Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ fostiras: πρεπει να έχεις key από αbanάριστη κονσόλα. Άμα έχεις, υπάρχουν κάποιοι τρόποι. Άλλος τρόπος είναι να το πας σε κάποιο απ'τα γνωστά μαγαζιά και παίρνουν 80Ε νομίζω και σου δίνουν καινούρια(?).

@ Nimrod: Όχι δεν υπάρχει, μόνο αγοραστά...

Κυκλοφορεί βέβαια, το Xbox Live Arcade Unplugged (νομίζω είναι ακριβώς το ίδιο με το δισκάκι που έχει μαζί με την arcade εκδοση του xbox360), που είναι μια συλλογή από 9 παιχνιδάκια του Arcade και επίσης σκέφτονται να κυκλοφορήσουν και unplugged vol.2

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια αξιζει να παρω τιμονερια για το xbox360?και αν ναι κανουν ολες η τιμονεριες γιατι ενας φιλος μου εχει μια με usb και μπορει να μου την δωσει!

Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι για να ανοίγω εγώ κονσόλα,όχι ότι δεν σκαμπάζω αλλά αμαρτία είναι καινούργια κονσόλα,υπάρχει κανά γνωστό μέρος να απευθυνθώ?Δέχομαι και pm.Ευχαριστώ

Δημοσ.
παιδια αξιζει να παρω τιμονερια για το xbox360?και αν ναι κανουν ολες η τιμονεριες γιατι ενας φιλος μου εχει μια με usb και μπορει να μου την δωσει!

Αν έκαναν όλες οι τιμονιέρες θα είχαμε λύσει το πρόβλημά μας. Θα καρφώναμε στο 360 την G25 και θα σταματάγαμε τη γκρίνια. Δυστυχώς όμως κάνουν μόνο οι proprietary τιμονιέρες που είναι φτιαγμένες αποκλειστικά για το 360 και η καλύτερη απ΄ αυτές νομίζω ότι είναι η ασύρματη της Microsoft. Αν και βάση της ποιότητάς της δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα λεφτά της, αποτελεί μάλλον μονόδρομο. Γιατί είναι κρίμα να παίζεις χωρίς τιμόνι παιχνίδια σαν το Forza2.

Δημοσ.

Πριν από 2 μέρες πήρα την τιμονιέρα της M$. Μόλις τη συνηθίσεις, τα racing παιχνίδια τα βλέπεις τελείως διαφορετικά. :-)

Μέχρι στιγμής οι μόνες τιμονιέρες που είχα παίξει, δεν υποστήριζαν ανάδραση, παρά μόνο δόνηση (είχα πολλά χρόνια να αγγίξω τιμονιέρα), οπότε ήμουν αρκετά διστακτικός. Αν σου αρέσουν τα racing games, πάρτην και θα ευχαριστηθείς πλήρως. :-D

Δημοσ.
Τι διαφορά δηλαδή έχει η ανάδραση από την δόνηση????

Στη δόνηση απλά "κουδουνάει". Στην ανάδραση, το τιμόνι "σκαλώνει" όταν κλειδώνουν οι τροχοί και γυρνάει με σχετική δυσκολία. Δηλαδή δεν το γυρνάς χωρίς καμία αντίσταση και παράλληλα να δονάει. ;)

Δημοσ.

ειδα στο plaisio.gr οτι κανει 80ευρω!!μπορω να την βρω καπου πιο φτηνα!μπορει να μπει σε pc?!και υπαρχουν και πιο φτηνες απο αυτη βεβαια δεν μπαινουν στο xbox360 αλλα σε pc μηπως αξιζει καλυτερα μια απο αυτες που ειναι καλυτερη και σε ποιοτητα αλλα και σε θεμα gaming !?

Δημοσ.
ειδα στο plaisio.gr οτι κανει 80ευρω!!

για 80 ευρω νομιζω οτι ειναι αριστη αγορα για forza2 σημερα και forza3 αυριο.

Δημοσ.

To vibration (δόνηση) δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το feedback (ανάδραση). Στο μεν πρώτο, όπως είπε κι ο φίλος, απλώς "κουδουνάει", δηλαδή το τιμόνι τρέμει όταν περάσεις πάνω από κανένα σαμαράκι ή βγεις απ' το δρόμο. Δεν εξομοιώνει όμως τις δυνάμεις που δέχεται το τιμόνι. Αυτό το κάνει η ανάδραση. Π.χ. αν στρίβεις δεξιά νιώθεις ότι το τιμόνι σε τραβάει από την άλλη μεριά, ότι οι τροχοί αντιστέκονται στην αλλαγή της πορείας. Στις μεγάλες ταχύτητες νιώθεις ότι το τιμόνι "σκληραίνει" (όπως και στην πραγματικότητα) ενώ σε κάποιο μπλοκάρισμα των τροχών το τιμόνι γίνεται πολύ ελαφρύ και καταλαβαίνεις ότι πλέον το αμάξι δεν υπακούει αν το στρίψεις.

Το feedback είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο στα πισωκίνητα αμάξια, όπου αν το αμάξι αρχίσει να υπερστρέφει ("να πετάει κώλο" που λέμε) νιώθεις τις δυνάμεις που αναπτύσσονται (και μάλιστα σταδιακά) και συνήθως προλαβαίνεις να κάνεις την κατάλληλη διορθωτική κίνηση (βλ. ανάποδο τιμόνι).

Για όσους έχουν παίξει έστω και μία φορά με feedback σε simulator θεωρώ ότι είναι αδύνατον να μην αρχίσουν να το αποζητούν σε κάθε ραλάκι που παίζουν. Μάλιστα είναι δείγμα ενός καλού εξομοιωτή το πόσο ρεαλιστικά μεταφέρει τις δυνάμεις στο τιμόνι. Kορυφή στο είδος θεωρώ το Live for Speed και μάλιστα πολύ μακράν από οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει, ακόμα κι απ' τις "πειραγμένες" ρυθμίσεις στους simulators της ISI . Η αίσθηση που δίνει είναι απλά απίστευτη. Δυστυχώς στις κονσόλες δεν έχει δοθεί ακόμα η δέουσα βαρύτητα στο θέμα του feedback. Λογικό, αν σκεφτούμε ότι τα console simulators είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Δημοσ.

Παιδια μου χαλασε το xbox360 μου και το προβλημα ειναι στο drive.Αυτα τα 360 που δινει πισω η microsoft ειναι γαι πεταμα.Εχω στειλει αρκετα και μετα απο 2 μηνεσ χαλανε.Αυτο εδω παρουσιασε προβλημα στο dvd drive που ειναι benq.Μου χαραζει τα dvd και δεν τα βλεπει βεβεα.Υπαρχει κανενας οδηγος να το φτιαξω ή το νεο leizer ειναι μονοδρομος?

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις απλά το κλειδί(Firmware) του benq και να βάλεις ένα νέο drive με το κλειδί που πήρες από το benq και να είσαι μια χαρά. Εδώ θα βρεις όποιο drive θες για να βάλεις στο 360 σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και δύο χρόνια γράφω στο 360 με verbatim DL+ σε ταχύτητα 2.4 με το xbox creator.

Επαιρνα απο το πλάισιο το pack με τα 25 δισκάκια που ήταν λευκά για εκτύπωση.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!

Λόγω ελείψεως χρημάτων αγόρασα τρία δισκάκια με κουτι σε ταχύτητα 8Χ

Δυστυχώς το xbox creator αναγνωρίζει κατώτερη ταχύτητα την 4χ με αποτέλεσμα τα δύο παιχν που έφτιαξα σε 4Χ να παίζουν και να βγάζουν error "disk unreadable"

100% φταίει η ταχύτητα πως μπορώ να την κατεβάσω σε 2.4 ?

Αν το κάψε κατευθείαν απο το img burrner θα λυθεί το πρόβλημα?

Τώρα σκέφτομαι αν θα αγοράσω την 25άδα απο το πλαίσιο μήπως και είναι και αυτά 4Χ και πάνω. Πότε πήρατε τελευταία και απο που verbatim που να έχουν 2.4χ ?

Ο εγραφφέας είναι ένα LG

Δημοσ.
Γιατί δεν παίρνεις απλά το κλειδί(Firmware) του benq και να βάλεις ένα νέο drive με το κλειδί που πήρες από το benq και να είσαι μια χαρά. Εδώ θα βρεις όποιο drive θες για να βάλεις στο 360 σου.

Κοιτα να δεις.Πες οτι περνω ενα dvd drive με 50 ευρω.Επειδη ειμαι μακρια απο αυτους θα πληρωσω και τα εξοδα αποστολης που ειναι 7 ευρω.Δηλαδη πας στα 60 ευρω περιπου.Γιατι να μην δωσω λεω εγω τωρα αλλα 40 ευρω να την αντικαταστησω με μια καινουργια απο το μαγαζι που μου ειπες?Το λεω αυτο γαιτι η κονσολα μου αυτη ειναι ανακατεσκευασμενη απο την microsoft και σε λιγο καιρο θα χαλασει(οπως μου εχουν χαλασει οι περισοττερες).Ετσι λεω να του δοσω την κονσολα μου και να του ζητησω καμια arcade.Ειμαι σιγουρος πως η κονσολα μου θα τα παιξει σε λιγο καιρο οπως και η αλλες.Και φιλε δεν ξερω να κανω μεταφορες firmware κτλ και δεν εχω και τον χρονο τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...