Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι αλλο παιδια οσο αναφορα την γειωση παιζει problem που το κουτι ειναι αλουμινενιο οχι ετσι?Επισης εχω αγορασει δισκακι verbatim+dl 8x αυτα απο eshop...κανουνε?γτ ειχα ακουσει καπου για 4χ ταχυτητα..καποιος οδηγος για να καψουμε τα παιχνιδια υπαρχει ?ή υσχειουνε τα κλασσικα οπως με το ps2?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
κατι αλλο παιδια οσο αναφορα την γειωση παιζει problem που το κουτι ειναι αλουμινενιο οχι ετσι?Επισης εχω αγορασει δισκακι verbatim+dl 8x αυτα απο eshop...κανουνε?γτ ειχα ακουσει καπου για 4χ ταχυτητα..καποιος οδηγος για να καψουμε τα παιχνιδια υπαρχει ?ή υσχειουνε τα κλασσικα οπως με το ps2?

Φίλε μου, μπορείς να διαβάσεις λεπτομερείς οδηγούς στο

http://www.360-gr.com/

Δεν είναι όπως στο PS2, αλλά μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Απλά πρέπει να βλέπεις region του παιχνιδιού και μαζί με το .iso άρχείο να υπάρχει κ ένα .dvd αρχείο. Και κάτι άλλες ψιλολεπτομέρειες... Τα dvd που θα γράφεις θα'ναι dvd+r dl. Τα verbatim είναι αυτα που κάνουν στον περισσότερο κόσμο. Τέλος, η γείωση είναι για προστασία. Καλό είναι να'χεις. Μια άλλη ιδέα για γείωση που είδα, ήταν να βάλεις το xbox πάνω ακριβώς στο αλουμίνιο του κουτιού του pc. Άμα βολεύει.

Δημοσ.

παιδια...επιστρεφω στο παλιο μου θεμα..τις ροδελες...στην προσπαθεια μου να γλιτωσω τα λεφτα απτην αγορα νεας κονσολας...θελω καποιος να μου πει ΑΚΡΙΒΩΣ τι ροδελες χρειαζομαι αναμεσα απο ψυχτρες και τσιπακια....εχω δοκιμασει ηδη αρκετες...αλλα θελω κατι το σιγουρο..καποιον να μου πει θα πας εκει..και θα ζητησεις αυτες...αν καποιος εχει φτιαξει ετσι την κονσολα του..ας με βοηθησει...

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι καλό να είναι όλη την ώρα ανοιχτό ή να βγαίνει απο τη μπρίζα όταν δεν χρησιμοποιείται;

Και χθές και σήμερα, έβαλα το τροφοδοτικό, άνοιξα την κονσόλα και μου έβγαλε rrod...

Την έκλεισα, έβγαλα την μπρίζα, την ξαναέβαλα, άνοιξα την κονσόλα και όλα μια χαρά.

Θα το βγάλω και τώρα και θα δώ τι θα γίνει ΟΤΑΝ το ξαναβάλω...

M$ μαμημένη...

Δημοσ.
παιδια...επιστρεφω στο παλιο μου θεμα..τις ροδελες...στην προσπαθεια μου να γλιτωσω τα λεφτα απτην αγορα νεας κονσολας...θελω καποιος να μου πει ΑΚΡΙΒΩΣ τι ροδελες χρειαζομαι αναμεσα απο ψυχτρες και τσιπακια....εχω δοκιμασει ηδη αρκετες...αλλα θελω κατι το σιγουρο..καποιον να μου πει θα πας εκει..και θα ζητησεις αυτες...αν καποιος εχει φτιαξει ετσι την κονσολα του..ας με βοηθησει...

http://www.x-clamp-fix.com/catalog/product_info.php?info=p5_X-Clamp-Fix-DIY-Kit.html

Δημοσ.

Vortex, αναφερομαι σε σενα σαν πιο εμπειρο, υπαρχει καμια τρελη περιπτωση σε πιο παλιες Mobo 360 το τσιπ να απεχει περισσοτερα δεκατα του χιλιοστου απο το "πατωμα" της μητρικης?.Γτ οταν αλλαξα τα x-clamp σε ενα 2ο 360 τρελαθηκα :S

Δημοσ.
Vortex, αναφερομαι σε σενα σαν πιο εμπειρο, υπαρχει καμια τρελη περιπτωση σε πιο παλιες Mobo 360 το τσιπ να απεχει περισσοτερα δεκατα του χιλιοστου απο το "πατωμα" της μητρικης?.Γτ οταν αλλαξα τα x-clamp σε ενα 2ο 360 τρελαθηκα :S

δεν είμαι έμπειρος ρε jim πριν μερικούς μήνες δεν ήξερα τι είναι 360 :P απλά όταν γουστάρω κάτι ασχολούμαι και την ψάχνω...

έχω δει φωτογραφίες από διάφορες 'εκδόσεις' που είχαν μικρολεπτομέρειες σαν άλλου τύπου πυκνωτές ..κάποιο ολοκληρωμένο αν θυμάμαι καλά ήταν διαφορετικό ..το InfraRed, τέτοια πράγματα (και αυτά αναμεσα σε falcon-falcon, οχι zephyr-falcon)..οπότε θα έλεγα μαλλον ναι.. υπάρχει περίπτωση..ποσο μάλλον αν συγκρίνεις και πιο παλιά motherboard version με καινούργια.

Δημοσ.

Ουφφφ...Γιατι αμα ειχα κανει τετοια μακακια και ειχα βαλει τετοιες ροδελες στο αλλο 360 θα κολυμπαγανε και θα θα τραβουσαν πολυ οι βιδες τη μητρικη..Το χα μετρησει με παχυμετρο (αν θυμαμαι καλα) (αποσταση τσιπ-δαπεδο μητρικης) και ηταν 1,9mm...Και στο αλλο ητνα τελειως διαφορετικο.Οποτε μαλλον αυτο παιζει.

Υ.Γ.1 Μπανακια ποτε περιμενουμε?

Υ.Γ.2 Πρεπει να ρθω απο το 360-gr να ανοιξω το λογαριασμο γτ δν εχω ποσταρει ακομα :P :p

Δημοσ.

να'ρθεις ..μαζευόμαστε σιγά σιγά...και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί εκτος απ την πολύ παρειστικη ατμόσφαιρα που έχει, ειναι αρκετά παιδιά έχουν βοηθηθεί και έχουν φλασάρει τις κονσόλες τους μόνα τους :)

Δημοσ.

εχω μια απορια...εχω το πειραγμενο firmware στο χβοχ 360 μου. Εαν αγορασω αυθεντικο παιχνιδι και μπω στο live κινδυνευω απο ban?

Δημοσ.

να τρεξω γενικα κοπια ή στο live? δεν υποτιθεται οτι τσεκαρουν κατι στο dvd και αν ειναι σε bannarei?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μην τρελενεστε, εγω ειμαι με iXtreme 1.2b εδω και κανα χρονο, ισως και παραπανω και ειμαι μια χαρα Live και ολα.

Απλα αν ειναι να σου κατσει θα σου κατσει. Κανεις δεν εχει βρει ακομα πως σε ban-αρει πραγματικα η micro$oft. Υποθεσεις κανουν ολοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...