Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα... βράστα!

Να βάλεις άλλο Drive δε μπορείς, εφόσον δεν έχεις το αρχικό Firmware.

Κάθε Drive έχει ένα Serial Number, το οποίο πάει πακέτο με τη μητρική...

Οπότε για να βάλεις άλλο Drive πρέπει να του περάσεις αυτό το Serial.

Και εφόσον δεν έχεις κάποιο Firmware που να έχει βγει από το Drive σου, δε μπορείς να βάλεις άλλο Drive.

Δε ξέρω μήπως γίνετε να το πάρεις από τη μητρική, αλλά και να γίνετε, θα χρειαστείς κάποιο ModChip λογικά...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλε μου μάλλον την έχεις πατήσει όπως την πάτησα κι εγώ με το πρώτο xbox360 που είχα. Όταν πήγα να φλασάρω το hitachi drive του, βραχυκύκλωσα κατα λάθος άλλα pin με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει eject to drive από το κουμπί. Αλλά το πρόβλημα ήταν μόνο αυτό, διότι κατα τα άλλα δούλευε μια χαρά και φλασαρίστηκε επίσης με ixtreme επιτυχώς. Απλα για να το δουλέψω είχα αναγκαστηκά βγαλμένη μόνιμα την πρόσωψη του xbox και είχα πάντοτε δίπλα ένα κομμάτι σύρμα με το οποία έβγαζα έξω το tray μέσω της ειδικής οπής (έχοντας κλειστό-power off το xbox φυσικα) ,τοποθετούσα το δισκάκι με το παιχνίδι και μετά πατώντας το power on για να ανοίξει το xbox αυτό τραβούσε από μόνο του μέσα το tray και διάβασε κανονικά το δισκάκι. Απλα κάθε φορά ήθελε αυτή τη διαδικασία για να βάλω άλλο game να φορτώσει. Ελπίζω να βοήθησα:-)

Δημοσ.

scorer γεια χαρά, άσχημα τα νέα για το drive σου... και αν τελικά δεν εχεις backup του original firmware, μάλλον πρέπει να ξεκολλήσεις το τσιπάκι και να το διαβάσεις με external programmer μπας και μπορέσεις να πάρεις το κλειδι (που ειναι μια αλφαριθμητική σειρά απο καμια 30αρια χαρακτήρες) ώστε να μπορέσεις να αλλάξεις drive απλά.

Χωρίς αυτο το κλειδί ειναι άχρηστο το xbox σου γιατι τα drive ειναι 'παντρεμένα' με την μητρική με αυτό το σύστημα.

Δημοσ.

Hi.

Μόλις αγόρασα το netgear wgr614v7(Γιατί αυτό μου είπαν ότι μπορεί να αντικαταστήσει το επίσημο ασύρματο ανταπτοράκι της microsoft) και θέλω να το κάνω να δουλεύει όπως δουλεύει αυτό.

Υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση και αν ναι πως ακριβώς γίνετε με απλά βήματα και φώτος.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
scorer γεια χαρά, άσχημα τα νέα για το drive σου... και αν τελικά δεν εχεις backup του original firmware, μάλλον πρέπει να ξεκολλήσεις το τσιπάκι και να το διαβάσεις με external programmer μπας και μπορέσεις να πάρεις το κλειδι (που ειναι μια αλφαριθμητική σειρά απο καμια 30αρια χαρακτήρες) ώστε να μπορέσεις να αλλάξεις drive απλά.

Χωρίς αυτο το κλειδί ειναι άχρηστο το xbox σου γιατι τα drive ειναι 'παντρεμένα' με την μητρική με αυτό το σύστημα.

Αν και έχω τρεις εβδομάδες την κονσόλα και δουλεύει άψογα ποτέ κανεις δεν ξέρει πότε θα τον χτυπήσει το κακό. Μήπως ξέρεις vortex πως παίρνουμε από την κονσόλα αυτό το Key μιας και ξέχασα να το πάρω όταν την είχα flashάρει?

Δημοσ.

πρέπει να κάνεις read/dump το firmware που εχει μεσα τωρα ..μετα ανοιγεις το αρχείο με το FW Toolbox και κανεις copy/paste το κλειδί σε ενα notepad.

Δημοσ.
Αν και έχω τρεις εβδομάδες την κονσόλα και δουλεύει άψογα ποτέ κανεις δεν ξέρει πότε θα τον χτυπήσει το κακό. Μήπως ξέρεις vortex πως παίρνουμε από την κονσόλα αυτό το Key μιας και ξέχασα να το πάρω όταν την είχα flashάρει?

To έχει μέσα το original fimware του drive σου που πήρες πριν κάνεις το flashάρισμα

Δημοσ.

Αν έχεις το Backup του αρχικού Firmware, μπορείς να πάρεις το Key από αυτό.

Γενικά, κ το αρχικό να μην έχεις,

αμα πάρεις Backup το Firmware που έχει το Drive σου τώρα και λειτουργεί, έχει μέσα αυτό το Key...

Οπότε να κρατάτε πάντα το αρχικό Firmware Backup για να μην υπάρχουν στην πορεία παρατράγουδα...

Δημοσ.
Έχεις σκεφτεί καθόλου αυτή την προσφορά γιατί πίστεψε με με ότι και να του κάνεις τώρα ποια πάντα θα έχεις την ανησυχία αν θα σου ξαναβγάλει κόκκινα λαμπάκια ενώ αν το πας εκεί και απαιτήσεις να στο αλλάξουν με ένα που να έχει hdmi θύρα & το τροφοδοτικό να είναι 175watt ώστε να είναι από τα νέα falcon 360 που δεν έχουν το πρόβλημα με τα κόκκινα λαμπάκια σε τόσο μεγάλο ποσοστό όσο το είχανε τα πρώτα 360 θα είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ.

Εναλλακτικά μπορείς να το δώσεις κάπου σαν ανταλλακτικά(Τουλάχιστον το dvdrom που δουλεύει ακόμα) και να αγοράσεις ένα νέο arcade με 200 ευρώ αλλά να προσέξεις τα κλασικά(Τροφοδοτικό με 175watt και hdmi θύρα).

λιγο αργα αλλα μιλησα και μου ειπαν οτι με 150 e θα μου δωσουν την ''καλη'' κονσολα κ φλασαρισμενη...συμφερει?πειτε μου γιατι δεν βλεπω κατι αλλο...

Δημοσ.

δωσε αλλα 50 και πάρε ενα καινούργιο arcade να το ξεπαρθενιάσεις εσυ..φτιάξε μετά και το 3rrod που εχεις η πουλα το στο ebay σαν 3rrod ...αλλα και το drive του μονο παιζει να το δωσεις κανα 40-50άρι.

Δημοσ.

νταξει οκ εισαι ..απλα κοιτα μην χασεις αυτο το αρχειο :)

αν θες να το ανοιξεις να κανεις και copy/paste το key, χρησιμοποιησε το Fw toolbox οπως σου ειπα.

Δημοσ.
δωσε αλλα 50 και πάρε ενα καινούργιο arcade να το ξεπαρθενιάσεις εσυ..φτιάξε μετά και το 3rrod που εχεις η πουλα το στο ebay σαν 3rrod ...αλλα και το drive του μονο παιζει να το δωσεις κανα 40-50άρι.

πραγματικα δεν εχω αλλη ορεξη να ''πειραξω'' το 360...θελω επιτελους να παιξω pro!!!!απλα..μηπως μπορω να βρω κατι ποιο οικονομικο?

Δημοσ.

φιλε μου εγω πιστευω οτι το πιο "οικονομικό" ειναι να αγοράσεις ενα καινουργιο arcade ...ξερεις τι παιρνεις.

Pro θες να παιξεις ? βγηκε uefa euro 2008 και σπέρνει ....)

Δημοσ.

Πηρα και γω εδω παιδια τηλεφωνο http://www.ebw.gr/store/Store/tabid/56/CategoryID/216/List/0/Level/a/ProductID/3184/Language/el-GR/Default.aspx?SortField=ProductName%2cProductName και μου πανε με 150 μου δινουνε καινουργια κονσολα φλασαρισμενη..και τους δινω και το αχρηστο 360 μου.συμφερει?να τους εχω εμπιστοσυνη?πως ξερω οτι ι κονσολα που θα μου δωσουνε δεν ειναι τιμιμενη?

κατι ακυρο να σας ρωτησω..η arcade εκδοση παιρνει σκληρο πανω της?αν εχεις δικο σου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...