Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παίζει να είναι invite only? Αν μπορεί κάποια ψυχή θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως ;p

Οχι απλα εχουν κλειδωσει το μαγαζι και δεν δεχονται αλλους και να τους πληρωνουν...

Εγω ειμουν τυχερος και προλαβα να χωθω.

Ξερεις ποσοι περιμενουν στην ουρα? Αλλα αξιζει τον κοπο να περιμενεις, εχει παπαδες και με καλες ταχυτητες. Αμα καποιος φιλος ξερει καμια εναλλακτικη διευθυνση ας το πει.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε Johnny515 οταν τον αγοραζεις σου λενε 250gb οχι 250.000.000kb....Ελεος.

Υ.Γ. Και το τσιπακι που προτεινεις just gamer προκειμενου να το χρησημοποιησεις για να ξεμπαναρεις την κονσολα (εκτος του οτι θελεις το ID μιας μη μπαναρισμενης κονσολας) εχει παρα πολυ δουλεια....

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα είχα νέες πληροφορίες για το infectus modchip δυστυχώς δεν μπορεί να ξεμπανάρει μια είδη μπαναρισμένη κονσόλα απλά σου δίνει κάποια ατού(Διπλό(Dual) firmware(Original & hacked) κ.α.) παραπάνω για να το βάλεις σε αμπανάριστη κονσόλα ώστε να μην την μπανάρουν(Πάντα όμως όχι 100% εγγύηση ότι δεν θα μπαναριστή ποτέ)

Άρα καλύτερα να αγοράσεις μια νέα κονσόλα και να βάλεις τον παλιό δίσκο στην νέα κονσόλα και αν θες ξαναφλασάρεις τη νέα αμπανάριστη ποια κονσόλα σωστά?

Δημοσ.
Ρε Johnny515 οταν τον αγοραζεις σου λενε 250gb οχι 250.000.000kb....Ελεος.

Ε δε φταιω εγω που τα windows και το xbox τα υπολογιζουνε "στο περιπου". Οι δισκοι ειναι μια χαρα (εαν δεις αναλυτικα τα bytes), δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

Δημοσ.

λοιπον για να ξεκαρίζει το θέμα ...το μεγεθος των σκληρών σε gb ειναι στο περιπου με στρογγυλοποίηση προς τα πανω, οταν αγοράζω εναν πχ 250gb θεωριτικά θα επρεπε να εχει 250γιγα=256000μεγα=262144000κιλο=268435456000 bytes , στην πραγματικότητα ομως ειναι λιγοτερα γιατι 1mb=1024kb κι οχι 1mb=1000kb οποτε οταν σου λεει 250.χχχχ.χχχ bytes δεν ισουται με 250γιγα αλλα 232...οποιος καταλαβε καταλαβε, γι αυτο μερικοί μην ειστε απολυτοι με εκφρασεις του τυπου ''Ωχ πανε το ματια μου!''

Δημοσ.

βασηκα

250GB=256.000mb=262144000kb=268435456000byte

Τελοσπα.

Μια απορια.Ενος φιλου μου το 360 ξαφνηκα εκει που επεζε,αρχησε να γυρναει τρελα το dvd.

Οταν το εβγαλαν το dvd ητανε σχεδον ραγισμενο στις ακρες.

Μετα το xbox επεξε για αλλη μια φορα και απο τοτε σιωπησε.

Τι μπορει να φταει?(ασχετο αφτος θα παρει το elite τωρα,αλλα αυτο μπορει να σωζετε οποτε,ισως το κονομισω)

Νομιζω ειναι το premium.

Δημοσ.

χιλια ευχαριστω clairvoyant εκανα αυτο που μου ειπες και εφτιαξε απλα τα εχει παιξει στην αρχη εφτιαξε μετα παλι τα ιδια τωρα ειναι οκ!!!απλα την εχω αφησει ανοιχτη την κονσολα δεν θα την κλεισω πειραζεια αυτο??

Δημοσ.
χιλια ευχαριστω clairvoyant εκανα αυτο που μου ειπες και εφτιαξε απλα τα εχει παιξει στην αρχη εφτιαξε μετα παλι τα ιδια τωρα ειναι οκ!!!απλα την εχω αφησει ανοιχτη την κονσολα δεν θα την κλεισω πειραζεια αυτο??

No problem :-D Κι εγώ ανοιχτή την έχω αφήσει πλέον γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή, κάθε φορά που εμφανίζονται τα λαμπάκια να πρέπει να ξεβιδώνω βίδες! Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή (στο άμεσο μέλλον!) να ανεβάσω και φωτογραφίες με τα 2 επιπλέον ανεμιστήρια που έχω βάλει στο 360 και που έχουν βελτιώσει πάρα πολύ την κατάσταση - μπορεί να σε ενδιαφέρει. Άντε καλό gaming!

Δημοσ.
Λοιπόν σήμερα είχα νέες πληροφορίες για το infectus modchip δυστυχώς δεν μπορεί να ξεμπανάρει μια είδη μπαναρισμένη κονσόλα απλά σου δίνει κάποια ατού(Διπλό(Dual) firmware(Original & hacked) κ.α.) παραπάνω για να το βάλεις σε αμπανάριστη κονσόλα ώστε να μην την μπανάρουν(Πάντα όμως όχι 100% εγγύηση ότι δεν θα μπαναριστή ποτέ)

Άρα καλύτερα να αγοράσεις μια νέα κονσόλα και να βάλεις τον παλιό δίσκο στην νέα κονσόλα και αν θες ξαναφλασάρεις τη νέα αμπανάριστη ποια κονσόλα σωστά?

ΝΑΙ μπορεις να την ξεμπαναρεις την κονσολα αν εχεις ειδη ενα ID που ειναι μη μπαναρισμενο.Ψαχνε καλυτερα.Και παλι το παιδι γιατι να παρει καινουργια κονσολα και να μην αλλαξει απλα τη μητρικη στους GRMODS....

Δημοσ.

Εννοούσα αν δεν έχεις κάποιο αμπανάριστο id. Γιατί αν έχεις κάποιο αμπαναριστο id αρα θα έχεις και αμπαλαριστούν κονσόλα που μπορείς πολύ απλά να βάλεις το δίσκο σε αυτή και είσαι άρχοντας. Ούτε τσιπάκια ούτε τίποτα...

Δημοσ.

γεια χαρά έχω ένα προβληματάκι με το xbox360 το οποίο είναι κουφό... λοιπόν το 360 που έχω έχει το hitachi drive το έχω πάρει από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας το έχω flasharei πριν από πάρα πολύ καιρό ούτε θυμάμαι τι έχω χρησιμοποιήσει. Παίζω λοιπόν το GTA 4 όλα καλά μιά χαρά πάω τον ξάδερφο να παίξει χαρτιά τον παίρνω πίσω τον αφήνω και μετά ζητάει βοήθεια 2η αποστολή νομίζω μόλις μπαίνω στο βελάκι να ξεκινήσει η αποστολή κολλάει "disk error" το κλείνω το ανοίγω και μετά δεν ξανά διαβάζει κανένα παιχνίδι... το κάνω βίδες καθαρίζω το μάτι του layser με ένα πανάκι το κλείνω και μετά τα διαβάζει όλα κανονικά. μόλις βάζω το GTA 4 πάλι παίζει κανονικά όταν φθάνει στο σημείο πάλι τα ίδια είναι δυνατόν ένα dvd να βγάζει τέτοια προβλήματα? είναι το icon release.

Δημοσ.
Μπας και δεν έχει γραφτεί καλά το δισκάκι? Εμένα το ICON μου παίζει μια χαρά.

κατεβάζω τώρα την έκδoση από deviance για να το ξαναγράψω κάπου διάβαζα για επιλογή read mode από το DVD από 8 σε 12χ και βαριέμαι τώρα να ξανακάνω flash το drive.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε γμτ, κι εγώ με Hitachi 8άρι το παίζω το ICON και πάει μια χαρά. Μου κόλλησε 1-2 φορές στην αρχή αλλά μαλλον έφταιγε το 360 και όχι το δισκάκι (πάλι καλά που δεν πέταξε και καμια μπλε οθόνη). Από τότε όμως έχω παίξει δεκάδες ώρες και πάει μια χαρά, μην το ματιάξω.

Για 8x->12x ψήνομαι κι εγώ πολύ, γιατί δεν με πειράζει η φασαρία του drive. Αλλά επειδή το πρώτο μου Hitachi το μπρίκαρα σε διαδικασία restore του firmware, λέω να μην το ρισκάρω ακόμα, μπορώ να το χαλάσω και πιο μετά, με την ησυχία μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...