Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια.Λιπον θελω να flashaρω το drive μου που ειναι ενα benq.Εχω αυτη τη motherboard

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2407

η οποια εχει via chipset και κανει.Το προβλημα ειναι οτι ενω συνδεω το

360 σε μια θυρα sata εκει που παω να βρω τους αριθμους ωστε να τους βαλω στο dow εκει δεν μου γραφει τιποτα.Δηλαδη στο scsi δεν μου γραφει τιποτα.Αμσ συνδεσω ενα drive του pc σε σατα αυτο θα λειτουργησει μαι χαρα αλλα και παλι εκει δεν μου γραφει τιποτα.Και στον πινακα ελενχξου δεν μου γραφει πως ειπαρχει τετιο υλικο στη συσκευη αλλα υπαρχει.Το dvd drive του pc δουλευει κανονικα χωις προβλημα απλα αμα παω στο msinfo δεν μου βγαζει τιπτοα οπως και αμα συνδεσω το drive tou 360 στο pc.Και χωρις νουμερα δεν μπορω να κανω τιπτοα.Εχω περασει τους drivers toy υπολογιστη ,ακομα και format εκανα.Δοκιμασα με ιπρεπ και δεν βρισκει τιπτοα ουτε και αυτο.Οι drivers που κατεβασα ειναι αυτοι

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2407

Οτι λεει για sata το κατεβασα και το εγκατεστησα.Και λεω εγω τωρα.Τι φτεει.Τα εχω εγκαταστησει σωστα και δεν βρισκει ουτε καν στον πινακα ελεγχου οτι υπαρχει scsi και οι θυτες εινα onboard.Τα εχω περασει ολα δεν το βρισκει.Μηπως λεω εγω τωρα φτεει που εχω τα windows xp sp3?Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.Αν καπιος ξερει απο υπολογιστες (επειδη μαλλον υπολογιστικες γνωσεις χρειαζοντε)ας με βοηθησει.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το ανεμιστηρακι....

Το είχα ανοιχτό το xbox...το έκλεισα και του έβαλα το ανεμιστηρακι το οποίο παίρνει ρεύμα κανονικά και όταν είναι κλειστό το pc/xbox για να κρυώσει πιο γρήγορα γιατί μόλις μου είχε crasharei σε ένα παιχνίδι και έλεγα μπας και ανέβασε θερμοκρασία...

Προς το παρών όμως όπως είπα...το xbox αρνείται να διαβάσει οποιοδήποτε backup δισκάκι...

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....

Δημοσ.

Θα ανοίξεις το Tray και θα συγκρίνεις με αυτή την εικόνα:

xbox360hackingli1.jpg

Γκρι θα είναι και το Benq, όχι μαύρο.

To Benq φλασάρετε, και μάλιστα ευκολότερα από όλα τα Drives.

Τα νέα 360 που αρχίζουν και έρχονται με Lite-on δε φλασάροντε ακόμη...

Δημοσ.

Τα καινούρια που δε φλασάρονται ακόμα είναι LiteOn.

To tray είναι ίδιο με των BenQ, αλλά:

drivet10.jpg

Στο LiteOn αυτα τα καλωδιάκια είναι ή κιτρινο/άσπρο ή 2 κίτρινα.

knowledge by Vortex...

υγ. Το να βγάλεις την πρόσοψη είναι πανεύκολο.

Δημοσ.

Εμένα έχει ένα καλωδιάκι άσπρο και το drive είναι γκρι...οπότε είναι σίγουρα benq! Μπορώ να κάνω το flashαρισμα μόνος μου ή να μην το ριψοκινδυνέψω;;;

Δημοσ.

αμα βρεις pc με via η nforce chipset κάντο μόνος σου .. επισης μπορείς να αγοράσεις μια pci καρτα via vt6421 που κάνει και αυτή.

Δημοσ.

Αν είσαι σίγουρος ότι έχεις το benQ (να το σιγουρέψεις όταν ανοίξεις το μηχάνημα) ναι εννοείται μπορείς να το κάνεις μόνος σου.

Δημοσ.

Περι νεου LiteOn drive...

Ασχημα τα νέα παιδιά, το καινούργιο drive έχει διαφορετική λειτουργία από τα παλιά σε οτι αφορά το firmware και η microsoft με την mediatek έφτιαξαν μια καινούργια πατέντα ειδικά για την προστασία του firmware.

Η πατέντα: http://www.xbins.org/iriez/mediatekpatent.pdf

Απ αυτά που διάβασα σε φόρουμ και κατάλαβα, είναι ότι ενώ μπορεί ίσως να υπάρξει τρόπος να γράψεις/διαβάσεις το firmware δεν υπάρχει τρόπος να βγει το κλειδί γιατί πλέον δεν είναι ακριβώς ενσωματωμένο με το firmware και λειτουργεί μόνο για να κρυπτογραφεί/αποκρυπτογραφεί τα δεδομένα που ανταλλάζει η μητρική με το dvd drive. (Οποτε δε μπορείς και να το σνιφάρεις γιατί δεν μεταφέρεται μαζί με τα δεδομένα)

Αν χρειαστεί να στείλετε το 360 σας για επισκευή μιας και θα σας βάλουν το LiteOn, φροντίστε να έχετε κρατήσει ενα firmware dump με το κλειδί ώστε να μπορείτε να το βάλετε σε ένα άλλο drive.

Αλλα και αυτό δε ξέρω κατα πόσο θα μας σώσει μιας και θα αρχίσουν να αντικαθιστούν τις παλιές μητρικές με την καινούργια Opus...οπότε πολύ πιθανόν να αλλάζουν εξ ολοκλήρου και τα κλειδιά.

περισσοτερες πληροφορίες για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε εδω: http://www.xboxhacker.net/index.php?topic=9647.40

Δημοσ.

δηλαδη εγω που το εχω στειλει εδω και 1 βδομαδα θα ειναι με το καινουριο?ωχ ωχ ωχ μην μου λες τετεια τωρα!!!:(

Δημοσ.

παιδια ξερεται απο που μπορεις κανεις να παρει μια καρτα για xbox live???για 1 χρονο λιγοτερο απο 60 ευρω παιζει να βρω πουθενα??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...