Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια απορια να κανω.δεν ξερω αν εχει μπει πιο παλια παντως δεν βρηκα κατι σχετικο...Εγω που ειμαι ban απο το xbox live μπορω να κανω τα updates καπως αλλιως; Απο το ιντερνετ με cd ή με ανταλλαγη σκληρων με καποιο φιλαρακι;

Δημοσ.

Ότι ποιο νέο update κυκλοφορήσει το βάζουν και στα ποιο νέα παιχνίδια έτσι όταν παίξεις ένα νέο παιχνίδι σε ρωτάει αν θες να κάνεις ή όχι dashboard update.

Δημοσ.

παιδια σημερα μου ηρθε το xbox360 απο ms δεν εχει hdmi το ανοιξα και ειδα το drive και λεει philips and benQ digital storage carporation HW ver:J-DA1a4 FW:64930C και οτι ειναι april 2008 αυτο φλασαρεται γιατι αμα ειναι αυριο να παω να μου το φλασαρουν!!

Δημοσ.

παιδες το δύσμοιρο το xboxακι παραγωγής 2006 ψωφησε. αξίζει να του κανω εγχείρηση με τα xclamps ή να το παω grmods?

Δημοσ.

Να το πας grmods για να του κανουν τι? Για να στο φτιαξουν? Δε στο φτιαχνουν.Αυτο που θα σου πουν ειναι να δωσεις μερικα λεφτα ακομα και θα σου δωσουν μια αλλη κονσολα που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ανακατασκευασμενη.

Δημοσ.
Να το πας grmods για να του κανουν τι? Για να στο φτιαξουν? Δε στο φτιαχνουν.Αυτο που θα σου πουν ειναι να δωσεις μερικα λεφτα ακομα και θα σου δωσουν μια αλλη κονσολα που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ανακατασκευασμενη.

Πάντως εγώ που άλλαξα την δικιά μου με ανακατασκευασμένη γιατί είχα φάει ban, παίζει super και δουλεύει και υπερωρίες κανά χρόνο τώρα. Η λύση πάλι με τα xclamps έαν ξέρεις να κάνεις καλά την δουλειά παίζει μια χαρά λογικά.

Δημοσ.

το γαμώτο της ιστορίας είναι ότι δεν έχω φαει ban.το αυτοκόλητο δεν εχει πειραχτεί σε αυτή που έχω αλλά στο πίσω μέρος της κονσόλας υπάρχουν σημάδια απο προσπάθεια να ανοιχτεί.να το στείλω όπως είναι φλασαρισμένο στην ms? με τα xclamps του δίνω παράταση ζωής?

Δημοσ.

Του δίνεις, και άμα γίνει καλά η δουλειά και δεν υπάρχει καποιο άλλο πρόβλημα στην κονσόλα, μάλλον θα παίζει μια χαρά χωρίς προβλήματα για πολύ καιρό.:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...