Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ...έλυσα το θέμα με το Street Fighter Anniversary ...

Το έκανα rebuild απο το mulleter σε dvd9 και παίζει κανονικά...

Αλλά μήπως ξέρει κάποιος να μου πει κάποιος πως ακριβώς μπορώ να γράψω ένα iso του original xbox για να παίζει στο 360?

το street fighter που είχα ήταν υποτίθεται "converted for 360" και ίσως για αυτό δουλεψε...

Σε ένα απλό xbox iso θα πρέπει να γίνει rebuild απο το mulleter? σε τι όμως? burn σε dl ή δουλέυει και σε απλά?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σε ένα απλό xbox iso θα πρέπει να γίνει rebuild απο το mulleter? σε τι όμως? burn σε dl ή δουλέυει και σε απλά?

[edit]: θέλεις dual layer απαραίτητα

Tutorial βήμα βήμα (δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω την όρεξη :P, αλλά από ό,τι λένε στο site που το είδα δουλεύει τέλεια):

This tutorial will explain how to convert a xBox game.iso into a compatible iXtreme.iso for xBox 360.

Programs:

XDVDMulleter 10.2

IsoBuster

Daemon

More or less the process needs approximatly 15GB of free HDD space; and I'm assuming that you have already the ss, dmi and pfi files to be injected into the .iso.

Let's begin with extracting the xbox.iso game to a folder.

Once the .iso is extracted run XDVDMulleter, select 'View ISO details' and click 'next'. From 'Load ISO Folder', browse and load the xbox.iso in the 'Use Current Folder' and click 'next' to check if the xBox.iso has 'Random Padding'.

Random Padding is very important, without it, will be not possible to have a successful iXtreme.iso

Click next to go back to the main menu, select 'Build/Rebuild files in ISO' and click 'next', select and load the xbox.iso as before, click 'next' and choose 'Create a DVD9 ISO with zero padding (Xtreme compatible + Video)', 'next' and XDVDMulleter will check if the XBE is valid, click 'next' until you get to 'Make ISO' and click on it.

*Tutorial name: Mulleter.iso

Note: You don't need at this time to load the ss.bin, dmi.bin or pfi.bin files

After XDVDMulleter has finished, open 'My Computer' and right click on the virtual drive to mount the Mulleter.iso

*Tutorial virtual disk: J:

Run IsoBuster and select the virtual drive

selectthedriveiw2.jpg

Click 'Options' and then 'Communication', a new window will pop up, click on 'Read Settings' and set everything to 1 and click 'OK'

communicationsj5.jpg

Right click on the main folder, on the left window,

selectthedrive1yw5.jpg

and select 'Extract DVD <Image>', then click 'User Data (*.tao,*.iso)'

selectextractdvdhg3.jpg

Name the file and use .iso as extension, Don't press 'Save' yet

*Tutorial name: IsoBuster.iso

dontclicksaveyetcn1.jpg

From 'My Computer' right click on the virtual drive and mount the xBox.iso, once it has loaded it, go back to IsoBuster and click 'Save'.

After a while IsoBuster will report an error. Just select 'Replace with dummy data' and 'Always apply selection', click 'Selection'

isobustererror1li1.jpg

When IsoBuster has finished, it will ask you to delete some files, (Choose 'No')

isobustererror2sf2.jpg

and to save the .cue file. (you don't need it)

You can now delete those files:

xBox.iso

Mulleter.iso

Now let's run again XDVDMulleter and select 'Build/Rebuild files in ISO' click 'next' and load from 'Load ISO Folder' the IsoBuster.iso in the 'Use Current Folder', 'next' and select 'Create a cloned DVD9 ISO (Xtreme compatible if the source is good)', click 'Yes' when prompted. In the next window load the ss.bin file from your folder and click 'next', so for the dmi.bin and the pfi.bin files, click 'next' and press on 'Make ISO'.

When it's all done, check with XDVDMulleter the .iso to see, that it has become an iXtreme compatible image.

finishedisocb9.jpg

Burn and play.

Δημοσ.

Χιλια ευχαριστώ ρε συ Buckethead ...

Tο δοκίμασα όμως και παρόλαυτα έχω μια ερώτηση...

security sector, dmi και pfi....παίζει να βρω πουθενά για original xbox ?

Πχ παλεύα το Panzer Dragoon ORTA....αλλα δε δουλεύει...

Δημοσ.
security sector, dmi και pfi....παίζει να βρω πουθενά για original xbox ?

Τσέκαρε μέσω google και δες και εδώ. Όπως είπα δεν το έχω πολυψάξει... Θα κοιτάξω περισσότερα και αν πετύχω κάτι, θα σου πω.

Πάντως μην ξεχνάς πως ακόμη και αν έχεις patchαρισμένο παιχνίδι, πρέπει να είναι στην compatibility list για να μπορεί να παίξει μέσω του emulator του 360.

Δημοσ.

Έχω κάνει ακριβώς αυτή τη διαδικασία με το Fable και ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ. Όλα στο τέλος μου βγήκαν τικαρισμένα αλλά δε δούλευε γιατί δεν υπήρχε το ΣΩΣΤΟ .xbe αρχείο. Αυτό το αρχείο λογικά θα'ναι οκ ΜΟΝΟ αμα το rip γίνει απ'τα κλασικα Samsung 162 με το kreon fw.

Προτείνω να προσπαθήσεις, αλλά αν στο στάδιο "and XDVDMulleter will check if the XBE is valid, click 'next'" σου βγάλει ότι δεν είναι valid, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις. Εμένα όλα κανονικότατα μου πήγαν και μόνο αυτό έφταιγε, αλλά τελικά δε δούλεψε.

Όσο για το Street Fighter, κυκλοφορούσε μια έκδοση (πιθανότατα αυτή να είχες) η οποία ήταν για 360 άλλα μόνο για Xtreme και οχι iXtreme fw. Βγήκαν όμως απ'ότι είδα τα σωστά SS αρχεία, άρα αυτό έκανες με το Μulleter και δούλεψε και στο iXtreme.

EDIT:

Eπίσης: 2 παιχνίδια που έχω τρέξει στο iXtreme μου, (Fable:TLC και Ninja Gaiden Black) και τα 2 όταν τα πέρασα στο Mulleter ΔΕΝ ήταν τικαρισμένο ούτε το iXtreme, oύτε το random padding. O οδηγός όμως λέει ότι πρέπει να'ναι.

Επίσης έχε υπόψην σου ότι το iXtreme fw ΔΕΝ τρέχει δισκάκια τα οποία ΔΕΝ είναι iXtreme. Βγάλε τα συμπεράσματά σου...

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Μισό ρε παιδες....

Αν το rip έχει γίνει "σωστά" έτσι ώστε το παιχνίδι παίζει στο original xbox τότε δε θα έπρεπε να παίζει και στο 360?

Με την μόνη διαφορά του ότι πρέπει να είναι stealth patched για το ixtreme?

Οπότε θεωρητικά το μόνο που μας λείπει είναι το ss.... όχι?

Storm1967 πραγματικά δε ξέρω και εγώ τι παίχτηκε στην περίπτωση σου..αλλά

Αν ναι (το μόνο που λείπει είναι το ss) τότε που διάολο μπορούμε να προμηθευτούμε τα ss??

Δημοσ.
Μισό ρε παιδες....

Αν το rip έχει γίνει "σωστά" έτσι ώστε το παιχνίδι παίζει στο original xbox τότε δε θα έπρεπε να παίζει και στο 360?

Με την μόνη διαφορά του ότι πρέπει να είναι stealth patched για το ixtreme?

Οπότε θεωρητικά το μόνο που μας λείπει είναι το ss.... όχι?

Storm1967 πραγματικά δε ξέρω και εγώ τι παίχτηκε στην περίπτωση σου..αλλά

Αν ναι (το μόνο που λείπει είναι το ss) τότε που διάολο μπορούμε να προμηθευτούμε τα ss??

Ωραία και λογικά αυτά που λες, αλλά σου λέω ότι σε μένα έφταιγε το xbe αρχείο.

Και σου ξαναλέω ότι το Street Fighter που προσέθεσες τα SS ήταν ήδη έτοιμο για 360 αλλά για άλλο fw.

Όσο για τα ss... ξέρω ένα site αλλά προσπάθησα τώρα να μπω και μάλλον το κλείσανε...:fear:

Και έχε υπόψην σου ότι λογικά μαζί με το ss, θα είναι το dmi και το pfi.

Πάντως σε όλο το νετ, δεν υπάρχουν και πολλά παιχνίδια από xbox1 σε iXtreme 360. Eιδικά σε rs έχω βρει μετρημένα στα δάχτυλα. Το xbox sky κάνει μια προσπάθεια και τα ταγκάρει ως "XBOX360E".

Δοκίμασε. Δε χάνουμε και τίποτα. Απλά σου είπα. Άμα σου γράψει για το xbe ότι δεν είναι valid, δεν υπάρχει λογος να συνεχίσεις. Μιλάω για τον παραπάνω οδηγό. Καλή τύχη και αν έχεις κανένα αποτέλεσμα, ειδοποία.

Δημοσ.
Απλά έχε το νου σου με παιχνίδια που βγάζει η MS όπως πχ Mass Effect, Halo, γκούχου γκούχου Crackdown γκούχου...

οταν λες να εχω το νου μου εννοεις να μην τα δοκιμασω καν??

Δημοσ.
http://www.gametrailers.com/player/35195.html

ελπιζω να ειναι ενα game που απαιτει hardcore button pressing, α-λα old-school sport videogames :-D

παντως εδω και καννα μηνα εχει γα%#^θει να βγαινει πραμα!!

Στην λογική του track & field πρέπει να είναι, ή πατάς ένα κουμπί γρήγορα ή πατάς 2 κουμπιά εναλλάξ και συγχρονισμένα ή κουνάς σαν παλαβός δεξιά αριστερά το joystick. Όπως στο Athens 2004 που είναι αρκετά καλό παιχνίδι αλλά υποφέρει σε γραφικά.(το έχω στο PC) Το καινούργιο απο γραφικά τουλάχιστον είναι όμορφο και έχει και τα περισσότερα αθλήματα από ότι έχει βγει μέχρι τώρα.

(εδώ αγόρασα από το arcade το Track & field της Konami αυτό θα μου ξεφύγει?)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...