Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως τα λέει μάλλον κράτησαν τη δικιά του και του πασάρουν νέα από επιστροφή... από τη στιγμή που την πήγε να του τη φτιάξουν και αυτοί του δίνουν άλλη κονσόλα τώρα που δεν παίζει αντίγραφα είναι φάουλ.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πότε κλείνει χρόνο η κονσόλα Storm?

Νομίζω έχει κάνα 4μηνο ακόμη...

Τα περισσότερα κρούσματα σε Zephir έχουν εμφανιστεί εκεί, λίγο μετά τον πρώτο χρόνο...

Την ειχα πάρει Οκτώβρη 2007. Έχω ακόμα κάνα 4-5μηνο ζωής δλδ; :fear::cry:

Άμα κάτσει, έκατσε... Άμα βγει καμιά ψύχτρα... (αυτή που περιμένει ο vortex)

Δημοσ.
Την ειχα πάρει Οκτώβρη 2007. Έχω ακόμα κάνα 4-5μηνο ζωής δλδ; :fear::cry:

Άμα κάτσει, έκατσε... Άμα βγει καμιά ψύχτρα... (αυτή που περιμένει ο vortex)

Εγώ την είχα πάρει αρχές 2006 και δεν έχει πάθει τίποτα (φτου φτου). Και να πεις ότι την έχω καλομεταχειριστεί, πάει στο καλό, αλλά εδώ λέμε ότι της έχω βγάλει τα μάτια από κάθε άποψη! Και το ίδιο πράγμα το έχουν πει πολλοί με launch κονσόλα. Όπως λες είναι άμα σου κάτσει με τις launch κονσόλες. Το failure rate πάντως δεν είναι 100% σίγουρα.

Δημοσ.
Παιδια οπιος ξερει ας πει.Το rapidshare αλλαξε menu και τωρα δεν ξερω που μπορω αν δω ποσα gb εχω κατεβασει τις τελευτεες 5 μερες.Μπορειτε να μου πειτε που μπορω αν το βρω?

κάνεις login κανονικά και σου έχει ένα + αν το πατήσεις θα τα δεις όλα πότε λήγει πόσο μπορείς να κατεβάσεις κλπ κλπ. α ναι από τα 25GB ανέβηκε στα 50GB τις 5 ημέρες.:-D

Δημοσ.
παιδια το top spin 3 εχει κυκλοφορισει επισημα??να το δοκιμασω σε live profile???ή θα εχω προβλημα???

Δεν νομίζω να ασχολείται κανείς με αυτά. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να σε μπανάρει γι αυτόν τον λόγο γιατί υπάρχουν και review copies. Να σε σταμπάρει και να σε τσεκάρει, ίσως. Απλά έχε το νου σου με παιχνίδια που βγάζει η MS όπως πχ Mass Effect, Halo, γκούχου γκούχου Crackdown γκούχου...

Δημοσ.

πηρα τηλ πριν παω και μου τα εξηγησαν ολα!!!ελεος αλλα μου λεγαν και αλλλα τωρα!!!Μου ειπαν οτι τελικα δεν την εστειλα επειδη δεν γινεται(στην αρχη μου ειχαν πει οτι την ειχαν στειλει)και οτι 40ευρω ειναι αυτη που δεν φλασαρετε κατι σαν αντικατασταση και με 100ευρω παιρνω μια που φλασαρεται!!!Και αμα θελω να παω να παρω την παλια μου κονσολα πισω και ειναι οκ τωρα και μπορω να την στειλω μονος δηλαδη την εχουν ξεφλασαρει(ελπιζω να μου την δωσουν χωρις να πρεπει να πληρωσω)!!!αλλα και παλι αμα την στειλω θα περιμενω 3 βδομαδες περιπου και στο τελος δεν θα φλασαρεται και ολας δεν ξερω τι να κανω!!

Δημοσ.
πηρα τηλ πριν παω και μου τα εξηγησαν ολα!!!ελεος αλλα μου λεγαν και αλλλα τωρα!!!Μου ειπαν οτι τελικα δεν την εστειλα επειδη δεν γινεται(στην αρχη μου ειχαν πει οτι την ειχαν στειλει)και οτι 40ευρω ειναι αυτη που δεν φλασαρετε κατι σαν αντικατασταση και με 100ευρω παιρνω μια που φλασαρεται!!!Και αμα θελω να παω να παρω την παλια μου κονσολα πισω και ειναι οκ τωρα και μπορω να την στειλω μονος δηλαδη την εχουν ξεφλασαρει(ελπιζω να μου την δωσουν χωρις να πρεπει να πληρωσω)!!!αλλα και παλι αμα την στειλω θα περιμενω 3 βδομαδες περιπου και στο τελος δεν θα φλασαρεται και ολας δεν ξερω τι να κανω!!

με λίγα λογια σου ζητανε 40 ευρώ για να σου δώσουν αυτοι μια κονσόλα που δε φλασάρεται ..ενω αμα παρεις ο ιδιος τηλεφωνο και στειλεις την δικιά σου, και σου στειλει πισω η microsoft μια φτιαγμένη (πολύ πιθανών με το drive που δε φλασάρεται) δεν πληρώνεις τιποτα. 40 ευρώ δηλαδη χρεώνουν το τηλέφωνο που θα κανουν στην microsoft ? χαχα .. καλο κ'αυτό.

εγω μονο και μόνο για αυτη την κοροιδια που πηγαν να μου παιξουν θα τους ελεγα να την βαλουν στον κωλο τους την καινουργια που πηγαν να σου πασαρουν και θα επαιρνα την δική μου πισω ετσι οπως την εδωσα.

απο κει και πέρα,

1) δοκιμάζεις να την φτιάξεις μόνος σου με x-clamp fix/heatgun/arctic silver5

2) την στελνεις για φτιάξιμο, την πουλάς, συμπληρώνεις κάποια λεφτά και πας και παίρνεις μια ολοκαίνουργια που φλασάρεται.

το φλασάρισμα το κάνεις και μόνος σου,δεν ειναι τιποτα... και θα σε βοηθήσω και γω οσο μπορώ.

Δημοσ.

Παρε πισω την κονσολα σου μονο και μονο για την κοροιδια. Αν εχεις αυτην την εποχη λεφτα πηγαινε παρε μια κονσολα με ημερομηνια πριν το Μαρτιο και κανε την δουλεια σου. την χαλασμενη στειλε την στην microsoft και απο εκει και περα θα δεις τι θα σου γυρισει. Αυτοι τωρα πατανε οτι τα καινουργια xbox360 δεν φλασαρονται και θα μας πουλανε τα πιο παλια χρυσαφι.

Δημοσ.

Πιστευω παντως οτι ειναι πολυ καλο deal να αλλαξεις την κονσολα σου τη χαλασμενη

με μια που δουλευει αλλα απλα δεν τσιπαρετε και μονο με 40ευρω!

Εγω θα το εκανα μετα χαρας, καθως εχω μια κονσολιτσα χαλασμενη,

και θα εδινα 40ευρω σε οποιον μπορουσε να μου την αντικαταστησει...

Δημοσ.

τι λες και συ τωρα ?

αφου του την φτιάχνει ΔΩΡΕΑΝ η microsoft, γιατί να την αντικαταστήσει με μια που δε φλασάρεται και να πληρώσει και 40ευρώ ?

Δημοσ.

να την στείλει αφλασάριστη με το αυτοκολλητο, σιγά μην και δε του την φτιάξουν. Και μη μου πείτε οτι πατε και σκάτε τις 50άρες για να σας τις φλασάρουν και δεν σας δίνουν τα αυτοκολλητα σε αριστη κατάσταση ωστε να μπορείτε να τα ξανακολλήσετε...

Δημοσ.
οκ...και κατι αλλο...

τελικα το alone in the dark ειναι nuke???

εδω παντως δεν λεει τιποτα τετοιο...

http://www.abgx.net/filename/?ch=6

...

ευχαριστω...

Όχι. Μια χαρά είναι. Μια βλακίτσα είχε κάνει το release group (STRANGE) με το όνομα του game. Το είχαν ονομάσει 4, ενώ το παιχνίδι λέγεται απλά AITD.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...