Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
An thymamai kala egw exw to imgburn opws to katevasa kai vazw to .dvd mono. Mia xara ta grafei. Twra eite kserei oti thelw na grapsw paixnidi kai vazei mono tou to layerbrake :mrgreen: , eite to .dvd ontws kanei douleia. ;)

etsi akrivos doulevei kai se emena.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά έγραψα το παιχνίδι με το xbox backup creator 2.6. Όταν κοίταξα το dvd στον Η/Υ μου δείχνει χωριτηκότητα 5,31mb και έχει αρχεία όπως σε μια ταινία δηλαδή audio ts & video ts. Έτσι πρέπει να είναι; είμαι αρχάριος και δεν ξέρω γι'αυτό βοηθήστε με.

Δημοσ.
Απλα man.B)..Το .dvd δεν το χρειαζεσαι στο imgburn αφου οριζεις εσυ το layerbrake..Το .dvd το μονο που κανει ειναι να οριζει το layerbrake και να παραπεμπει το προγραμμα στο αρχειο .iso, οσοι γραφουν με clonecd πρεπει να το επιλεγουν...Το imgburn δεν ειναι προγραμματισμενο να διαβασει το layerbrake απο το αρχειο .dvd απλα ανοιγει το .iso και βλεπει το layerbrake που του εχεις ορισει και οχι αυτο που λεει στο .dvd.:-D..(Κανε δεξι κλικ στο .dvd και πατα να το ανοιξεις με το notepad για να καταλαβεις και να δεις αυτα που σου λεω)..:)

Πράγματι λέει για το layerbrake μέσα στο .dvd :) οπότε αυτός είναι ο ρόλος του. Όταν όμως ορίζεις το layerbrake εσύ που είναι άσχετο με του .dvd και επιλέξεις όμως και το .dvd με ποιο από τα δύο θα καεί το δισκάκι ??:-?:-?:-?

Δεν είναι ανάγκη να απαντήσετε υποθετική είναι η ερώτηση αλλά λέμε έτσι για να ξέρουμε :wink:

Δημοσ.

Titis gia exigise posa mb einai to arxeio .iso kai toys fakeloys video_ts kai audio_ts ta eides otan anoixes to iso arxeio? En oligis prepei na anoixeis to iso arxeio me to programma xbox backup creator 2.60 gia na to grapseis me to swsto layerbreak wste na paizoyn kanonika sto 360. Kati allo. Exei vrei kaneis kanena video club stin athina h' sto peristeri poy na noikiazei xbox360 paixnidia? An nai poio video club? Sas eyxaristw poly.

Δημοσ.

Πως μπορω να κανω copy τα backups που ηδη εχω;;Γινεται απλα με την επιλογη: copy DVD;; NAI

me to dvd decrypter mporume na kapsume? NAI αλλά καλύτερα imgburn!

Δημοσ.
Πως μπορω να κανω copy τα backups που ηδη εχω;;Γινεται απλα με την επιλογη: copy DVD;;

Απλα φτιαχνεις το iso με ενα προγραμμα (nero,imgburn,...) και μετα το γραφεις κανονικα οπως ξερεις..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Τελικά έγραψα το παιχνίδι με το xbox backup creator 2.6. Όταν κοίταξα το dvd στον Η/Υ μου δείχνει χωριτηκότητα 5,31mb και έχει αρχεία όπως σε μια ταινία δηλαδή audio ts & video ts. Έτσι πρέπει να είναι; είμαι αρχάριος και δεν ξέρω γι'αυτό βοηθήστε με.

Ναι φιλε, ετσι εμφανιζονται με audio ts & video ts

Δημοσ.

Εφτιαξα ενα κουτι για το AV του 360 με εξοδους για πιο ευκολη μετακινηση..Θα ποσταρω φωτος οταν γυρισω απ' το σχολειο..:):):):):)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...