Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα....επιστρεφω στο παλιο ζητημα...τα 3 κοκκινα λαμπακια...επιτελους αγορασα τις σωστες ροδελες και βιδες κλπ..ολα κομπλε...ολα φαινονται τελεια..αλλα το μονο που καταφερα ειναι να αναβουν τα 3 λαμπακια λιγο καθυστερημενα...οχι αμεσως αλλα μετα απο 3''...αυτο καλο ειναι?καμια συμβουλη?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
το rb παιζει μονο με οργανα?το joypad δεν φαινεται να δουλευει..

Παίζει αρκεί να έχεις το μικρόφωνο - ακουστικό που συνδεεται πανω στο ασυρματο χειρηστηριο.

Δημοσ.
καλησπερα....επιστρεφω στο παλιο ζητημα...τα 3 κοκκινα λαμπακια...επιτελους αγορασα τις σωστες ροδελες και βιδες κλπ..ολα κομπλε...ολα φαινονται τελεια..αλλα το μονο που καταφερα ειναι να αναβουν τα 3 λαμπακια λιγο καθυστερημενα...οχι αμεσως αλλα μετα απο 3''...αυτο καλο ειναι?καμια συμβουλη?

προσπαθούσα να θυμηθώ το όνομα σου να σου στείλω pm...

δες :

xclamp15.jpg

xclamp16.jpg

xclamp17.jpg

xclamp18.jpg

Απ το μαγαζί εκει στο μοναστηράκι που σου ειχα πει ... : Αφοί ΡΕΠΠΑ Α.Ε, Κακουργιοδικείου 3, Μοναστηράκι, 105 54 ΑΘΗΝΑ. Τηλ: 210-3212829 (http://www.reppas.gr)

Δοκίμασε να του κανεις και το ψήσιμο με heatgun, έχει αρκετά video στο youtube.

Δημοσ.

νασαι καλα ρε φιλε vortex...πηγα και τις πηρα τελικα απο εκει.αλλα ακομα τιποτα...θα ψαξω να μαθω για το heatgun...αν και δεν ξερω πως ωφελει αυτο..

Δημοσ.

Valentino γιατί παιδεύεσαι να το φτιάξεις και δεν το πουλάς για ανταλλακτικά στο easybuyworld και να αγοράσεις ένα νέο με 200 ευρώ.

Δημοσ.

και ψαχνω εγω ποιος valentino...venetinho ειμαι:-D...αυτο το εχω τελευταια περιπτωση...γουσταρω πολυ να το φτιαξω..παιδευομαι καιρο τωρα...αλλα δεν το ηξερα...παιρνουν και για ανταλλακτικα κονσολες?μηπως γνωριζει κανεις ποσο?

Δημοσ.

παιδια βοηθεια!!κατεβαζω και εχω το iso ενος παιχνιδιού.πως θα το κάνω να παίξει σε xbox360(τσιπαρισμενο).το παιχνιδι είναι κοπια για 360.τι διαδικασια θα ακολουθησω?? αν μπορει καποιος ας με βοηθησει....ευχαριστω

Δημοσ.

Μην περιμενεις οτι θα αλλαξεις τα x-clamp και θα σου παιξει κατευθειαν.Χρειαζεται να το υπερθερμανεις για να λιωσουν και να ξαναδεσουν οι κολλησεις.

Δημοσ.
νασαι καλα ρε φιλε vortex...πηγα και τις πηρα τελικα απο εκει.αλλα ακομα τιποτα...θα ψαξω να μαθω για το heatgun...αν και δεν ξερω πως ωφελει αυτο..

Ουτε σε μενα επαιξε κατευθειαν αλλα σε εμενα εφτεγε οτι ηθελαν χαλαρωμα οι βιδες της gpu ψυκτρας γιατι με "κανονικο" σφιξιμο πιεζοτανε πολυ και ειχα 3rod.Επισης βαλε και μια arctic silver5.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να γράφω στο κατάλληλο post. Έχω κατεβάσει και έχω γράψει 2-3 δισκάκια για το X-Box 360 και παίζουν μια χαρά!! Καταβάζω προχθές το πολυαναμενόμενο GTA4 και δοκιμάζω να το γράψω και καίω 2-3 δισκάκια, με διαφορετικά προγράμματα. Ελέγχω το αρχείο *.sfv και είναι όλα οκ. κατεβάζω για αλλαγή το burnout paradise και τα ίδια. Το *.sfv κανονικά αλλά κατά την εγραφή, καίγεται. Ξανακατεβάζω το GTA4 και ξαναδοκιμάζω, μήπως έφταιγε κάτι στο παιχνίδι, και όμως, πάλι τα ίδια!!! Ανάλογα το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ, καίγεται σε διαφορετικό σημείο, με το clone cd περίπου στο 39% με το dvd decrypter στο πρώτο GTA4 στο 34% (εικόνα error), ενώ στο δεύτερο στο finalise disc(εικονα αρχείου log = error2), με το NERO 6 στο 49-51% κοντά και τέλος με το Xbox Backup Creator στο τέλος (writing lead-out = εικόνα error3). Γενικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Έχω κάψει 7-8 δισκάκια και δουλειά δεν γίνεται. Να πω ότι δεν το είχα ξανακάνει και μάλλον θα κάνω κάτι λάθος, αλλά αφού χρησιμοποιώ τα ίδια DVD (ricoh printable x8) που χρησιμοποιούσα και στα πρώτα παιχνίδια που έγραψα, τα ίδια προγράμματα, τον ίδιο υπολογιστή... Κατέβασα και άλλα προγράμματα και δοκίμασα...τα ίδια...

Βαρέθηκα-κουράστικα-απογοητεύτικα, τι κάνω λάθος ρε παιδιά;; καμιά ιδέα;

Υ.Γ. : Σταμάτισα τις δοκιμές γιατί μου τελείωσαν τα dvd. πριν 10 λεπτά παράγγειλα μια 10δα ritek που τα είδα φτηνά γιατί δεν με παίρνει να κάψω άλλα 10ευρα!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...