Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοιτα να δεις.Πες οτι περνω ενα dvd drive με 50 ευρω.Επειδη ειμαι μακρια απο αυτους θα πληρωσω και τα εξοδα αποστολης που ειναι 7 ευρω.Δηλαδη πας στα 60 ευρω περιπου.Γιατι να μην δωσω λεω εγω τωρα αλλα 40 ευρω να την αντικαταστησω με μια καινουργια απο το μαγαζι που μου ειπες?Το λεω αυτο γαιτι η κονσολα μου αυτη ειναι ανακατεσκευασμενη απο την microsoft και σε λιγο καιρο θα χαλασει(οπως μου εχουν χαλασει οι περισοττερες).Ετσι λεω να του δοσω την κονσολα μου και να του ζητησω καμια arcade.Ειμαι σιγουρος πως η κονσολα μου θα τα παιξει σε λιγο καιρο οπως και η αλλες.Και φιλε δεν ξερω να κανω μεταφορες firmware κτλ και δεν εχω και τον χρονο τωρα.

Εγω παντως επειδη το ειχα ψαξει, αμφιβαλλω παρα πολυ οτι θα βρεις καπου να στην αντικαταστησουν με arcade version!! Μαλλον με απλη μονο τις αντικαθιστουν.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Εδώ και δύο χρόνια γράφω στο 360 με verbatim DL+ σε ταχύτητα 2.4 με το xbox creator.

Επαιρνα απο το πλάισιο το pack με τα 25 δισκάκια που ήταν λευκά για εκτύπωση.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!

Λόγω ελείψεως χρημάτων αγόρασα τρία δισκάκια με κουτι σε ταχύτητα 8Χ

Δυστυχώς το xbox creator αναγνωρίζει κατώτερη ταχύτητα την 4χ με αποτέλεσμα τα δύο παιχν που έφτιαξα σε 4Χ να παίζουν και να βγάζουν error "disk unreadable"

100% φταίει η ταχύτητα πως μπορώ να την κατεβάσω σε 2.4 ?

Αν το κάψε κατευθείαν απο το img burrner θα λυθεί το πρόβλημα?

Τώρα σκέφτομαι αν θα αγοράσω την 25άδα απο το πλαίσιο μήπως και είναι και αυτά 4Χ και πάνω. Πότε πήρατε τελευταία και απο που verbatim που να έχουν 2.4χ ?

Ο εγραφφέας είναι ένα LG

Με το xbox xreator απλός κάνε το stealth check να είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά με το παιχνίδι. Μετά κλείστο τελείως και κάψε το με το imgburn. Και εγώ ένα lg έχω και μπορεί να γράψει το πολύ σε 2.4χ και έτσι κάνω την δουλειά μου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Παιδια εγω τι λετε να κανω τωρα?Να ανταλαξω την κοσνολα μου με μια στο κουτι της αλλα οχι arcade αλλα απο τις καινουργιες με την ψυχτρα ή να αγορασω dvd drive?To dvd drive θα μου παει συνολικα καμια 60 ευρω ενω η ανταλαγη 100 αλλα παιρνεις ολοκαινουργιο μηχανημα.Μηπως τελικα φταιει το leizer του drive και οχι ολο το drive?

Δημοσ.

Παιδια τελικα θα την φτιαξω μονος μου.Ξερετε κανενα μαγαζι που να εχει benq drives?Το easybuyworld δεν εχει ,εχει μονο samsung τα 25αρια.Και κατι ακομα.Η κονσολα μου εχει ενα αυτοκολιτο μπροστα οχι ομως το μικρο αλλα το μεγαλο το αυτοκολιτο,πως μπορω να το βγαλω αυτο?

Δημοσ.

socratis 1000 ,μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω οτι δεν παιζει αυτο που λες οτι με 100 ευρω παιρνεις καινουργια.Επισκευασμενη απο σερβις σου δεινουν.Φιλε ψαξτο λιγο καλυτερα αυτο που λες και πιο υπευθυνα,τα μαγαζια που κανουν αυτες τις τραμπες κοριδα δεν ειναι

Δημοσ.

socratis1000 αμα σου χαραζει τα dvd ανοιξε το drive και βαλε μαξιλαρακια η μικρες σταγονιτσες θερμικής κολλας πανω στο ματακι του λειζερ (στις 4 γωνιες γυρω του δηλαδη)...δες εδω:

http://www.llamma.com/xbox360/repair/Refurbishing-the-HL-Xbox-360-DVD-Drive.htm

οσο για το χάρτινο αυτοκόλλητο δες:

http://www.youtube.com/watch?v=wiuS5KdoxTo

Δημοσ.
το επομενο big releases ποτε ειναι για το 360;; και ποιο!

Ορίστε ένα σάϊτ με τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας κάθε παιχνιδιού για κάθε κονσόλα...

Δημοσ.

Μηπως γνωριζει κανεις αν τα arcade xbox360 απο το πλαισιο εχουν drive benq γιατι ακουσα οτι τα καινουργια ερχονται με drive που δεν φλασαρεται;

Δημοσ.

Και μιας που αρχίσαν οι ζέστες...και άρχισε να κάνει τα δικά του το xbox μου ...βρέθηκε χρήση για το usb ανεμιστηρακι που είχα πάρει με ένα περιοδικό (δε θυμάμαι ποιο ακριβώς) ...

Όχι ότι σώνεται βέβαια η κατάσταση.... :P

dsc00112br1.th.jpg

Δημοσ.

Ναι μόνο που εκεί που το έχεις βάλει ΔΕΝ κάνει δουλειά γιατί εκεί πρέπει να βγαίνει ο αέρας και όχι να μπαίνει.

Για να κάνει δουλειά βάλτο σε μια από τις δυο πλαγιαστές τρύπες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...