Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

προσεξε απλά γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτές ειναι για αμερικάνικο LIVE account. Αν εχεις ευρωπαικο θα πρεπει να παρεις απο αλλου ... κανα ebay.co.uk π.χ.

Δημοσ.

ρε παιδια το 360 μου παιζει dvix μονο οταν ειναι μεσα στο live αλλιως ζηταει να μπει για να παιξει! Καμια λυση?

Δημοσ.
προσεξε απλά γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτές ειναι για αμερικάνικο LIVE account. Αν εχεις ευρωπαικο θα πρεπει να παρεις απο αλλου ... κανα ebay.co.uk π.χ.

βασικα μεσα λεει οτι προβλημα παιζει μονο με τους ποντους....με τις συνδρομες δουλευει κανονικα...το τονιζει πολλες φορες αμα δεις...λογικα για να το λεει και ο φιλος που εδωσε το λινκ κατι θα ξερει...το e-bay δεν ξερω ακριβως πως δουλευει και ποιος απο αυτους εκει μεσα ειναι εγκυρος τυπος...

Δημοσ.
ρε παιδια το 360 μου παιζει dvix μονο οταν ειναι μεσα στο live αλλιως ζηταει να μπει για να παιξει! Καμια λυση?

Θέλει δίσκο για να αποθηκεύσει το update. Οπότε αν δεν έχεις δίσκο, δε νομίζω πως υπάρχει λύση.

Αν έχεις δίσκο, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να γίνεται. Με δίσκο μου τα παίζει κανονικά πάντως...

Δημοσ.

Φίλε έχω στους σελιδοδείκτες μου πολλά τέτοια site, για ανανεώσεις και πόντους. Πρότεινα στο φίλο το συγκεκριμένο, γιατί και εγώ από εκεί ψώνισα την ανανέωση μου. Έχω Αγγλικό account και ο κωδικός που ψώνισα από αυτό το site αυτό δούλεψε με την μία. Έκανα την πληρωμή μέσω paypal και σε δευτερόλεπτα είχα τον κωδικό στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχω δηλώσει κατά την εγγραφή μου στο paypal.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όντως οι πόντοι είναι για Αμερική μόνο. Για τις ανανεώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα ή τουλάχιστον δεν υπήρχε σε εμένα. Την αγορά την έκανα πριν 1 μήνα περίπου.

Δημοσ.

ρε παιδια με τα Points τι παιζει?εχω χβοχ που μου εχουν στειλει απο αγγλια, μου στειλαν και απο εκει τα points αλλα μου βγαζει οτι ειναι λαθος ο κωδικος.Δοκιμασα 2 καρτες και τπτ!!

Τι γινεται?

Δημοσ.

λοιπον σημερα με πηρανε τηλεφωνο απο grmods και μου ειπαν οτι το xbxo360 γυρισε απο MS αλλα με το καινουριο drive οποτε δεν τσιπαρεται ακομα!!!επεισης μου ζητησανε 40ευρω!!!!αυτο δεν ειναι σωστο πιστευω γιατι εφωσον το φλασαρα εκει πρεπει να μου το επισκευαζουν και τσαμπα!!!τελος πατνων πιστευετε οτι θα αργησει να φλασαριστει αυτο το drive και πρεπει να δωσω αλλα 80ευρω για αλλο η να περιμενω?

Δημοσ.

Συγνωμη ρε μαγκες, 40ευρω τα θεωρείται πολλά?

Κονσόλα παίρνεις όχι φυστίκια από το περίπτερο...

- ΠΣ2 αντικατάσταση - 90Ευρω

- ΠΣΠ αντικατάσταση - 110Ευρω

- ΠΣ3 αντικατάσταση - 300Ευρω

- Γιι αντικατάσταση - 230Ευρω

- 360 αντικατάσταση - 40Ευρω

Μην τρελαθούμε εντελως

Δημοσ.
Συγνωμη ρε μαγκες, 40ευρω τα θεωρείται πολλά?

Κονσόλα παίρνεις όχι φυστίκια από το περίπτερο...

- ΠΣ2 αντικατάσταση - 90Ευρω

- ΠΣΠ αντικατάσταση - 110Ευρω

- ΠΣ3 αντικατάσταση - 300Ευρω

- Γιι αντικατάσταση - 230Ευρω

- 360 αντικατάσταση - 40Ευρω

Μην τρελαθούμε εντελως

Απο οτι καταλαβα ζητησαν απο το παιδι 40 ευρω για την αποστολη στην ms και την επιστροφη πισω στην ελλαδα της κονσολας.

Αμα κανουν με 40 ευρω αντικατασταση κονσολων τοτε να τρεξουμε ολοι αν και πολυ χλωμο το κοβω!:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...