Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά και το Official wifi dongle έχει τα καλά του.

Εφόσον προορίζετε για 360 είναι καλύτερη λύση.

Σκέψου, καλοκαιράκι (χωρίς ROD :P) στο χωριό, και να είσαι Live με το Internet του γείτονα!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Θα σε στεναχωρήσω αλλά έκανες μλκ!

56ευρώ ρε MAN?

60 έχει το οfficial wireless στον Κωτσόβολο...

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες είπα ότι είναι ακριβό αν το αγοράσεις καινούργιο αλλά αν τα πάρεις μεταχειρισμένα είναι ποιο φτηνά. Εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο από τον AKOYLINI.

Συν αυτό που λέει ο xaros73

Δημοσ.

εγω χαίρομαι παντως που βρηκε ακρη ..και καλή μαλιστα.. θα σταματήσουν και τα mass mail :P

Δημοσ.
εγω χαίρομαι παντως που βρηκε ακρη ..και καλή μαλιστα.. θα σταματήσουν και τα mass mail :P

Σωστόοοοοος :-D

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας και καλώς σας βρήκα στο φόρουμ!Θα ήθελα να μου δώσετε την βοήθεια σας...Το ΜΤΚFLASH πώς ακριβώς δουλεύει;Γιατί έχω δοκιμάσει άπειρες φορές με το κόλπο των δέκα δευτερολέπτων,αλλά ποτέ δεν πετυχαίνει!Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος χωρίς το ΜΤΚFLASH;

Ευχαριστώ προκαταβολικά:-)

Δημοσ.

Με το iPrep δεν λες;Ναι,το έχω δοκιμάσει,αλλά πάλι τζίφος,εξαιτίας του MTKFLASH:mad:!!!Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φλασάρω το drive μου;Με το MTKFLASH;

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια,χθες πετυχημενα φλασαρα την κονσολα με μεθοδο iprep χαρη στις πολυτημες συμβουλες του φιλου vortex..ηθελα να ρωτησω κατι...πηγα στο cod4..και οταν πηγα xbox live που εγραψε οτι αυτο αυτο το προφιλ δεν μπορει να συνδεθει...ban ετσι??τι μπορω να κανω τωρα?

Δημοσ.

καθε μερα cod4 παιζουμε με φλασαρισμένη κονσολα βρε scorer εσενα σε banαραν την πρωτη μερα ? πλακα κανεις ? :)

κατι αλλο πρεπει να παίζει ..για ψαχτο καλύτερα.

Δημοσ.

θα το ψαξω...αλλα συνεχεια κανει..connect-disconnect...δεν ξερω τι παιζει...πληρωνεται για το live μηπως..?

Δημοσ.

εννοειται οτι πρεπει να εχεις gold συνδρομη για να παίζεις online. (την πληρώνεις 28-55 ευρω ετησιως ..αναλογως απο που ψωνισεις)

Δημοσ.
Με το iPrep δεν λες;Ναι,το έχω δοκιμάσει,αλλά πάλι τζίφος,εξαιτίας του MTKFLASH:mad:!!!Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φλασάρω το drive μου;Με το MTKFLASH;

Τι status σου βγάζει στο MTKflash?

Δημοσ.

vortex απο που προτεινεις να παρω gold συνδρομη?online?καπου με paypal αν γινοτανε θα με διευκοληνε...αξιζουνε τα χρηματα?

Δημοσ.

απο ebay με καποιον πωλητη που θα σου στειλει τον κωδικό με email. Tι χωρα εχεις βαλει για το gamertag/live account σου ομως ? παιζει ρόλο αν ειναι ευρωπαικό η αμερικάνικο.

Δες και τις αγγελιες στο 360-gr .. πουλάει και ενα παιδί συνδρομές αμα δε θες να αγοράσεις απο ebay.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...