Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φλασάρεις με original firmware, του κολλάς και το αυτοκολλητάκι που ακυρώνει την εγγύηση και δοκιμάζεις να το στείλεις για επισκευή στη μαμά MS.

Αμα δε το δεχτούν (που δε το νομίζω) πας για X-clamp...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Original firmware γιοκ!!!

Την ειχα παρει ετοιμη φλασαρισμενη. Αμα την στειλω στην MS ποσο καιρο θα κανει? Δεν την παλευω κανα 2μηνο χωρις κονσολα. Επησης ειναι μπαναρισμενη, δεν παιζει ρολο αυτο για να την στειλω?

Οσο για x-clamp εχω δει κατι αναφορες εδω μεσα αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει, και δεν εχω και τον χρονο για χειρουργια μονος μου...

Παντως ευχαριστω και ολες οι εναλακτικες που μπορειτε να προτεινετε δεκτές.

Για φωτιστε με...

Δημοσ.

χάρο δε πειράζει που δεν εχεις το original firmware, απλά κανε ενα backup αυτό που εχει μεσα το drive τωρα για να πάρεις το κλειδί ..και σου στέλνουμε εμείς ενα απείραχτο firmware για samsung...του αλλάζεις το κλειδι με το δικό σου και είσαι ετοιμος.

Δημοσ.

παιδια πηρα τηλ MS και μια απο αυτες τις μερες θα ερθει ο courrier να παρει το xbox360 και επειδη ειναι η 3 φορα που το στελνω μου ειπαν να δωσω και αυτο για το ρευμα και οτι θα μου το κανουν αντικατασταση λετε να μην ειναι με το καινουριο drive και να εχει και hdmi?α επεισης εχω ξεχασει το αυτοκολιτο της εγγυησης στους grmods και ειναι μακρια για να παω αμα το δωσω χωρις αυτοκολιτο λετε να γινει τιποτα?και δεν ηταν το κανονικο αυτοκολητο αλλα αυτο που σου βαζουν οταν το στειλεις ms για φτιαξιμο!?

Δημοσ.

γιατί δε βγάζεις άκρη ? κοιτάς τους κωδικούς TEAM & LOT στη συσκευασία, τους εισάγεις στο 360drives.com και σου βγάζει τα αποτελέσματα.

Θα δυσκολευτείς λιγο να βρείς arcade παντως με BenQ drive... θελει λιγο ψαξιμο. Πιο ευκολα ισως βρεις Elite με BenQ.

Δημοσ.
γιατί δε βγάζεις άκρη ? κοιτάς τους κωδικούς TEAM & LOT στη συσκευασία, τους εισάγεις στο 360drives.com και σου βγάζει τα αποτελέσματα.

Θα δυσκολευτείς λιγο να βρείς arcade παντως με BenQ drive... θελει λιγο ψαξιμο. Πιο ευκολα ισως βρεις Elite με BenQ.

ok,αύριο έχει περπάτημα η υπόθεση...

Ευχαριστώ:-D

Δημοσ.
Ξεκινα απο ''αγνωστα μαγαζακια'' με video games.Eχεις περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις arcade παλιας παρτιδας.

falcon ομως η δεν εχει σημασια;

Δημοσ.
?α επεισης εχω ξεχασει το αυτοκολιτο της εγγυησης στους grmods και ειναι μακρια για να παω αμα το δωσω χωρις αυτοκολιτο λετε να γινει τιποτα?και δεν ηταν το κανονικο αυτοκολητο αλλα αυτο που σου βαζουν οταν το στειλεις ms για φτιαξιμο!?

δεν θα έχεις πρόβλημα...το αυτοκόλλητο που δείχνει ότι δεν παραβιάστηκε να είναι πάνω και είσαι οκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...