Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα και εγώ. Εντάξει είμαι περίεργος αλλά με αυτό το halo το είχα απορία.

Τέσπα... είδα το πόστ του klainmain εδώ και αποφάσισα ότι θέλω cpu από 360 για την συλλογή μου από επεξεργαστές.

Όποιος θέλει να με βοηθήσει...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Είπα και εγώ. Εντάξει είμαι περίεργος αλλά με αυτό το halo το είχα απορία.

Τέσπα... είδα το πόστ του klainmain εδώ και αποφάσισα ότι θέλω cpu από 360 για την συλλογή μου από επεξεργαστές.

ποσα δίνεις ? :P

Δημοσ.

ρεεεεεεε αφηστε τις βλακιες για το halo!! :devil:

το ξαναβαλαμε προχτες 3-4 απο εμας που ειχαμε αρκετο καιρο να παιξουμε (γιατι ενος απο την παρεα το δισκακι ειχε χαρακιες και επρεπε να παει να αγορασει αλλο)

και στο 20λεπτο απανω ΟΛΟΙ λεγαμε το ιδιο πραμα: τι ΓΑΜΑΤΟ που ειναι το halo!!

εχει δουλευτει οσο ΕΛΑΧΙΣΤΑ παιχνιδια και αυτο ειναι κατι που ειναι εμφανες σε οποιονδηποτε ασχοληθει!

απλα μη βιαστειτε να βγειτε για competition οnline γιατι -σε αντιθεση με εσας που δεν εχετε ασχοληθει- καποιες δεκαδες χιλιαδες αλλοι εχουνε γινει master!

και ετσι απλα θα απογοητευτειτε πολυ γρηγορα, χωρις αυτο ομως να ειναι μεμπτο σημειο του παιχνιδιου. δικο σας μεμπτο ειναι, που μεινατε πισω!

σε βαθος gameplay και ποσο μελετημενο και ζυγισμενο ειναι, απλα δεν υπαρχει αντιπαλος!

τι? cod4? ααααααχαχαχαχαχαχαχα!! πολυ απλα δεν υπαρχει συγκριση.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έπαιξα μια εβδομάδα halo3, το τερμάτισα και ποτέ ξανά από τότε. Γούστα είναι αυτά...Λιώνω top spin 3 ας πούμε εγώ, αλλά σε άλλον δεν αρέσει πχ...

Δημοσ.
Εγώ πάντως έπαιξα μια εβδομάδα halo3, το τερμάτισα και ποτέ ξανά από τότε. Γούστα είναι αυτά...Λιώνω top spin 3 ας πούμε εγώ, αλλά σε άλλον δεν αρέσει πχ...

εσυ ουτε με Gears δεν ασχοληθηκες. προφανως εισαι sport type, αλλα αυτο δεν μειωνει την τεραστια σημασια των 2 αυτων games.

τοσο στο halo, οσο και στο gears, το single player campaign (στο οποιο "εξαντλησες" το playtest σου) ειναι απλα για να μαθαινεις τα κουμπια και τα βασικα του παιχνιδιου. ;]

Δημοσ.
Πόσα θες; :devil:

δωμου ενα 20ρικο και πάρε όλη τη μητρική ..cpu gpu chipset μνημες πυκνωτές ..να γουστάρεις :P

Δημοσ.
...αποφάσισα ότι θέλω cpu από 360 για την συλλογή μου από επεξεργαστές.

ποσα δίνεις ? :P
Πόσα θες; :devil:
Δίνω 3 ευχές μέσα από την καρδιά μου + 2 φιλικά χτυπήματα στον ωμό.
δωμου ενα 20ρικο και πάρε όλη τη μητρική ..cpu gpu chipset μνημες πυκνωτές ..να γουστάρεις :P

ΑΑαχαχαχαχα...

Τι παλικάρια είστε εσείς ρε;

Δημοσ.

Μπά... λέω καλύτερα να περιμένω να καεί το δικό μου και να τον πάρω από εκεί. Το πολύ πολύ να χρειαστεί να βγω να παίξω στην παραλία για να το σιγουρέψω.

Δημοσ.
Μπά... λέω καλύτερα να περιμένω να καεί το δικό μου και να τον πάρω από εκεί. Το πολύ πολύ να χρειαστεί να βγω να παίξω στην παραλία για να το σιγουρέψω.

Nah...

Αμα το έχεις και εκεί που σκάει το κύμα την γλυτώνεις σίγουρα την υπερθέρμανση...

Try more..

Δημοσ.
Nah...

Αμα το έχεις και εκεί που σκάει το κύμα την γλυτώνεις σίγουρα την υπερθέρμανση...

Try more..

Πάω στην ακρογιαλιά να αλλάξω παιχνίδι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...