Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thx vortex..

αμα τους πω να μου αφησουν το chip σιγα μην το κανουν ε?

ξερει κανενας κανα παλικαρι που να κανει το flash με λιγοτερα money?( πολλα θελω ε?:P)

edit: noobοερωτηση: αμα μου κανουν backup to original fw θα ειναι και το key μεσα ετσι? δεν ειναι διαφορετικα πραματα δηλαδη..

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

50 ειναι πολυ καλά για το 79άρι..

θα μπορουσα να στο φτιαξω χωρις το τσιπάκι που μονο του εχει κανα 20άρι αλλα ειναι δυσκολη δουλεια για τοσα λιγα λεφτα..

Anyway, το key ειναι μεσα στο original firmware ναι.

Δημοσ.

ασε και εμενα μου ετυχε σε xbox φιλου το 79αρι και σπαστικα πολυ. στειλτω ebw να ξεμπερδευεις. εδω αλλοι παιρνουν 50ευρω μονο να το φλασαρουν φαντασου εσενα που θελει και τσιπ, κολλησεις κλπ και φλασαρισμα

Δημοσ.

Τελικά με τα νεα lite one έχουμε κανένα νέο γιατί όλο και περισσότερα έχουν αρχίσει και έρχονται μετά από επισκευή ή σε νέες παρτίδες 360 που φέρνουν τα μαγαζιά.

Δημοσ.

ναι...δε το στέλνουν Ελλάδα αυτοί ...μόνο μικροπράγματα.

το amazon.co.uk τελικά το στέλνει απ οτι βλέπω...

Δημοσ.

Σωστός. Το τσίμπησα κι εγώ από amazon, γρήγορες δουλειές. Αφήστε δε που το πουλάνε και 6 ευρώ φτηνότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...