περισσοτερες πληροφοριες.

Δημοσ.
Εγω θα ελεγα οτι το x-clamp μονο περιστασιακο θα ειναι....απο 1 εβδομαδα μεχρι 3 μηνες περιπου!

Δεν ειναι περιστασιακο, ειναι μονιμο. 5 μηνες εχω τη δικια μου.

Δημοσ.
Αν δεν μας πεις περισσότερες πληροφορίες μην περιμένεις να σε βοηθήσουμε.

Πληροφορίες όπως: Τι drive θέλεις να φλασαρεις με τι sata chipset προσπαθείς να το φλασαρεις και με τι εντολές.

Γενικως θελουμε περισσοτερες πληροφοριες.

Ωπ ναι το ξεχασα πάνω στην κούραση!Benq είναι με με sata card απο το ebay και προσπαθώ να το φλασάρω με τη βοήθεια του iprep!Αλλα εκεί που πάει να κανει την ανάγνωση του firmware κολλάει στο 0!Άλλοτε με το που το ανοίξω αρχιζει αναγνωση κατευθειαν χωρις να προλάβω να κλείσω το xbox και αλλοτε απλά κολλάει στο 0!Σκεφτομαι μήπως παιζει επειδή το φλασάρω απο δισκετα και αργει(στα 5 λεπτα το xbox κλεινει)!Καμιά ιδέα????Thanks

Δημοσ.

παντως παιδια εστειλα την προηγουμενη εβδομαδα ενα xbox με RROD . Ειχε απο την "μανα" του samsung ms25. Μου γυρισε με αλλαγμενη Motherboard kai Drive....ΒΕΝQ VAD6038!!!!

Να υποθεσουμε πως στο service στην Γερμανια επιδιορθωνουν ακομα με BENQ ή ημουν κωλοφαρδος?

Δημοσ.

σημερα το xbox360 εβγαλε το rrod. μηπως γνωριζει κανεις κανα μαγαζι με παρτιδες που να φλασαρονται να παω να αγορασω ή αν αναλαμβανει κανεις να το επισκευασει; Το drive που εχω ειναι το hitachi 79 και για να το φλασαρω επρεπε πρωτα να χρησιμοποιησω ενα τσιπακι. Εχει στειλει κανεις με αυτο το drive για επισκευη στη microsoft και να του το φτιαξανε;

Δημοσ.

Οτι και να στείλεις αυτή τη στιγμή στη Microsoft, αν το δεχτούν, θα σου γυρίσει με το νεό Lite-on drive που δε flasάρεται ούτε καν με χρήση chip.

Άρχισε το ψάξιμο για 360 με LOT μικρότερο από 817.

Από 817 και πάνω έχουν εφοδιαστεί όλα με LiteOn.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με το RRODιασμένο σου 360 είναι να δοκιμάσεις x-clamp fix.

Δημοσ.
Οτι και να στείλεις αυτή τη στιγμή στη Microsoft, αν το δεχτούν, θα σου γυρίσει με το νεό Lite-on drive που δε flasάρεται ούτε καν με χρήση chip.

Άρχισε το ψάξιμο για 360 με LOT μικρότερο από 817.

Από 817 και πάνω έχουν εφοδιαστεί όλα με LiteOn.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με το RRODιασμένο σου 360 είναι να δοκιμάσεις x-clamp fix.

Δες λιγο πιο πανω. Εμενα μου εστειλαν BENQ :devil:

Δημοσ.

Στην ηλεκτρονικη στη συγγρου εχει ξεμεινει 1 xbox360 fdou810 με benq. οποιος θελει και μενει κοντα ας παει. Εμενα επειδη μου εσκασε το δικο μου εψαξα και βρηκα εκει τρια κομματια. πηρα ενα για μενα και εναν για τον κολλητο μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...