Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος γι' αυτό το ποστ αλλά δεν ήξερα που αλλού να το βάλω. Έχω κάνει πριν μια εβδομάδα μια παραγγελία από τους grmods, από το sonypsp.gr και από την προηγούμενη δευτέρα το σάιτ δεν λειτουργεί και πετάει στο yellowdog.gr. Δεν έχω τηλέφωνο τους και δεν ξέρω την τύχη της παραγγελίας. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το σάιτ τους;

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν έχω τηλέφωνο τους και δεν ξέρω την τύχη της παραγγελίας.

210-7569317

Δημοσ.
SpirosPower οκ τοτε παρε ενα hitachi να κανεις τη δουλειά σου..να μην εχεις και spoof στο drive (δεν ειναι και οτι καλύτερο για LIVE λενε...)
Αλήθεια;Πρώτη φορά το ακούω αυτο...Ε δεν χρειάζεται να βάλω spoof,Hitachi 0047 είχε πάνω το xbox,Ηitachi 0047 θα βάλω πάλι...
Δημοσ.

λοιπον πηγα σημερα στους grmods ειπαν οτι δεν μπορουν να το στειλουν τωρα επειδη φτιαχνουν το μαγαζι και να περασω σε 20 μερες και κατι τετεια!!!!αμα το στειλω εγω θα καταλαβουν οτι το εχω φλασαρει ασε που θα κανει και 20 μερες να γυρισει!!!!μονος δεν μπορω να το φτιαξω εχουν φαγωθει και οι βιδες και δεν ανοιγει με τιποτα!!!!τι λετε να κανω μηπως να βρω καποιον που να μπορει να μου το φτιαξει με λιγα χρηματα η να το πουλησω σε καποιον που θελει να το φτιαξει και να παρω ενα arcade μετα?

Δημοσ.

έχουν φαγωθεί οι βίδες και εσύ ανησυχείς οτι θα καταλάβουν οτι έχει ανοιχτεί απ το φλασάρισμα που έχει το drive ? :rolleyes:

Δημοσ.

μπαι δε ουεη .. να ξερετε οτι αμα στειλετε τωρα μηχανημα για επισκευη το πιο πιθανό ειναι να σας γυρίσει με το καινουργιο LiteOn drive που δε φλασάρεται (οχι ακομα τουλάχιστον)

Δημοσ.

καλησπερα,ειναι το πρωτο μου post και ελπιζω σε απαντηση,

εχω ενα XBOX360 φλασαρισμενο αλλα το dashboard δεν εχει αλλαξει (μαλλον) κατεβασα το spring update (μαλλον) απο το site microsoft για divx κτλπ. (ελπιζω :) το θεμα ειναι αν θα χασω το φλασαρισμα..

συγνωμη αμα εχει ηδη απαντηθει αυτο το θεμα,αλλα παραδεχτειτε το...γινετε χαμος απο ποστς

φιλικα,efera_ta_psaria

Δημοσ.
λοιπον πηγα σημερα στους grmods ειπαν οτι δεν μπορουν να το στειλουν τωρα επειδη φτιαχνουν το μαγαζι και να περασω σε 20 μερες και κατι τετεια!!!!αμα το στειλω εγω θα καταλαβουν οτι το εχω φλασαρει ασε που θα κανει και 20 μερες να γυρισει!!!!μονος δεν μπορω να το φτιαξω εχουν φαγωθει και οι βιδες και δεν ανοιγει με τιποτα!!!!τι λετε να κανω μηπως να βρω καποιον που να μπορει να μου το φτιαξει με λιγα χρηματα η να το πουλησω σε καποιον που θελει να το φτιαξει και να παρω ενα arcade μετα?

Άστο στους gr mods και δώσε μια διαφορά να σου δώσουν falcon αν γίνεται.

efera_ta_psaria είσαι οκ

Δημοσ.

ευχαριστω ,ξεχασα να αναφερω αν και ισως να ειναι αυτονοητο οτι ειναι software flash η μαλλον firmware και οχι καποιο τσιπαρισμα.και το ονομα του αρχειου ..αν σας λεει κατι... ειναι $SystemUpdate_12-2007.zip

ειμαι λιγο διστακτικος γιατι το φλασαρισμα κοστισε περι των 100 ευρο οποτε....

ευχαριστω ξανα..

Δημοσ.

efera_ta_psaria δεν έχει σχέση το dashboard update με το φλασάρισμα ...δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μέσω του xbox/updates που να χαλάσει το φλασαρισμα του drive σου μην ανησυχείς.

100ε ? πάρα πολλά, next time φερτο μου να στο φλασάρω επιτόπου μπροστά σου σε δέκα λεπτά ..30γιουργια μόνο :)

Δημοσ.

στα γρηγορα....

1) λεω να δοσω στο ebw το χβοχ μου (hitachi 79) να μου το φλασαρουν 50 γιουρια μου ειπανε. θα ζητησς ixtreme 1.4. υπαρχει ομως τροπος να δω μετα τη μου βαλανε στα αληθεια?

2) εχω dvd rw pioneer 110d κανει? ή να παρω καποιο ποιο καινουργιο μοντελο?

3) εαν ποτε βγει ixtreme 1.5 ασπουμε, θα μπορω να το κανω μονος μου update ή παλι με τσιπακια κολησεις και ξανα πισο στο μαγαζι ( ασπουμε αν του ζητησω το drive key σε μια δισκετα ξερω γω )

help me m8s

Δημοσ.

δεν υπάρχει τροπος να δεις τι fw περάσαν ..αλλα το 1.4 θα βαλουν μην σκας.

Για να μπορείς να φλασαρεις μετα μονος σου το 79αρι θα πρεπει να αφήσουν το maximus η infectus chip πανω στο drive ...και οχι να το βγάλουν μετα το φλασάρισμα.

Το pioneer κρατατο και γραψε κανα παιχνιδι ..βλεποντας και κανοντας..

Το original firmware να το ζητήσεις σε δισκέτα ..η το key τελος παντων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...