Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το CPU/GPU σε ένα τσιπάκι (όπως είχε κάνει το PS2 slim) είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση. Θα ρίξει κατακόρυφα το κόστος της κονσόλας, ετοιμαστείτε για 360 με 150 ευρώ έτσι όπως πάει η κατάσταση! Και αφήστε τους... άλλους να περιμένουν παιχνίδια σε PC.

Δημοσ.

Λοιπον τελικα το κολπο με την αντικατασταση των xclamps επιασε για εμενα τουλαχιστον 3 ωρες που το εχω μεχρι τωρα.Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον ,ομως απο 3rod που ειχα τωρα παιζει!! Δεν μου δουλεψε με την μια ηθελε λιγο υπομονη.Βασικα ειχα επικεντωθει στα βιδωνε - ξεβιδωνε στην δεξια ψυκτρα την ψηλη (αν δεν κανω λαθως ειναι της gpu) ενω τελικα ο λογος που δεν επιανε το fix απο την αρχη ηταν η αριστερη ψυκτρα την οποια μολις χαλαρωσα αρκετα ομως τοτε ισιωσε μια χαρα! Τωρα το εχω αφησει και ανοιχτο και παρατηρω οτι θερμενεται λιγοτερο.Ποτε και αν θα ξαναχαλασει θα δειξει...Ενα ευχαριστω σε ολους οσους εχουν ποσταρει tips κλπ για το συγκεκριμενο fix αλλα και οχι μονο γιατι καποιες λεπτομερις που διαβασα με βοηθησανε να μην τα παρατησω οταν δεν επιασε το κολπο απο την αρχη.

Δημοσ.
Λοιπον τελικα το κολπο με την αντικατασταση των xclamps επιασε για εμενα τουλαχιστον 3 ωρες που το εχω μεχρι τωρα.Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον ,ομως απο 3rod που ειχα τωρα παιζει!! Δεν μου δουλεψε με την μια ηθελε λιγο υπομονη.Βασικα ειχα επικεντωθει στα βιδωνε - ξεβιδωνε στην δεξια ψυκτρα την ψηλη (αν δεν κανω λαθως ειναι της gpu) ενω τελικα ο λογος που δεν επιανε το fix απο την αρχη ηταν η αριστερη ψυκτρα την οποια μολις χαλαρωσα αρκετα ομως τοτε ισιωσε μια χαρα! Τωρα το εχω αφησει και ανοιχτο και παρατηρω οτι θερμενεται λιγοτερο.Ποτε και αν θα ξαναχαλασει θα δειξει...Ενα ευχαριστω σε ολους οσους εχουν ποσταρει tips κλπ για το συγκεκριμενο fix αλλα και οχι μονο γιατι καποιες λεπτομερις που διαβασα με βοηθησανε να μην τα παρατησω οταν δεν επιασε το κολπο απο την αρχη.

Κάνεις λάθος είναι εντελώς αντίθετα. Ο επεξεργαστής είναι κάτω από την μεγάλη ψήκτρα και η gpu κάτω από το dvdrom και τη μικρή ψήκτρα που στα νέα 360 έχει και μια άλλη που είναι μπροστά από την μεγάλη ψήκτρα.

Το CPU/GPU σε ένα τσιπάκι (όπως είχε κάνει το PS2 slim) είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση. Θα ρίξει κατακόρυφα το κόστος της κονσόλας, ετοιμαστείτε για 360 με 150 ευρώ έτσι όπως πάει η κατάσταση! Και αφήστε τους... άλλους να περιμένουν παιχνίδια σε PC.

Μακάρι να βγει και νεο που θα είναι ποιο φτηνό αρκεί να μην βγάλουν σε αυτό το νέο blu-ray και καταργήσουν το dvdrom(Που είναι flashable ώστε να παίζει αντίγραφα ασφαλείας)

Δημοσ.

Να το τσιπαρις ώστε να είναι flashable και να μπορείς μετά να βάζεις και μόνος σου το κάθε νέο firmware που θα βγαίνει λες και είναι hitachi f78.

Δημοσ.

αρα παπαλα η εγγυηση...

το τσιπ που το βρησκω για να κανω κοληση?

εξω ποσα περνουν για τετιο hackarisma grmods ας πουμε....

σκεφτηκα και κατι αλλο και νομιζω οτι εκει θα καταληξω να βρω κανα banarismeno xbox μονο κονσολα( και να μην ειναι τελειωμενη με rrods) και να την εχω για τα backups και αυτη που εχω τωρα για live + original:fear:

Δημοσ.

Και αυτό που λες παίζει και απ' ότι ξέρω ζητάνε περίπου 80 - 100 ευρώ για τσιπαρισμα όσο δηλαδή κάνει ένα καινούργιο μισό 360 arcade.

Δημοσ.

Παδιά να ρωτήσω:

Έχω το 360 Arcade, falcon με benq drive. (Κρίνοντας από το image του site με τις διαφορές των drive). Για να το flasharo πρέπει να το ανοίξω σύμφωνα με τον οδηγό. Αυτό σημαίνει ότι χάνω την εγγύηση; Με άλλα λόγια η εγγύηση χάνεται με το που ανοίξεις την κονσόλα; Ή όχι;

Και κάτι άλλο: Διάβασα στο Pdf guide για το flasharisma πως πρέπει να το συνδέσεις σε PC που έχει κάρτα PCI SATA controller με το Via 6421A.

Βρήκα σε ένα μαγαζί μια καρτούλα της Logilink με το συγκεκριμένο controller της Via. Μου κάνει; Αρκεί να έχει τσιπάκι Via, έτσι δεν είναι; Αυτή την κάρτα την τοποθετώ ως PCI, μετά χρειάζομαι drivers ή όχι;

Και κάτι τελευταίο: Ολοκληρώνοντας το flasharisma:

i) έχω το τελευταίο firmware του live, θα χω πρόβλημα να κάνω update τα firmwares;

ii) για να παίζω "backups", απλώς βάζω το dvd με το ριπαρισμένο παιχνίδι και παίζει; Ή χρειάζεται κάτι άλλο;

Δημοσ.

Έτσι και σε εμένα teofross, ενώ αρκετοί οδηγοί εστιάζουν στην ψύκτρα της gpu, τελικά και σε εμένα η cpu είναι η συχνότερη αιτία για τα 3rrod. Άντε χαίρομαι που δούλεψε και όπως είπαμε - αν ξαναβγούν τα 3rrod, υπάρχουν κι άλλες λύσεις!

οκ επαιξα δυο ωριτσες gta το εκλεισα και παλι τα ιδια!!!μπορεις λιγο να μου περιγραψεις αυτο με το αλουμινοχαρτο xD!!!!δεν αντεχω αλλο θελω να παιξω cod4 και gta με την ησυχια μουυυυυυυυυυυ (:

Ρε συ Danny7 ποιο αλουμινόχαρτο, χεχεχε! :-D Αλουμίνιο είπαμε ;) Θα πας εδώ http://rbjtech.bulldoghome.com/pages/rbjtech_bulldoghome_com/XClamp.htm και θα διαβάσεις αυτό που λέει για το Shim. Να στο πω και στα Ελληνικά για να μη φαντάζεσαι ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο: πρέπει να βρεις ένα φύλλλο αλουμινίου (ή και χαλκού) πολύ λεπτό - άρα προφανώς η πιθανότερη πηγή σου για ένα τέτοιο φύλλο είναι από ψύκτρα επεξεργαστή κάποιου παλιού PC σου. Εγώ επειδή δεν έβρισκα θυσίασα "λίγο" μια Ninja που έχω. http://www.scythe-usa.com/product/cpu/006/scnj1000p-main.html Όπως παρατηρείς έχει μπόλικα φύλλα αλουμινίου, οπότε έκοψα ένα και ησύχασα (για την ιστορία, ακόμη και με 1 φύλλο λιγότερο η ψύκτρα δουλεύει άψογα). Ε μετά η διαδικασία έχει ως εξής.. αφαιρείς τις ψύκτρες από το 360 (άρα προφανώς πας για xclamp μετά αναγκαστικά), βάζεις μια καλή θερμοαγώγιμη πάστα πάνω σε cpu / gpu (προσοχή, μικρή ποσότητα!), από πάνω βάζεις τα 2 κομματάκια αλουμινίου που έχεις κόψει στις κατάλληλες διαστάσεις, πάνω στο αλουμίνιο βάζεις πάλι πάστα και από πάνω την ψύχτρα του 360. Και μετά είσαι άρχοντας* !

* και πάλι θα παίρνεις 3rrod αλλά θα τα φτιάχνεις σε 2 λεπτάκια :-D

ΟΚ το παραδέχομαι, δεν είναι κάτι που θα κάνεις σε 10', αλλά η λύση αυτή με το αλουμίνιο μπορεί να διώξει τα 3rrod όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν.

Δημοσ.
Παδιά να ρωτήσω:

Έχω το 360 Arcade, falcon με benq drive. (Κρίνοντας από το image του site με τις διαφορές των drive). Για να το flasharo πρέπει να το ανοίξω σύμφωνα με τον οδηγό. Αυτό σημαίνει ότι χάνω την εγγύηση; Με άλλα λόγια η εγγύηση χάνεται με το που ανοίξεις την κονσόλα; Ή όχι;

Δεν χάνεται η εγγύηση αμα το ανοίξεις προσεκτικά και βγάλεις το αυτοκόλλητο χωρίς να το χαλάσεις. Υπάρχουν πολλα youtube video πως να το κάνεις αυτο.

Και κάτι άλλο: Διάβασα στο Pdf guide για το flasharisma πως πρέπει να το συνδέσεις σε PC που έχει κάρτα PCI SATA controller με το Via 6421A.

Βρήκα σε ένα μαγαζί μια καρτούλα της Logilink με το συγκεκριμένο controller της Via. Μου κάνει; Αρκεί να έχει τσιπάκι Via, έτσι δεν είναι; Αυτή την κάρτα την τοποθετώ ως PCI, μετά χρειάζομαι drivers ή όχι;

Την PCI την βάζεις εαν δεν κάνει το chipset της μητρικής του υπολογιστή σου. Για τα BenQ χρειάζεται ειτε nForce ειτε VIA. Drivers για την PCI βάζεις ναι.

Και κάτι τελευταίο: Ολοκληρώνοντας το flasharisma:

i) έχω το τελευταίο firmware του live, θα χω πρόβλημα να κάνω update τα firmwares;

ii) για να παίζω "backups", απλώς βάζω το dvd με το ριπαρισμένο παιχνίδι και παίζει; Ή χρειάζεται κάτι άλλο;

i) δεν καταλαβα τι ακριβώς εννοεις..αλλα γενικά δεν υπαρχει προβλημα και γενικότερα σχεση μεταξυ dvd firmware και live dashboard(firmware) updates.

ii) για να παιζεις backups γραφεις το παιχνίδι σε DL dvd το βαζεις μεσα και παίζει.

Απλά καλό ειναι πριν το γράφεις να κανεις μια συντομη διαδικασία ελεγχου stealth του παιχνιδιου με ενα προγραμμα το mulleter.

Δημοσ.

Να σας πω πως έλυσα το πρόβλημα(Μιας και σας είχα ζαλίσει κάποτε) που είχα να μεταφέρω το ίντερνετ σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού μου από αυτό που είναι το ρουτερ ώστε να μπορώ να μπω στο xbox live χωρίς προβλήματα.

Τελικά αγόρασα(Να ναι καλά ο AKOYLINI) ένα ζευγάρι από αύτα(που καινούργια είναι λίγο ακριβά(αλλά πάλι δεν φτάνουν τα 70 - 80 ευρώ του επίσημου ασύρματου αντάπτορα και ούτε έχεις προβλήματα με σήματα κ.τ.λ.) αφού πρέπει να πάρεις 2 και όχι 1. Αλλά μεταχειρισμένα είναι πολύ φτηνά) και με το που τα σύνδεσα δούλεψαν αμέσως χωρίς ρυθμίσεις κ.τ.λ.

PER.613510.jpg

Το μόνο μείον της συγκεκριμένης συσκευής είναι ότι ΔΕΝ θέλει να είναι μετά από ups merlin(ή τέτοιου τύπου ups) για να δουλέψει σωστά.

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτα εχουν και αλλες χρησεις στο μελλον για κανα pc ή δορυφορικο δεκτη ή αλλο.

Επισης μπορουν και να μεταπωληθουν σε χρηστες χωρις ΧΒΟΧ, το αλλο ειναι αχρηστο εκτος ΧΒΟΧ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...