Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Exo agorarei metaxirismeno to 360 flasharismeno.Exei hitachi alla den ksero ti firmware exei. To mono tip pou krero einai to gnisio gear den paizei ,eno ola ta gnisia kai oi kopies paizoun kanonika,kai i kopia tou gears. Exete ipopsia ti fw mporei na EXEI? Sorry gia ta greekglish to grafo apo to kinito.

Δημοσ.

Gia ta greeklish min se apasxolei katholoy oloi greeklish grafoyme edw. Oso gia to ti firmware exei den mporeis na deis poio exei. Twra gia to provlima me to gears of war egw pistevw oti den doylevei logo kamias kali xaraxias katw sto diskaki h' logo mi epitiximenoy flasharismatos toy xbox360. Alla ap' oti les ola ta alla copyies & original paizoyn mia xara swsta? Ti na soy pw re file egw tha dokimaza na xanaperasw tin teleytaia ixtreme 1.2c firmware sto hitachi soy afoy prwta epanefera tin original giati ap' oti xerw ta hitachi den mporoyn na flasharistoyn panw se mia eidi hacked firmware kai gi' ayto xreiazetai na ta epanafereis stin original kai na peraseis tin hacked panw stin original fw. Pistevw na elisa esw kai mia aporia soy. Fillika ellinas13.

Epi tin eykairia poio nea firmware apo tin ixtreme 1.2c poy na ypostirizei kai ta single layer dvd disc(gia ta paixnidia toy xbox1) den tha vgaloyn?

Δημοσ.

Κατέβασα ένα παιχνίδι και θέλω να το γράψω με το imgburn. Το παιχνίδι έχει 2 αρχεία. 1 που τελειώνει σε iso χωριτηκότητας 7,5gb και άλλο 1 που τελειώνει σε dvd με χωριτηκότητα 50kb. Όταν τσεκάρω το iso για να γράψω μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν έχω τσεκάρει το αρχείο dvd. Όταν τσεκάρω το αρχείο dvd είναι όλα εντάξει.

Υ.Γ. Όποιο και να τσεκάρω δείχνει την ίδια χωριτηκότητα 7.5gb.

Δημοσ.

Εγώ πάλι βάζω το iso και γίνεται μια χαρά καλά βασικά δεν τα γράφω με το imgburn πάντως γι ' αυτο πράγματι σου πετάει error πως θέλει και το dvd.. πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά και όλοι λετε να επιλέγουμε το dvd τέλος πάντων όποιος μπορεί ας απαντήσει και όσο για εσένα φίλε titis μην ξεχάσεις να ορίσεις layerbrake εκτος αν κατεβάσεις το xbox backup creator που δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με το layerbrake θα στο φτιάξει όπως πρέπει μόνο του.

Τελικά δεν το είχα προσέξει στο error λέει πως το dvd θα μπει αυτόματα αυτή την φορά αλλά μην ξαναγίνει..ok sorry λάθος μου.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Παιδια μια γρηγορη ερώτηση. Τα buckup των παιχνιδιών απο τους ''θειους'' για να τα γραψουμε χρειαζομαστε καποιο ειδικο DVD DRIVE ή με οποιο θελουμε??? Με ενδιαφερει για να ξερω αν χρειαζεται να προμηθευτω τιποτα....

Εκτος απο το pioneer 111D τσεκαρε και το 112D το οποιο ειναι το ιδιο ποιοτικο με το 111.Εγω που εχω το 112 οσα backups εγραψα δουλευουν αψογα!Α ναι κοιτα να παρεις και κανα καλο dl dvd+r οπως verbatim...:)

Δημοσ.

Ayto poy kanei to arxeio .dvd einai oti stin oysia orizei sto programma(Eite clonecd eite imgburn eite opoiodipote allo programma) poy grafeis to image file to layerbreak

poy prepei gia na paizoyn ta paixnidia sto xbox360. Den kanei tipota parapanw.

Δημοσ.
Εγώ πάλι βάζω το iso και γίνεται μια χαρά καλά βασικά δεν τα γράφω με το imgburn πάντως γι ' αυτο πράγματι σου πετάει error πως θέλει και το dvd.. πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά και όλοι λετε να επιλέγουμε το dvd τέλος πάντων όποιος μπορεί ας απαντήσει και όσο για εσένα φίλε titis μην ξεχάσεις να ορίσεις layerbrake εκτος αν κατεβάσεις το xbox backup creator που δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με το layerbrake θα στο φτιάξει όπως πρέπει μόνο του.

Τελικά δεν το είχα προσέξει στο error λέει πως το dvd θα μπει αυτόματα αυτή την φορά αλλά μην ξαναγίνει..ok sorry λάθος μου.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Απλα man.B)..Το .dvd δεν το χρειαζεσαι στο imgburn αφου οριζεις εσυ το layerbrake..Το .dvd το μονο που κανει ειναι να οριζει το layerbrake και να παραπεμπει το προγραμμα στο αρχειο .iso, οσοι γραφουν με clonecd πρεπει να το επιλεγουν...Το imgburn δεν ειναι προγραμματισμενο να διαβασει το layerbrake απο το αρχειο .dvd απλα ανοιγει το .iso και βλεπει το layerbrake που του εχεις ορισει και οχι αυτο που λεει στο .dvd.:-D..(Κανε δεξι κλικ στο .dvd και πατα να το ανοιξεις με το notepad για να καταλαβεις και να δεις αυτα που σου λεω)..:)

Δημοσ.
Απλα man.B)..Το .dvd δεν το χρειαζεσαι στο imgburn αφου οριζεις εσυ το layerbrake..Το .dvd το μονο που κανει ειναι να οριζει το layerbrake και να παραπεμπει το προγραμμα στο αρχειο .iso, οσοι γραφουν με clonecd πρεπει να το επιλεγουν...Το imgburn δεν ειναι προγραμματισμενο να διαβασει το layerbrake απο το αρχειο .dvd απλα ανοιγει το .iso και βλεπει το layerbrake που του εχεις ορισει και οχι αυτο που λεει στο .dvd.:-D..(Κανε δεξι κλικ στο .dvd και πατα να το ανοιξεις με το notepad για να καταλαβεις και να δεις αυτα που σου λεω)..:)
An thymamai kala egw exw to imgburn opws to katevasa kai vazw to .dvd mono. Mia xara ta grafei. Twra eite kserei oti thelw na grapsw paixnidi kai vazei mono tou to layerbrake :mrgreen: , eite to .dvd ontws kanei douleia. ;)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...