Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και κατι αλλο...μηπως ξερετε αν δινουν εγγυηση για τις νεες κονσολες αντικαταστασης????γιατι αν οχι τοτε μου φαινεται συμφερει arcade...και μηπως παιζονται παζαρια???

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγγύηση πρέπει να δίνουν το πολύ 1 μήνα και ΟΧΙ δεν συμφέρει επ ουδενί να πάτε να κάνετε αντικατάσταση της παλιάς(χαλασμένης) κονσόλας σας με μια νέα και να δώσετε και 150 ευρώ.

Εφόσον μια καινούργια στο κουτί της σφραγισμένη κοστίζει τώρα ποια 200 ευρώ και ΝΑΙ μπορείτε να βάλετε τον σκληρό δίσκο που έχετε από την παλιά σας κονσόλα και αυτόματα έχετε τα saves, gametag και ότι άλλο είχατε στο δίσκο και στην νέα κονσόλα..

Άπλα να προσέξετε μέσω αυτού του σάϊτ και των lot - team να έχει benq drive και οχι hitachi f79

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι benq το drive?Αν ναι..πχ τωρα που λεω να παω στο mediamarkt να το παρω πως θα ξερω αν ειναι benq ή κατι αλλο??

Το πλαισιο αποτι ειδα εχει benq..πως ομως θα ειμαι σιγουρος??

Δημοσ.

Παιδια αγορασα καινουργιο 360 ...το ανοιξα..ωρα τι να κανω ομως...κατεβασα τους οδηγους του φιλου vortex εκτος απο εναν http://www.mediafire.com/?3o2jzbommnh που δεν μπορω να τον ανοιξω..τεσπα ετσι κιαλλιως βλεπω στα tools εχει αναλυτικο μεταφρασμενο οδηγο..ι απορια ειναι η εξης πρεπει σονι και καλα..να εχω pci card με VIA 6421??Εχω μητρικη Asus P5LD2 ειναι συμβατη??

Δημοσ.

H Motherboad σου έχει Via Sata chipset. Σωστά;

Λογικά θα παίξει και δε θα χρειαστείς την Via PCI...

Τι Drive έχει το νέο σου 360;

Δημοσ.

Φιλε vortex και τωρα τι κανουμε που θα την βρω εγω αυτην την καρτα pci via??Τι θα κανες στην θεση μου?

Δημοσ.

εχει ενα ακυρο μαγαζάκι στην στουρνάρα 23 το future systems, ειναι ακριβώς απεναντι απο το πλαισιο. Επειδη ειναι ασχετοι θα κοιταξεις για combo κάρτα (IDE/SATA), θα ανοιξεις το χαρτινο κουτάκι και θα σιγουρευτείς οτι το τσιπάκι επάνω γράφει VIA VT6421A πριν το αγοράσεις. 20ευρώ μου ειχαν πει οταν ρωτησα bytheway.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει δλδ κανενας αλλος τροπος για να φλασαρω ετσι?πρεπει αναγκαστικα να την παρω..?

Δημοσ.

ναι απ'το eBay θα σου κοστίσει τα μισά...υπάρχει άλλος τρόπος (που προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει ..αλλά προϋποθέτει οτι ανοίγεις το dvd drive και πιάνεις κολλητήρι και τέτοιες ιστορίες)

Δημοσ.

Ναι αυτη εχω που λεει ο vortex.Το μαγαζι στην Στουρναρη αν παω θα εχει?κανα τηλεφωνο υπαρχει εψαξα το μαγαζι δεν υπαρχει στo ιντερνετ.

OK το βρηκα το τηλ του μαγαζιου θα παρω τηλ αυριο ας ελπισουμε οτι εχει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...