Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται πως είμαι κι εγώ μέσα έτσι?Κόλαση θα γίνει με ολυμπιακούς αγώνες! πόσα αθλήματα έχει?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ετοιμασου πετρε για τρελλο button bashing το μεσημερι ;)

μεσημερι κανε προπονα, εγω θα ειμαι σπιτι κατα τις 8! :devil:

Δημοσ.
παιδια ειναι κανεις σας που να παιζει halo με μη οριτζιναλ δισκακι???

Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;;;; :shock:

Δημοσ.
παιδια ειναι κανεις σας που να παιζει halo με μη οριτζιναλ δισκακι???

Εγώ για τα πρώτα 30 λεπτά. Μετά έφυγε καλάθι αχρήστων. :P Λόγω ύφους το σύγκρινα με Metroid οπότε το Halo έφαγε άκυρο.

Δημοσ.

Ομαδικά ban η microsoft κανει κυρίως όταν είναι να γίνει και το dashboard(2 φορές(νομίζω) το χρόνο δηλαδή) update μετά δεν κάνει τόσο...

Τώρα με τι κριτήρια κάνει ban μονο αυτή ξέρει σίγουρα και οτιδήποτε έχεις ακούσει μέχρι σήμερα είναι όλα ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

οκ παιδια...ευχαριστω...παντως σε αυτο το παιχνιδι ειναι εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες στο ονλινε που τελικα δε με ξετρελανε...

Δημοσ.

Εύκολα όμως. Όλα τα Halo, όχι μόνο το πρώτο. Εντελώς μέτρια FPS (από κάθε άποψη) που για κάποιο λόγο πούλησαν τρελά. Προσωπικά δεν με χάλασε, αφού έτσι δόθηκε ώθηση και στο αγαπημένο μου XBOX One/360. Αλλά να κάτσω να παίξω αυτό το πράμα πάνω από 5 λεπτά δεν αντέχω, ούτε single ούτε multi player.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...