Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε γαματο το xbox360 μου τα εφτισε πανω που πηρα το gta και δεν προλαβα καν να παιξω πανω απο 3 ωριτσες :(!μου εβγαζε συνεχεια 3 κοκκινα φωτακια και οπως μου ειχε πει ενα παιδι απο εδω εβγαζα τα ανεμιστηρακια πηγαιναν δυο το αφηνα να κρυωσει και μετα οκ η εβγαζα τον σκληρο και μετα τον ξαναεβαζα!!!τωρα δεν φτιαχνεται με τιποτα!!!δεν ξερω τι να κανω αν το παω στους grmods που το φλασαρα εκει λετε να μου παρουν πολλα λεφτα για να μου το φτιαξουν?αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο εχει παθει γιατι βγαζει 3 κοκκινα λαμπακια ετσι στο ακυρο!!!:(!!!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα.

Mήπως όταν έπαιζες gta πήγαινες στο <πονηρό>μέρος δίπλα απο το στριπτιτζάδικο?

Τότε λογικά να σου έβγαζε κόκκινα λαμπάκια!!!

Πέρα απο την πλάκα είναι να μην σου τύχει έτσι στο άκυρο βγαίνουν τα λαμπάκια (και μας ανάβουν τα λαμπάκια).

Δημοσ.

Και εμενα εχτες μου εβγαλε 3 κοκκινα και τελος.Ειναι η δευτερη κονσολα μου.Η 1η χαλασε ακριβως στον 1 χρονο και η 2η που μου εστειλε η ms και αυτη ακριβως στον 1 χρονο.Ζητω ms.Φιλε Danny7 παρε ενα τηλ στους grmodes και ρωτα τουλαχιστον γιατι λενε οτι μετα την αναβαθμιση που κανουν οτι επισκευαζουν τις κονσολες που αναβαθμισαν free για 2 χρονια μετα την αγορα τους σε οτι βλαβη και να βγαλουν

Δημοσ.

Πάρε ένα Αrcade με τον Falcon με τα 175 watt και το benq να βρείς την υγειά σου.

Βάλτο πάνω σε 1 βάση cooler για laptop με ανεμιστηράκια επάνω και δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, διαβάστε τα τελευταία νέα:

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080507132302_Microsoft_Gears_Up_to_Release_Xbox_360_with_New_Chips.html

(το νέο 360 με κωδικο Jasper βγαίνει Αύγουστο και ακολουθεί αργότερα το 2009 το Valhalla με CPU/GPU σε ενα τσιπάκι)

Δημοσ.

Και τι ακριβώς είναι αυτό το νέο xbox? Θα αντικαταστήσει το 360 ή είναι το νέο 360 με blu-ray κ.τ.λ.

Μακάρι να είναι και καλά το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της microsoft(όπως ήτανε και το falcon) χωρίς αυτό να επηρεάσει τα είδη υπάρχων 360 και εννοείτε χωρίς να σταματήσουν τα flashable dvdroms(Αν έχει dvdroms)

Δημοσ.
Πάρε ένα Αrcade με τον Falcon με τα 175 watt και το benq να βρείς την υγειά σου.

Βάλτο πάνω σε 1 βάση cooler για laptop με ανεμιστηράκια επάνω και δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα!

Υπάρχει κάποιος ακόμα να το προτείνει αυτό;

Μέχρι τώρα το έχω με κενό προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως κάτω (το έχω σε δύο ψηλά ποδαράκια σταθεροποιημένο). Με την έλευση του καλοκαιριού το ψιλοφοβάμαι (αν και όταν θα ανοίγει)...

Δημοσ.

Εγω το ειχα σε μια βαση laptop cooler και ο αερας που εγβενε απο ολες τις μεριες του ηταν πολυ πιο κρυος απο οτι ηταν πριν χωρις το cooler αλλα ξαφνικα μετα απο 1 χρονο ακριβως (οπως ειχε γινει και την 1η φορα) εχτες εβγαλε 3rod. Δεν νομιζω οτι υπαρχει γιατρια με το μπουρδελο τους.Ειναι θεμα χρονου καθαρα το ποτε.Αναλογα με το παιξιμο κλπ. Σημερα δοκιμαζω το xclamp fix να δουμε.Αλλα δεν ελπιζω και πολυ.Αν πιασει με βλεπω ανοιχτο να το αφηνω

Δημοσ.

περνω τηλ στους grmods και δεν το σηκωνουν!!!και δεν περναω απο εκει χωρις γιατι θυμαμαι ειχα παει μια φορα και δεν ηταν εκει και μενω μακρια και δεν θελω να παω τσαμπα!!!και εγω χθες πηγανα να κανω το xclamp fix αλλα δεν εχω κατσαβιδι και δεν μπορω :S!

Δημοσ.
περνω τηλ στους grmods και δεν το σηκωνουν!!!και δεν περναω απο εκει χωρις γιατι θυμαμαι ειχα παει μια φορα και δεν ηταν εκει και μενω μακρια και δεν θελω να παω τσαμπα!!!και εγω χθες πηγανα να κανω το xclamp fix αλλα δεν εχω κατσαβιδι και δεν μπορω :S!

Εγω τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι μετα τις 15¨00 σημερα θα ειναι λογικα καποιος εκει.Παρε μετα τις 3.Εκανα το xclampfix και το απογευμα θα δω τι ψαρια επιασα.Παντως σαν διαφορα δεν βλεπω κατι το τρομερο.Το απογευμα θα ξερω.Παντως μου φενετε λιγο απιθανο να παιξει,γιατι υποτιθετε οτι με τα xclamps πιεζοτανε πολυ το τσιπακι.Και τοτε 1 χρονο γιατι επεζε ?δεν πιεζοτανε και ξαφνικα εχτες πιεστηκε πολυ και χαλασε? Τι να πω γ@μω την ms τους.Παντως αφου το εχουνε κανει παιδια απο εδω μεσα και λενε οτι δουλεψε καποια βαση θα εχει.Φτανει βεβεα λογικα να μην εχει καει το τσιπακι γιατι τοτε δεν προκειτε να αχοληθω παραπανω.

Δημοσ.

οκ μπορω να πω οτι το xbox360 μου γα****!!!!εβαλα μεσα το vikin(το παιχνιδι που ειχε οταν εβγαλε τα 3 κοκκινα)!!!το εκλεισα!!το ανοιξα χωρισ σκληρο!!επαιζε!!!!βαζω τον σκληρο δεν επαιζε!!!βγαζω τον σκληρο παιζει!!!βγαζω το παιχνιδι βαζω τον σληρο και παιζει!!!τωρα ειναι μια χαρα!!!αλλα τι συμβαινειιιιιιιιιιιι γαμω την MS!!!!

Δημοσ.

teofross δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Τα xclamp υποτίθεται εξισορροπούν την πίεση που ασκείται στην μητρική (χωρίς αυτά η μητρική έχει μια απειροελάχιστη κλίση που με τον καιρό προκαλεί το γνωστό πρόβλημα). Δεν χαλάει προφανώς από τη 1 μέρα στην άλλη, απλά όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει η κατάσταση.. Και με τα xclamp μη νομίζεις, αν δεν το πετύχεις τέλεια (που προσωπικά το βρίσκω αρκετά δύσκολο να καταφέρει κάποιος να βάλει ίδια πίεση σε 8 βίδες..) πάλι με τον καιρό μπορεί να έχεις πρόβλημα.

Έχω ξαναπεί, εγώ πλέον έχω συνηθίσει να παίρνω 3rrod. Δεν με προβληματίζει καθόλου όμως. Κάνω το "κόλπο" με τα ανεμιστήρια, μεταβάλω λίγο την πίεση στις βίδες και πάντοτε τελικά λειτουργεί. Έχω πραγματικά χάσει το μέτρημα πλέον ως προς το πόσες φορές έχω επαναλάβει τη διαδικασία αυτή.

Οπότε teofross και Danny7 keep trying, στο κάτω κάτω δεν χάνετε τίποτα. Και με την ευκαιρία, μη μένετε στα xclamp.. βρείτε ένα κομμάτι αλουμινίου (ή και 2) και κάντε και το επιπλέον κόλπο (δε θυμάμαι το όνομα του, ξέρετε αυτό που το βάζετε μεταξύ τσιπ και ψύκτρας). Εμένα έτσι λειτουργεί πλέον (γιατί κι εγώ έφτασα κάποια στιγμή σε σημείο που με τίποτα δεν έφευγαν τα 3rrod.. μέχρι που έκανα αυτό :-)) Και για ότι χρειαστείτε, εδώ είμαστε

Δημοσ.
οκ μπορω να πω οτι το xbox360 μου γα****!!!!εβαλα μεσα το vikin(το παιχνιδι που ειχε οταν εβγαλε τα 3 κοκκινα)!!!το εκλεισα!!το ανοιξα χωρισ σκληρο!!επαιζε!!!!βαζω τον σκληρο δεν επαιζε!!!βγαζω τον σκληρο παιζει!!!βγαζω το παιχνιδι βαζω τον σληρο και παιζει!!!τωρα ειναι μια χαρα!!!αλλα τι συμβαινειιιιιιιιιιιι γαμω την MS!!!!

Δοκίμασες αυτό:

Εάν το xbox τρώει κολλήματα και δεν σας έχουν ανάψει κόκκινα λαμπάκια ίσως χρειάζεται ένα καθάρισμα της cache.

Ακολουθείστε τις εξής οδηγίες:

Στο dashboard pate SYSTEM > MEMORY > πατάτε Y (device options), και μετά X > X > LB > RB > X > X , εκει θα σας βγάλει μήνυμα "This will perform maintenance on your Xbox 360 storage devices. Do you want to continue ?" πατάτε YES και είστε έτοιμοι.

Δημοσ.

οκ επαιξα δυο ωριτσες gta το εκλεισα και παλι τα ιδια!!!μπορεις λιγο να μου περιγραψεις αυτο με το αλουμινοχαρτο xD!!!!δεν αντεχω αλλο θελω να παιξω cod4 και gta με την ησυχια μουυυυυυυυυυυ (:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...