Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις να προτεινεις καποιο link?θα μου τα στειλει αυτοματα μετα την πληρωμη?η θα περιμενω μερες?Οσο για την χωρα δεν θυμαμαι τι ειχα βαλει μπορω να το δω απο καπου?εψαξα αλλα δεν το βρηκα...το χα κανει παλια...Greece ισως ειχα βαλει υπαρχει αυτη η επιλογη?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν χάνεται η εγγύηση αμα το ανοίξεις προσεκτικά και βγάλεις το αυτοκόλλητο χωρίς να το χαλάσεις. Υπάρχουν πολλα youtube video πως να το κάνεις αυτο.

Την PCI την βάζεις εαν δεν κάνει το chipset της μητρικής του υπολογιστή σου. Για τα BenQ χρειάζεται ειτε nForce ειτε VIA. Drivers για την PCI βάζεις ναι.

i) δεν καταλαβα τι ακριβώς εννοεις..αλλα γενικά δεν υπαρχει προβλημα και γενικότερα σχεση μεταξυ dvd firmware και live dashboard(firmware) updates.

ii) για να παιζεις backups γραφεις το παιχνίδι σε DL dvd το βαζεις μεσα και παίζει.

Απλά καλό ειναι πριν το γράφεις να κανεις μια συντομη διαδικασία ελεγχου stealth του παιχνιδιου με ενα προγραμμα το mulleter.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

1)Έχω PC με ASUS P5N-E SLi/ nForce 650i SLI. Μου κάνει; Αν ναι, απλά χρησιμοποιώ τον SATA controller της μητρικής; Αν όχι, να αγοράσω τη Logilink καρτούλα της VIA;

3) Εννοώ μόλις τελειώσω με το flasharisma, πρέπει να προσέξω κάτι άλλο όσον αφορά το Live/dashboard updates κτλ;

'Η απλά βάζω τα backups και παίζουν;

Μπορώ να κατεβάζω και demos από το internet κτλ.; Δε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα δλδ; Εκτός της πιθανότητας να φάω ban;

Δημοσ.

BenQ drive εχεις ? αν ναι κάνει η μητρική, δε χρειάζεται να αγοράσεις pci.

Το Live θα παιζει κανονικά, θα κατεβαζεις demos κλπ ..αυτά δεν εχουν σχέση με το φλασάρισμα. Αυτο που θα προσεχεις οταν γράφεις παιχνίδια ειναι 1) να ειναι PAL η NTSC Region-free 2) να εχουν stealth/splitvid (τσεκάρεις το ISO με ενα προγραμμα το Mulleter)

Δημοσ.

Λοιπόν,έχουμε και λέμε...

Μητρική:Gigabyte 865PE P4 Titan Series

Drive:Samsung MS28.Η μητρική του xbox είχε ένα Hitachi 47 πάνω της,αλλά καθώς εγκατέλειψε το μάταιο τούτο κόσμο,πήρα ένα Sasmung

Δημοσ.

Ε τότε θέλεις απαραίτητα την κάρτα καθότι η μητρική σου απ' ότι είδα έχει intel chipset που δεν κάνει για το φλασαρισμα του ms28.

Κι εγώ αυτό το drive είχα παλιότερα και το ίδιο intel chipset και αγόρασα από το κατάστημα future system(απέναντι από το πλαίσιο στην στουρνάρι) μια pci sata card με via6421 chipset και έκανα τη δουλεία μου.

Δημοσ.

Sorry για το off-topic αλλά αντέγραψα σε dvd-r το grid αλλά δεν μου παίζει ούτε επιλέγοντας το dvd-rom ούτε πηγαίνοντας στα demo...

Δημοσ.
Απ'ότι έψαξα και είδα το Intel ICH5 Chipset που έχω είναι συμβατό...λάθος;

για ms25 ειναι συμβατό, για το ms28 δεν ειναι. Εκτος αν εχεις ορεξη να ανοιγεις το drive και να κάνεις κολλήσεις για να βάλεις ενα διακόπτη.

Δημοσ.

Ωχ!Άσ'το καλύτερα!Μάλλον θα πουλήσω το Samsung σε ένα γνωστό μου που ασχολείται με αυτά και θα πάρω ένα Hitachi.A,και κάτι άλλο:Με το Hitachi μπορώ να κάνω backup τα παιχνίδια μου με το Xbox Backup Creator;

Δημοσ.

και το Hitachi να πάρεις παλι θα πρεπει να διαβάσεις το κλειδί απο το samsung για να το περάσεις στο fw που θα βάλεις στο hitachi..οπότε την κάρτα δεν την γλυτώνεις.

Δημοσ.

Όχι ρε συ,άκου πως έχουν τα πράγματα και θα καταλάβεις.Όταν αγόρασα το xbox αυτό είχε πάνω ένα Hitachi.Το φλάσαρα(έχω κρατήσει το κλειδί) και όλα ήταν μέλι γάλα.Σε μια στιγμή όμως,χωρίς να έχω κάνει τίποτα,το drive σταμάτησε να δουλεύει από μόνο του.Ούτε διάβαζε το GOW που είχα μέσα ούτε άνοιγε,και χρειάστηκε να το ανοίξω για να βγάλω το παιχνίδι από μέσα.Αγόρασα ένα Samsung για να το αντικαταστήσω,αλλά επειδή δεν είναι συμβατή η μητρική δεν γίνεται.Προτιμάω να αγοράσω το Hitachi,παρά το VIA Chipset.Τώρα σχετικα με τα backup τι γίνεται;Θα μπορώ να χρησιμοποιώ το XBC;

Δημοσ.

SpirosPower οκ τοτε παρε ενα hitachi να κανεις τη δουλειά σου..να μην εχεις και spoof στο drive (δεν ειναι και οτι καλύτερο για LIVE λενε...)

Δημοσ.
BenQ drive εχεις ? αν ναι κάνει η μητρική, δε χρειάζεται να αγοράσεις pci.

Το Live θα παιζει κανονικά, θα κατεβαζεις demos κλπ ..αυτά δεν εχουν σχέση με το φλασάρισμα. Αυτο που θα προσεχεις οταν γράφεις παιχνίδια ειναι 1) να ειναι PAL η NTSC Region-free 2) να εχουν stealth/splitvid (τσεκάρεις το ISO με ενα προγραμμα το Mulleter)

Thx vortex για την απάντηση.

Ναι, benq drive έχω.

Οπότε ανοίγω το 360, το γειώνω στο μεταλλικό case του pc και ακολουθώ τον οδηγό σε pdf.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...