Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα σας. Θέλω να αγοράσω Xbox 360 αλλά δεν ξέρω ποιό, το elite, ή αυτό που έχει 20GB σκηρό; Επίσης αν νοικιάσω ένα παιχνίδι γνήσιο πως μπορώ να το γράψω; αν το κατεβάσω απο το internet πως το γράφω; βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω και δεν μπορώ να διαβάσω 350 σελίδες περίπου. Είναι πάρα πολλές.

Δες το πρώτο post για το πως φλασάρεις το drive, από κει και πέρα τα games τα κατεβάζεις και τα καις σε dual layer δισκάκια με το CloneCD, το ImgBurn ή το Xbox Backup Creator.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ναι ηταν απο την προσφορα των carrefour αλλα το ειχα στειλει αλλες 2 φορες εγω μονος μου λογο δικης μου βλακιας!!!τωρα ηταν τα τρια κοκκινα φωτακια και επειδη ηταν φλασαρισμενο αναγκαστικα να το δωσω να το στειλουν οι grmods!!!αυριο λογικα θα περασω να το παρω!αλλα δεν θα μπορω να παιξω τιποτα αφου εχει το καινουριο drive δηλαδη ελεος!

Αμα το εχεις στειλει στους grmods νομιζω αμα τους πεις να στο αλλαξουν θα στο αλλαξουν με μια διαφορα με καπιο αλλο drive.

Βγηκλε το alone in the dark.Το κατεβασα και λειτουργει.Βεβεα το εβαλα σε αλλη κονσοκλα μην εχω και προβλημα

Δημοσ.
αλλα το ειχα στειλει αλλες 2 φορες εγω μονος μου

Aρα δεν ειναι μια απλη υποθεση οπως υποστηριζεις η οποια δεν θελει χρεωση,

καθως ρετζιστερ και βαννεντ κονσολες δεν καλυπτονται απο εγγυηση...

Στην αλλαζουν ομως με 40ευρω???

Εαν βεβαια δεν θελεις να πληρώσεις, ζητησε την κονσόλα σου πισω.

Δημοσ.

οχι δεν καταλαβες την ειχα στειλει εγω μονος μου πιο παλια δυο φορες και ΜΕΤΑ πηγα και την φλασαρα και ξαναχαλασε.και ηδη την εχουν στειλει και εχει γυρισει πισω φτιαγμενη οποτε λογικα η πληρωνω η δεν εχει κονσολα!

Δημοσ.

Ρε παιδιά που ανέβηκε? Σε nzb δεν το βλέπω. Που το βρίσκω?

ΤΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ!!!!

ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Δημοσ.

για να δημιουργησω ενα xboxlive profile δεν πρεπει πρωτα να συνδεθη η κονσολα στο xboxlive?αν δεν πρεπει τοτε ειμαι μεγαλος μαλακας και κλεινω.αν πρεπει να συνδεθη τοτε ο φιλος που εγραψε "ρε φιλε αφου δεν εχεις LIVE profile πως περιμένεις να συνδεθεί μας δουλευεις ?" ....

προσπαθω να συνδεθω στο xboxlive για να κανω προφιλ και γραφη στο τεστ "xboxlive filed".

Δημοσ.
οχι δεν καταλαβες την ειχα στειλει εγω μονος μου πιο παλια δυο φορες και ΜΕΤΑ πηγα και την φλασαρα και ξαναχαλασε.και ηδη την εχουν στειλει και εχει γυρισει πισω φτιαγμενη οποτε λογικα η πληρωνω η δεν εχει κονσολα!

Λογικό ακούγετε να θέλουν λεφτά.

Μπορεί να χρεώνουν τα 40 για επισκευή.

Η επισκευή έγινε (αποστολή Γερμανία από αυτούς)

Τώρα το οτι έχει το νέο Drive που δε φλασάρετε δεν είναι δικό τους πρόβλημα αλλά δικό σου...

Δημοσ.
Λογικό ακούγετε να θέλουν λεφτά.

Μπορεί να χρεώνουν τα 40 για επισκευή.

Η επισκευή έγινε (αποστολή Γερμανία από αυτούς)

Τώρα το οτι έχει το νέο Drive που δε φλασάρετε δεν είναι δικό τους πρόβλημα αλλά δικό σου...

βασικα ισως να του χρεωσαν 40 ευρω την διαδικασια για να ξαναπερασουν το original filmware στο drive tου...

Δημοσ.
για να δημιουργησω ενα xboxlive profile δεν πρεπει πρωτα να συνδεθη η κονσολα στο xboxlive?αν δεν πρεπει τοτε ειμαι μεγαλος μαλακας και κλεινω.αν πρεπει να συνδεθη τοτε ο φιλος που εγραψε "ρε φιλε αφου δεν εχεις LIVE profile πως περιμένεις να συνδεθεί μας δουλευεις ?" ....

προσπαθω να συνδεθω στο xboxlive για να κανω προφιλ και γραφη στο τεστ "xboxlive filed".

Ζητώ συγνώμη για τον τόνο μου στο προηγούμενο μήνυμα τότε, απλά ήμουνα αγουροξυπνημένος και γενικά έχουμε ακούσει πολλά κουλά κατά καιρούς :)

Δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο το support της microsoft να τους ρωτήσεις ?

Δημοσ.

Καλά ρε χριστιανόπουλο κι εσύ... Αντί να το στείλεις μόνος σου Γερμανία, το πήγες στους GRMods, ΔΕΝ τους είπες τπτ για λεφτά, ΔΕΝ είχες ακούσει και ΔΕΝ σου είχαν πει για αντικαταστάσεις με το καινούριο drive και περίμενες να στο φτιάξουν τσάμπα επειδή ΥΠΕΘΕΣΕΣ ότι θα το έκαναν; Τώρα κλαφτα Χαράλαμπε. Κι εγώ θα σε χρέωνα. :-D :P

uγ. Κι εγώ από προσφορά των Carrefour το'χω παρει. Το παλιό το Zephyr είναι. Να περιμένω να τα κακαρώσει; :fear:

Δημοσ.

Πότε κλείνει χρόνο η κονσόλα Storm?

Νομίζω έχει κάνα 4μηνο ακόμη...

Τα περισσότερα κρούσματα σε Zephir έχουν εμφανιστεί εκεί, λίγο μετά τον πρώτο χρόνο...

Δημοσ.

Παιδια οπιος ξερει ας πει.Το rapidshare αλλαξε menu και τωρα δεν ξερω που μπορω αν δω ποσα gb εχω κατεβασει τις τελευτεες 5 μερες.Μπορειτε να μου πειτε που μπορω αν το βρω?

Δημοσ.

ο μονος που μπορει να στειλει την κονσολα στην Μ$,

ειναι αυτος που την εχει κανει ρετζιστερ,

εαν και εφοσον η συσκευη ειναι με τα αυτοκόλητα εγγύησης και

ολα τα συμπραγκαλα μεσα σωστα βαλμενα.

Οταν λοιπουν μερικα βασικα,

πρεπει καποιος να φτιαξει μια αλλή κονσολα σε αλλο κουτι (μη ρετζιστερ), για να την στειλει.

Μηπως η κονσολιτσα εννοω ειναι σε καμια περιεργη κατασταση και χρειαζετε δοuλεια?

Δημοσ.

σωστά τα λέει ο sargos, και δε το είχα σκεφτεί νωρίτερα... πως την στείλαν οι GRmods αφου η κονσόλα ειναι registred στον Danny ? (και ειναι σιγουρα registred μιας και εχει παει εστω και μια φορα για φτιάξιμο).

τραβηγμένο ..αλλα μήπως έγινε καμιά λαδιά ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...