Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
....Σορρυ ρε παιδες το ξερω οτι το εχετε πει εκατονταδες φορες αλλα δεν προσεχα και πολυ γιατι δεν μου ειχε τυχει.. Εχουμε κανενα προχειρο link για το x-clamp πως λεγεται αυτο το fix?

http://rbjtech.bulldoghome.com/pages/rbjtech_bulldoghome_com/XClamp.htm

Αν έχεις όρεξη κάνε και τη Shim μέθοδο που αναφέρει στο τέλος - έχω αναφέρει και στο παρελθόν πως υπήρξε μια περίοδος που χωρίς Shim το δικό μου μηχάνημα δεν ξεκινούσε με τίποτα.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
πως θα καταλαβω τη διαφορα;

λέει πάνω στο drive. (πρέπει να ανοίξεις το xbox)

Δημοσ.

αν θέλεις παντως να πουλήσεις σκέτο το xbox χωρίς καλώδια μετασχηματιστές χειριστήρια κλπ κανα 30άρι στείλε μου Pm.

Δημοσ.

βασικα ψηνομαι πιο πολυ να την φτιαξω την κονσολα με κανα x-clamp fix. φλασαρα την 2η κονσολα που ειχα και εχω ευτυχως να παιξω το ng αλλα αν μπορει καποιος να βοηθησει με το fix pm

Δημοσ.
και ναι....

Μετα απο 1 μιση χρονο ασταματητου gaming the 3 red lights of death χτυπησαν και την δικη μου πορτα.... Για 2η φορα!!!!

Α ρε Microsoft.... Αυτη την μαλακια να μην ειχες μονο με το ROD θα ησουν κορυφη.. Πρεπει να καβατζωσω 2η κονσολα τωρα γιατι με πετυχε και πανω στο realease tou Ninja Gaidon γ*μω την πουτανα μου...

Σορρυ ρε παιδες το ξερω οτι το εχετε πει εκατονταδες φορες αλλα δεν προσεχα και πολυ γιατι δεν μου ειχε τυχει.. Εχουμε κανενα προχειρο link για το x-clamp πως λεγεται αυτο το fix?

Welcome to the club, my friend! :-)

Μια από τα ίδια και εγώ για 3η φορά, ώσπου το πέταξα και ησύχασα.

Next...

Δημοσ.
Welcome to the club, my friend! :-)

Μια από τα ίδια και εγώ για 3η φορά, ώσπου το πέταξα και ησύχασα.

Next...

Εγω ειχα κανει το xclampfix και πετυχε αλλα καθε 10 μερες περιπου τα επαιζε η Gpu και γεινοντουσαν πορτοκαλι τα χρωματα απο υπερθερμανση.Οποτε εβγαζα την ψυκτρα εβαζα θερμοαπαγωγικη σιλικονη ξανα κουμπωνα ψυκτρα και δουλεευε.Αυτο για κανα 20ημερο.Υστερα ξαφνικα δεν ξαναανοιξε καθολου.Το εστειλα και τελος.Πηρα ενα arcade με hdmi και το ειδα και μεσα εχει αλλες ψυκτρες και στην cpu & στην gpu.Τωρα ποσο θα κρατησει και αυτο θα δειξει...

Δημοσ.
Εγω ειχα κανει το xclampfix και πετυχε αλλα καθε 10 μερες περιπου τα επαιζε η Gpu και γεινοντουσαν πορτοκαλι τα χρωματα απο υπερθερμανση.Οποτε εβγαζα την ψυκτρα εβαζα θερμοαπαγωγικη σιλικονη ξανα κουμπωνα ψυκτρα και δουλεευε.Αυτο για κανα 20ημερο.Υστερα ξαφνικα δεν ξαναανοιξε καθολου.Το εστειλα και τελος.Πηρα ενα arcade με hdmi και το ειδα και μεσα εχει αλλες ψυκτρες και στην cpu & στην gpu.Τωρα ποσο θα κρατησει και αυτο θα δειξει...

μου φαινεται και εγω εκει θα καταληξω...αλλα θα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι οκ?ή παλι θα τρεχω για x-clamp fix???

Δημοσ.

σορρυ παιδες ειμαι καινουργιος εδω να ρωτήσω κατι εχω ενα χβοχ 360 μπαναρισμενο υπαρχει περιπτωση να βρω λυση τωρα η στο προσεχες μελλον?

Δημοσ.

Συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί...

Με τα arcades που υπάρχουν στο Live τι γίνεται;

Υπάρχει τρόπος να τα βάλουμε στο σκληρό δίσκο και να δουλέψουν, ή δεν υπάρχει λύση και πρέπει να αγοραστούν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...