Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το σεναριο να σου χαλασε το dvdr το σκεφτηκες?

Τι έτσι απλά? ξαφνικά; Το πρωί έγραψα ένα απλό cdάκι για δοκιμή, όλα οκ. όσο για dvd, δεν δοκίμασα, λες να φταίει κάτι τέτοιο; Δεν έτυχε ποτέ να μου καεί για να ξέρω, ένα καμένο γράφει μέχρι κάποιο σημείο και μετά σταματάει;

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα δοκιμάσω το Verbatim αλλά με τα ίδια DVD έγραψα τα πρώτα μου παιχνίδια. Αν δεν είχα γράψει θα πίστευα και εγω ότι φταίει το δισκάκι.

Έχω το NEC DVD_RW ND-3540A 1.01 όπως ανέλυσαν και τα προγράμματα. θα δοκιμάσω όμως και θα σας πω.

Δημοσ.

ankougen, το ξέρεις ότι το gta που πας να κάψεις είναι το αμερικάνικο, έτσι; 101 είναι η ομάδα που έβγαλε το NTSC release. To Pal το έβγαλε η iCON.

Σε περίπτωση που διορθώσεις το προβλημά σου, κρίμα θα'ναι να κάψεις λάθος iso.

Anyway, το αναφέρω just in case.

Δημοσ.

Παιδιά, έκανα αναβάθμιση στο firmware του NEC και κατέβασα το discjuggler που μου πρότεινε ένας φίλος, δυστυχώς VERBATIM δεν βρήκα στην αγορά και πήρα intenso μέχρι να έρθουν τα άλλα. Η πρώτη προσπάθεια αποτυχία και πάλι!!! (άλλα 2?) Ξαναδοκιμάζω με το DVD Decrypter , φτάνει 99% μετά 100%, μετά finalise Disc, άντε λίγο ακόμα, και μετά ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ!!!!

Επιτέλους....δεν ξέρω τελικά τι μπορεί να έφταιγε, πάντως δεν ησυχάζω, θα δοκιμάσω να κατεβάσω κανα-δυό ακόμα να δω αν όλα κυλάνε ομαλά. Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις!!

Thanks 2all.

Υ.Γ. : Storm iCON είχα κατεβάσει αλλά ευχαριστώ για το TIP.

Δημοσ.
Παιδιά, έκανα αναβάθμιση στο firmware του NEC και κατέβασα το discjuggler που μου πρότεινε ένας φίλος, δυστυχώς VERBATIM δεν βρήκα στην αγορά και πήρα intenso μέχρι να έρθουν τα άλλα. Η πρώτη προσπάθεια αποτυχία και πάλι!!! (άλλα 2?) Ξαναδοκιμάζω με το DVD Decrypter , φτάνει 99% μετά 100%, μετά finalise Disc, άντε λίγο ακόμα, και μετά ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ!!!!

Επιτέλους....δεν ξέρω τελικά τι μπορεί να έφταιγε, πάντως δεν ησυχάζω, θα δοκιμάσω να κατεβάσω κανα-δυό ακόμα να δω αν όλα κυλάνε ομαλά. Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις!!

Thanks 2all.

Υ.Γ. : Storm iCON είχα κατεβάσει αλλά ευχαριστώ για το TIP.

ποιός του είπε του φίλου σου ότι το discjuggler κάνει για εγγραφές 360 iso;

Κατέβασε το imgBurn,και όποτε έχεις την δυνατότητα πάρε και ένα pioneer recorder με 25 ευρώ,γιατί με το NEC δέν πρόκειται ποτέ να δείς προκοπή.

Δημοσ.

Έτσι. Ο συνδυασμός Pioneer/Verbatim/ImgBurn (ή CloneCD που χρησιμοποιώ τελευταία) σκοτώνει. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι εγγυημένο ότι θα πετύχει.

Δημοσ.
Έτσι. Ο συνδυασμός Pioneer/Verbatim/ImgBurn (ή CloneCD που χρησιμοποιώ τελευταία) σκοτώνει. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι εγγυημένο ότι θα πετύχει.

και ο συνδιασμός Pioneer/Philips/ImgBurn πάει πάρα πολύ καλά σε BenQ Drive. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...