Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ixtreme 1,41

οποιοδηποτε 1,41;η θελει κανα benq or hitachi;ακαι κατι ασχετο και ταυτοχρονα σχετικο μπορω να βαλω το παλιο drive στο νεο 360;εχω το samsung

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

είναι συγκεκριμένα ανάλογα το drive.

1.4 για Samsung

1.41 για BenQ

FW Toolbox 4.6 (ix 1.4) για Hitachi.

το 1.4 των Sam/Hit με το 1.41 του BenQ δεν έχουν καμια απολύτως διαφορά. το 1.41 είναι bugfix για το BenQ απλά.

Δημοσ.

Ειχα διαβασει παλιοτερα οτι καποιο καταστημα αγοραζει προβληματικες κονσολες και με καποιο ποσο μπορει καποιος να παρει καινουργια.Θυμαται κανεις πιο μαγαζι ηταν αυτο?

Γενικα η κατασταση εχει ως εξης:Το 2006 ειχα αγορασει ενα μηχανημα κατασκευασμενο 25/12/05 μτχ.Το μηχανημα τοτε, βαση της αποδειξης που μου εδωσε ο προηγουμενος ειχε αγοραστει 20μερες πριν το παρω εγω.Δεν ηταν ,ουτε ειναι ανοιγμενο κλπ. Απλα προχθες αρχισε να κολαει στα games και σε καποιες φασεις μετα απο πολλα ρεσταρτ να βγαζει rrod, μετα επαναερχεται, παιζει κανα 20λεπτο κλπ... Οποτε καταλαβα οτι ειναι στα τελευταια του.Το προβλημα ειναι οτι η MS με καποιο τροπο εχει τα στοιχεια του προηγουμενου χρηστη, και παρα το οτι εχω αποδειξη αγορας, ονοματεπωνυμο του προηγουμενου κλπ , δεν το επισκευαζει...Ειναι λεει πολιτικη της εταιριας να μην καλυπτει μτχ μηχανηματα.Απορω βεβαια πως εχει τα στοιχεια του πρωτου κατοχου, απο τη στιγμη που το μηχανημα ηταν αγορασμενο 20μερες πριν το παρω βαση της αποδειξης...

Οποτε τωρα σκεφτομαι τα εξης:

Α) Βρισκω το παραπανω καταστημα το στελνω και αγοραζω arcade πακετο.

B) Το δινω κανα 70αρι euro για ανταλακτικα.

Γ) Δοκιμαζω να το ανοιξω και να κανω το xclamp fix.Αξιζει τον κοπο? Γενικα θελει πολλη δουλεια? Εχω μια Α εμπειρια με pc hardware και χbox1 παλαιοτερα.Το fix ειναι αξιοπιστο? Αντεχει γενικα μετα?

Φυσικα αν το ανοιξω θα φαει και fw αυτην τη φορα :devil:

Δημοσ.
Ειχα διαβασει παλιοτερα οτι καποιο καταστημα αγοραζει προβληματικες κονσολες και με καποιο ποσο μπορει καποιος να παρει καινουργια.Θυμαται κανεις πιο μαγαζι ηταν αυτο?

Γενικα η κατασταση εχει ως εξης:Το 2006 ειχα αγορασει ενα μηχανημα κατασκευασμενο 25/12/05 μτχ.Το μηχανημα τοτε, βαση της αποδειξης που μου εδωσε ο προηγουμενος ειχε αγοραστει 20μερες πριν το παρω εγω.Δεν ηταν ,ουτε ειναι ανοιγμενο κλπ. Απλα προχθες αρχισε να κολαει στα games και σε καποιες φασεις μετα απο πολλα ρεσταρτ να βγαζει rrod, μετα επαναερχεται, παιζει κανα 20λεπτο κλπ... Οποτε καταλαβα οτι ειναι στα τελευταια του.Το προβλημα ειναι οτι η MS με καποιο τροπο εχει τα στοιχεια του προηγουμενου χρηστη, και παρα το οτι εχω αποδειξη αγορας, ονοματεπωνυμο του προηγουμενου κλπ , δεν το επισκευαζει...Ειναι λεει πολιτικη της εταιριας να μην καλυπτει μτχ μηχανηματα.Απορω βεβαια πως εχει τα στοιχεια του πρωτου κατοχου, απο τη στιγμη που το μηχανημα ηταν αγορασμενο 20μερες πριν το παρω βαση της αποδειξης...

Οποτε τωρα σκεφτομαι τα εξης:

Α) Βρισκω το παραπανω καταστημα το στελνω και αγοραζω arcade πακετο.

B) Το δινω κανα 70αρι euro για ανταλακτικα.

Γ) Δοκιμαζω να το ανοιξω και να κανω το xclamp fix.Αξιζει τον κοπο? Γενικα θελει πολλη δουλεια? Εχω μια Α εμπειρια με pc hardware και χbox1 παλαιοτερα.Το fix ειναι αξιοπιστο? Αντεχει γενικα μετα?

Φυσικα αν το ανοιξω θα φαει και fw αυτην τη φορα :devil:

καλως ορισες φιλε μου στην κολαση του 3rod!!!!οχι ενταξει δεν ειναι κατι δυσκολο...απλα εγω ειμαι γκαντεμης...ξεκινα με τα tutorials και οτι απορια ριχτην...

Δημοσ.
καλως ορισες φιλε μου στην κολαση του 3rod!!!!οχι ενταξει δεν ειναι κατι δυσκολο...απλα εγω ειμαι γκαντεμης...ξεκινα με τα tutorials και οτι απορια ριχτην...

Χμμμ μαλλον ετσι θα γινει , οταν βρεθει χρονος.Παντως αν την θελησει καποιος με περισοτερη ορεξη , στα 70ε πριν την ανοιξω, pm me.

Δημοσ.

re mixalis δεν δοκιμαζεις την τυχη σου να το δωσεις στην μσ για repear?

τωρα τελευτεα δεν ρωτανε και πολλα πολλα για να τα επισκευασουν αλλοι τα στελνουν και με ανεμιστηρες μεσα....ΛΟΛ

Δημοσ.

Πωπώ κατακλεισμός τίτλων...Τι να πρωτοπαίξει κανείς!(τλκ δεν επρεπε να παιρνα το rock band...)

Δημοσ.
είναι συγκεκριμένα ανάλογα το drive.

1.4 για Samsung

1.41 για BenQ

FW Toolbox 4.6 (ix 1.4) για Hitachi.

το 1.4 των Sam/Hit με το 1.41 του BenQ δεν έχουν καμια απολύτως διαφορά. το 1.41 είναι bugfix για το BenQ απλά.

εχω φιλιπς τι να βαλω;

Δημοσ.

και ναι....

Μετα απο 1 μιση χρονο ασταματητου gaming the 3 red lights of death χτυπησαν και την δικη μου πορτα.... Για 2η φορα!!!!

Α ρε Microsoft.... Αυτη την μαλακια να μην ειχες μονο με το ROD θα ησουν κορυφη.. Πρεπει να καβατζωσω 2η κονσολα τωρα γιατι με πετυχε και πανω στο realease tou Ninja Gaidon γ*μω την πουτανα μου...

Σορρυ ρε παιδες το ξερω οτι το εχετε πει εκατονταδες φορες αλλα δεν προσεχα και πολυ γιατι δεν μου ειχε τυχει.. Εχουμε κανενα προχειρο link για το x-clamp πως λεγεται αυτο το fix?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...