Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μόλις αγόρασα το netgear wgr614v7(Γιατί μου έπιανε ότι μπορεί να αντικαταστήσει αυτό) και παρόλο που δοκίμασα να του κάνω το firmware update(όχι από το επίσημο σάϊτ της netgear) ώστε να μπορώ να το κάνω να παίρνει ασύρματα το ιντερνέτ από το linksys wag200g που έχω δεν δέχεται το firmware.

Τι να κάνω? Ζητάω απεγνωσμένα τις γνώσεις σας.

Δημοσ.

Καλησπερα,θα θελα αν ειναι ευκολο για καποιον που εχει μονταρει το χβοχ του να με καθοδηγησει λιγακι γιατι μου ειναι αδυνατο να βρω τον κωδικο τις θυρας που πρεπει να δωσω στο dosflash εστι ωστε να φλασαρει το ντραιβ,εχω γδυσει το χβοχ το εχω κουμπωσει σε μια asus a8n sli nforce 4 κ φοβαμαι να προχωρησω γιατι δεν εχω ξεχωριστη καρτα κ δε μπορω να βρω στο system info την σωστη i/o port...οποιαδηποτε βοηθεια η καποια αλλη μεθοδολογια θα ηταν ανεκτιμητη γιατι 2 μερεσ το χω κ καθεται ετσι...το ντραιβ του χβοχ ειναι benq αν εχει καποια σημασεια!

Δημοσ.
κατεβάζω τώρα την έκδoση από deviance για να το ξαναγράψω κάπου διάβαζα για επιλογή read mode από το DVD από 8 σε 12χ και βαριέμαι τώρα να ξανακάνω flash το drive.

Η μόνη Pal version που κυκλοοφορεί είναι η iCON. Το deviance που λες, είναι λογικά κανένας uploader, αλλά και πάλι θα'ναι η iCON release (που παρεπιπτοντως είναι μια χαρα). Δεν έχει νόημα να το ξανακατεβασεις. Αυτό που έχει νόημα είναι να το ξαναγράψεις. Όσο για το read speed, γίνεται όταν το φλασάρεις μόνο.

Αυτό το site, για να παρακολουθείς τα releases. Aξιόπιστο.

http://www.abgx.net/filename/?ch=6

Δημοσ.

Επειδη ειμαι δεν ειμαι και πολυ σχετικος, σορρυ αν σας ταλαιπωρησω.

Απο οτι εχω καταλαβει μπορει ο καθενας να φλασαρει το xbox360 του με τα καταληλα εργαλεια, μεσω του internet.

Εγω επειδη μαλλον δεν θα τα καταφερω, αν μου το τσιπαρουν απο το καταστημα που θα το αγορασω (νομιζω 100 Ευρω ζητουν), και κατεβαζω τα παιχνιδια απο το ιντερνετ, αντιγραφονυας τα σε dual layer δισκακι θα μου παιζουν κανονικα?

Δημοσ.
Επειδη ειμαι δεν ειμαι και πολυ σχετικος, σορρυ αν σας ταλαιπωρησω.

Απο οτι εχω καταλαβει μπορει ο καθενας να φλασαρει το xbox360 του με τα καταληλα εργαλεια, μεσω του internet.

Εγω επειδη μαλλον δεν θα τα καταφερω, αν μου το τσιπαρουν απο το καταστημα που θα το αγορασω (νομιζω 100 Ευρω ζητουν), και κατεβαζω τα παιχνιδια απο το ιντερνετ, αντιγραφονυας τα σε dual layer δισκακι θα μου παιζουν κανονικα?

αν ζητουν 100 ευρω ειναι κλεφτες!!πιστευω οτι μπορεις να το βρεις και με λιγοτερα και αν προσπαθησεις μπορεις να το κανεις και μονος

θα παιζεις παιχνιδια απο το νετ.φυσικα εξαρταται και ποιο firmware θα σου βαλει αν ειναι stealth patch θα πρεπει να βρισεις τετοια games καπου ειχα ακουσει 50 ευρω εχε το νου σου

Δημοσ.

Για χαρα παιδια,θελω να σας κανω καποιες ερωτησεις:

1. Σαν παιδι και γω..πριν κανα χρονο πηγα να φλασαρω το 360 και μαλλον εκανα την χαζομαρα και εκαψα το drive..ποιες επιλογες εχω τωρα?ειχα ακουσει οτι μπορω να το δωσω καπου και με αλλα 100 ευρω να μου δωσουνε καινουργιο 360 ισχυει κατι τετοιο?και αν ναι που?

2. Ειδα με 200 ευρω το 360 arcade τι ειναι αυτο κανονικο 360?

3. Το drive του 360 μου ειναι Hitachi και οχι benq..καποιος αναλυτικος οδηγος στα ελληνικα υπαρχει?

4. Εχω το 360 απο τοτε που το πηρα δεν το χαρηκα καθολου μπορειτε να βοηθησετε να το χαρω επιτελους?..

Ευχαριστω

Δημοσ.
Για χαρα παιδια,θελω να σας κανω καποιες ερωτησεις:

1. Σαν παιδι και γω..πριν κανα χρονο πηγα να φλασαρω το 360 και μαλλον εκανα την χαζομαρα και εκαψα το drive..ποιες επιλογες εχω τωρα?ειχα ακουσει οτι μπορω να το δωσω καπου και με αλλα 100 ευρω να μου δωσουνε καινουργιο 360 ισχυει κατι τετοιο?και αν ναι που?

2. Ειδα με 200 ευρω το 360 arcade τι ειναι αυτο κανονικο 360?

3. Το drive του 360 μου ειναι Hitachi και οχι benq..καποιος αναλυτικος οδηγος στα ελληνικα υπαρχει?

4. Εχω το 360 απο τοτε που το πηρα δεν το χαρηκα καθολου μπορειτε να βοηθησετε να το χαρω επιτελους?..

Ευχαριστω

1. Αν δεν έχεις το Key από το Drive σου, δύσκολα τα πράγματα...

Αυτό που λες με την τράμπα υπάρχει, αλλά σχεδόν σίγουρα θα ανταλλάξεις την κονσόλα σου, με μια άλλη επισκευασμένη και όχι καινούργια...

2. Κανονικότατο 360 είναι με τα όλα του.

Οι διαφορές από Premium:

Kάρτα μνήμης 256mb αντί σκληρού δίσκου

Composite/Scart καλώδιο αντί Component/Scart

Δε περιέχονται ακουστικά για Live

Το DVDtray του είναι άσπρο αντί ασημί

3. Οδηγό για Hitachi στα ελληνικά θα βρεις από το φίλο Vortex. Έλα www.360-gr.com

4. Οτι μπορούμε θα κάνουμε man... B)

Δημοσ.

Υπαρχει και η περιπτωση απλα να εχεις brickarei το drive και να μην εχει καει..Αλλα και παλι δυσκολα τα πραγματα.

Δημοσ.

παιδια ανοιγω το 360 παταω να ανοιξει ενω ειναι μια χαρα συνδεδεμενο το drive..παταω να ανοιξει και ειναι νεκρο δεν κανει τπτ ενω το 360 λειτουργει μια χαρα δεν ανοιγει δεν κανει τπτ..τι επιλογες εχω αυτη την στιγμη?

Δημοσ.

Αν είναι έτσι από τότε που πήγες να το φλασάρεις, τότε είναι σχεδόν σίγουρα μπρικαρισμένο. Καλύτερα μίλα με τον v0rtex που το κατέχει το άθλημα και θα σου πει τι να κάνεις.

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον το drive δν ειναι μπρικαρισμενο αλλα καμενο διοτι εβαλα το καλοδιο τροφοδοσιας αναποδα καταλαθος..αρα ειναι καμενο..τι μπορω να κανω τωρα?

Δημοσ.

Τι εννοείς ανάποδα; Πως το κατάφερες αυτό; Πάντως όντως ο vortex είναι ο άνθρωπος σου ;p

By the way... έχεις το πιο κουραστικό avatar που έχω δεί τα τελευταία χρόνια..

Δημοσ.

χεχε τα καταφερα το θεμα ειναι τωρα τι μπορω να κανω ..?οχι δεν εχω κρατησει καποιο backup..τι θα κανω τωρα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...