Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μου ζητησαν 40ευρω που την εστειλαν και την εφεραν πισω!!!εγω τωρα τι πρεπει να κανω πειτε μου?αμα παω απο εκει και πω οτι δεν υπαρχει λογος να δωσω αυτα τα λεφτα δεν θα μου δωσους την κονσολα μου τι μπορω να κανω τωρα!!εγω το πηγα εκει επειδη σκεφτηκα οτι αφου το φλασαρα εκει θα μου το φτιαξουν και δωρεαν και οταν τους το εδωσα κανεις δεν μου ειπε για 40ευρω!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφου ρε συ Danny αυτοι δεν εκαναν τιποτα στην κονσολα δεν δικαιουνται να πληρωθουν γιατι πολυ απλα η ms πληρωνει ακομα και τα μεταφορικα.

Εξηγησε το αυτο και θα βρητε ακρη.

Επισης τι επαθε η κονσολα σου και την πηγες για επισκευη?

Αν θυμαμαι ηταν απο προσφορα carrefour με παλιες παρτιδες ετσι?

Δημοσ.

[infectus 2 Mod Chip].

Αυτο δεν ειναι για bann?Αν οντος ειναι αυτο θα το παρω αυριο.(Εχω και s.n.)Θα μου βγαλη την ψυχη για να κανω δουλεια μου.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Απο το forum θα το βρω;

TEST:

W:0000-0008

X:0000-F001

Y:00C2-03E0

Z:8015-1918

TO USE XBOX LIVE PLEASE CREATE A CHILD PROFILE.

Σε ενα μαγαζι μου ειπαν οτι εχω φαι bann (δεν εχω μπει xbox live απο οταν μου την αλαξαν περιση το καλοκαιρη λογο ROD ,EINAI ME TO original firmware αλλα ειχε το bann απο τον προηγουμενο κατοχο του).

Δημοσ.

απ όσο ξέρω στο ban σου βγάζει το Z: 8015-190D

(με το infectus θα παιδευτείς .. κατ αρχην αν εχει γυρισει απο repair η κονσόλα θα εχει kernel που δε τρεχει το exploit....ψαχτο λιγο το θέμα πριν αγορασεις οτιδηποτε)

Δημοσ.

saxogeorge διαβασε αυτό το ποστ

I have a Elite with a 79FL drive and a Maximus Passkey 1.1.

Have only used it once and that was an original.

Last evening I attempted to recover my gamertag onto the Elite - started the process and it said something about security update required. Downloaded and installed then it gave an error message saying the gamertag could not be retrieved.

From then on I could not log on Live even while not signed into the profile on the console... unsure.gif Z status code was 8015-1918.

Tried to call Live support but they had shut for the day.

Last resort was to delete the profile from the HD (only one present) and try the Network tests again. All successful while previously the Live test failed. No idea why an invalid gamer profile on the HD would prevent a log into Live while not logged into the profile.

Recovered gamertag and all ok.

Watch out for this one.

απο http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=625650

Δημοσ.

δεν εχω profile στο live ουτε μπορω να φτιαξω.το προφιλ για τα παιχνιδια το εσβησα και παλι δεν κανει recover (λεει xboxlive filed).

Δημοσ.

ναι ηταν απο την προσφορα των carrefour αλλα το ειχα στειλει αλλες 2 φορες εγω μονος μου λογο δικης μου βλακιας!!!τωρα ηταν τα τρια κοκκινα φωτακια και επειδη ηταν φλασαρισμενο αναγκαστικα να το δωσω να το στειλουν οι grmods!!!αυριο λογικα θα περασω να το παρω!αλλα δεν θα μπορω να παιξω τιποτα αφου εχει το καινουριο drive δηλαδη ελεος!

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Θέλω να αγοράσω Xbox 360 αλλά δεν ξέρω ποιό, το elite, ή αυτό που έχει 20GB σκηρό; Επίσης αν νοικιάσω ένα παιχνίδι γνήσιο πως μπορώ να το γράψω; αν το κατεβάσω απο το internet πως το γράφω; βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω και δεν μπορώ να διαβάσω 350 σελίδες περίπου. Είναι πάρα πολλές.

Δημοσ.
δεν εχω profile στο live ουτε μπορω να φτιαξω.το προφιλ για τα παιχνιδια το εσβησα και παλι δεν κανει recover (λεει xboxlive filed).

ρε φιλε αφου δεν εχεις LIVE profile πως περιμένεις να συνδεθεί μας δουλευεις ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...