Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χρονια πολλα πρωτα απο ολα!!!!εχω προβλημα ειχα παει διακοπες στο χωριο μου κοντα στην τριπολη και ειχα παρει μαζι το xbox360 και σε καποια φαση μου εβγαλε τα 3 κοκκινα λαμπακια!το ανοιγω να δω μηπωσ εχει σκονη και δεν ειχε το ξανακλεινω και δουλεβαι κανονικα!ομωσ μετα ειδα οτι ειχα ξεχασει να βαλω τις βιδες το ανοιγω και το ξανακλεινω και βγαζει παλι τα 3 κοκκινα λαμπακια!ηρθα αθηνα τιποτα δεν παιζει συνεχιζει να εχει 3 κοκκινα λαμπακια!η μαλακια ειναι οτι το εχω φλασαρει στουσ grmods και εχω χασει την εγγυηση τι να κανω τωρα?!λετε να φταιει που εγινε μια διακοπη ρευματοσ στο χωριο και ειχα εκεινη την ωρα ανοικτο το xbox?α και το xbox μου το ειχα στειλει πριν 2-3 μηνες στην MS οποτε μου εβαλαν και τις καινουριες ψυκτρες!

Δημοσ.
χρονια πολλα πρωτα απο ολα!!!!εχω προβλημα ειχα παει διακοπες στο χωριο μου κοντα στην τριπολη και ειχα παρει μαζι το xbox360 και σε καποια φαση μου εβγαλε τα 3 κοκκινα λαμπακια!το ανοιγω να δω μηπωσ εχει σκονη και δεν ειχε το ξανακλεινω και δουλεβαι κανονικα!ομωσ μετα ειδα οτι ειχα ξεχασει να βαλω τις βιδες το ανοιγω και το ξανακλεινω και βγαζει παλι τα 3 κοκκινα λαμπακια!ηρθα αθηνα τιποτα δεν παιζει συνεχιζει να εχει 3 κοκκινα λαμπακια!η μαλακια ειναι οτι το εχω φλασαρει στουσ grmods και εχω χασει την εγγυηση τι να κανω τωρα?!λετε να φταιει που εγινε μια διακοπη ρευματοσ στο χωριο και ειχα εκεινη την ωρα ανοικτο το xbox?α και το xbox μου το ειχα στειλει πριν 2-3 μηνες στην MS οποτε μου εβαλαν και τις καινουριες ψυκτρες!

Τα 3 κόκκινα λαμπάκια από μόνα τους δεν λένε τίποτα (εντάξει λένε ότι υπάρχει hardware πρόβλημα ! :-D). Μπορείς να δοκιμάσεις τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-error-codes.htm και συγκεκριμένα στον τομέα SECONDARY ERROR CODES -

The specific type of hardware failure can be determined by a "hidden" error code για να δεις ποιο πραγματικά είναι το πρόβλημα.

Αν είναι θέμα υπερθέρμανσης μπορείς να δοκιμάσεις τη μέθοδο με τα X-Clamps κλπ. Αν τώρα βαριέσαι να κάνεις οτιδήποτε, μια προσωρινή λύση είναι αυτή της..υπερθέρμανσης. Αποσυνδέεις τους ανεμιστήρες του 360, το ανοίγεις και περιμένεις από 3 έως 5 λεπτά (ποικίλει) έως ότου τα 3 κόκκινα λαμπάκια γίνουν 2. Τότε αποσυνδέεις το 360 από το ρεύμα και το αφήνεις να κρυώσει (εγώ βέβαια λυγίζω και ελαφρώς τη μητρική προς τα πάνω, αλλά αν πω αναλυτικά τι κάνω θα με πουν τρελό οπότε άστο καλύτερα!). Μετά λογικά θα λειτουργεί.. και εδώ μπαίνει το κλασικό disclaimer, do it at your own risk, μπορεί να κάνεις ζημιά στην κονσόλα κλπ! Για την ιστορία, εγώ πλέον όταν βλέπω κόκκινα λαμπάκια με τη μία κάνω την παραπάνω διαδικασία και σε 10' το 360 είναι back and running. Όμως εγώ το έχω πάρει απόφαση πως η κονσόλα τα έχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνω, και αν κάποια στιγμή παραδώσει το πνεύμα της δεν θα μου κάνει εντύπωση :-D Στην περίπτωση σου κάνε ότι νομίζεις!

Δημοσ.

Λίγο Offtopic αλλά μήπως ξέρει κανείς να μου πει που πουλάνε φτηνούς δίσκους για xbox των 20gb? Γιατί μου είπανε κάτι γνωστοί μου ότι βρήκανε με 40 Ευρώ ενώ στο πλαίσιο τον έχει 80!

Δημοσ.

Thanx privateer! Πήγα και πήρα έναν πριν από λίγο και το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι όταν τον έβαλα και έδειχνε 14 Gb Free! Ξέρω ότι αυτά τα 20GB, 120Gb κτλ είναι πάντα ονομαστικά αλλά δεν περίμενα 6 GB να λείπουν από 20GB σκληρό. Τεσπα δεν με πειράζει και τόσο.

Κάτι άλλο τώρα από εδώ μέσα έχετε κάνει πολλοί εγγραφή στις μαυρες γατες γιατί έχω προσπαθήσει συνολικά 5-6 φορές να κάνω και πάντα μόλις τέλειωνα και πάταγα το κουμπί έλεγε max users reached! Μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα?

Δημοσ.

Θα μου επιτρεψεται να διαφωνισω.

e6vrjk2nwo9qehg3e7ey.png

Τα windows και ολες οι "windows-like" συσκευες τεινουν να βλεπουν και να παρουσιαζουν τους δισκους με τις χοριτικοτητες στο περιπου. Οταν ομως δεις αναλυτικα (αριστερος κυκλος) τον χωρο του δισκου, θα παρατηρισεις οτι οχι μονο δεν εχεις ακαιρεα τα GB σου, αλλα εχεις και λιγακι παραπανω. Το ιδιο γινεται και στο xbox 360.

Btw, καταφερα και το flashαρα επιτελους! Το plextorακι και το xboxακι μου θα παρουν φωτια τωρα.. :D

Δημοσ.
Thanx privateer! Πήγα και πήρα έναν πριν από λίγο και το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι όταν τον έβαλα και έδειχνε 14 Gb Free! Ξέρω ότι αυτά τα 20GB, 120Gb κτλ είναι πάντα ονομαστικά αλλά δεν περίμενα 6 GB να λείπουν από 20GB σκληρό. Τεσπα δεν με πειράζει και τόσο.

Κάτι άλλο τώρα από εδώ μέσα έχετε κάνει πολλοί εγγραφή στις μαυρες γατες γιατί έχω προσπαθήσει συνολικά 5-6 φορές να κάνω και πάντα μόλις τέλειωνα και πάταγα το κουμπί έλεγε max users reached! Μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα?

Παίζει να είναι invite only? Αν μπορεί κάποια ψυχή θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως ;p

Δημοσ.
Θα μου επιτρεψεται να διαφωνισω.

e6vrjk2nwo9qehg3e7ey.png

Τα windows και ολες οι "windows-like" συσκευες τεινουν να βλεπουν και να παρουσιαζουν τους δισκους με τις χοριτικοτητες στο περιπου. Οταν ομως δεις αναλυτικα (αριστερος κυκλος) τον χωρο του δισκου, θα παρατηρισεις οτι οχι μονο δεν εχεις ακαιρεα τα GB σου, αλλα εχεις και λιγακι παραπανω. Το ιδιο γινεται και στο xbox 360.

Btw, καταφερα και το flashαρα επιτελους! Το plextorακι και το xboxακι μου θα παρουν φωτια τωρα.. :D

Ναι μονο που αυτον τον δισκο σου τον πουλησαν σαν 250gb....

Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδή το θέμα αυτό εχει πάνω απο 300 σελίδες...

Έχω μια απορία. Πριν πολύ καιρό έφαγα και εγώ το γνωστο ban. Υπάρχει τρόπος για να μπορέσει να γίνει UNban η κονσόλα; Με κάποιο τσιπ η κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Πριν πολύ καιρό έφαγα και εγώ το γνωστο ban. Υπάρχει τρόπος για να μπορέσει να γίνει UNban η κονσόλα; Με κάποιο τσιπ η κάτι τέτοιο;

Μονο εαν αλλαξεις μητρικη.

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Πριν πολύ καιρό έφαγα και εγώ το γνωστό ban. Υπάρχει τρόπος για να μπορέσει να γίνει UNban η κονσόλα; Με κάποιο τσιπ η κάτι τέτοιο;

Μπορείς να βάλεις αυτό το τσιπακι στο 360 σου που απ' ότι λέει δεν πρόκειται ποτέ να σε ξανά εντοπίσουν ώστε να σε μπανάρουν και αν είσαι είδη μπαναρισμένος ξεμπανάρεσε(Δεν ξέρω κατά πόσο ισχυει κάτι τέτοιο αλλά λογικά για να το λέει(Διαφημίζει) θα ισχυει)(Αν το έχει βάλει κάποιος(Σε μπαναρισένη ή όχι κονσόλα) ας μας πει εντυπώσεις.)

Δημοσ.
Ναι μονο που αυτον τον δισκο σου τον πουλησαν σαν 250gb....

Ωχ πανε το ματια μου!..

Ο δισκος ειναι 250GB και 56MB extra εαν κοιταξεις στα αναλυτικα bytes.. Το 232GB ειναι η "στο περιπου εκτιμιση" των windows συμφωνα με το allocation του δισκου (google it και θα καταλαβεις τι εννοω)..

Ποτε δεν παιρνεις ενα δισκο και τον βρησκεις λιγοτερο, αυτα ειναι μπουρδες, παντα ειναι ακαιρεος και εχει και μερικα MBs καβατζα. Μπορεις εξαλλου να το δοκιμασεις γεμιζοντας τον τεζα να δεις εαν εχω δικιο ή οχι.

και αν είσαι είδη μπαναρισμένος ξεμπανάρεσε(Δεν ξέρω κατά πόσο ισχυει κάτι τέτοιο αλλά λογικά για να το λέει(Διαφημίζει) θα ισχυει)(Αν το έχει βάλει κάποιος(Σε μπαναρισένη ή όχι κονσόλα) ας μας πει εντυπώσεις.)

Το να μην μπορουν να σε εντοπισουν ειναι σχετικο, η M$ δεν καθεται ποτε με σταυρομενα χερια.. Αλλα chipακι το οποιο να κανει "hack" στην microsoft για να ξεbanαρει banned κλειδια.. Συγνωμη αλλα αυτο βγαλτε το απο το μυαλλο σας.. Εκτος και δινει την δυνατοτητα για αλλαγη κλειδιου στην μητρικη οπως γινεται και με το drive spoofing (aka να βαλεις εντελως αλλο κλειδι)..

Δημοσ.

Το να μην μπορουν να σε εντοπισουν ειναι σχετικο, η M$ δεν καθεται ποτε με σταυρομενα χερια.. Αλλα chipακι το οποιο να κανει "hack" στην microsoft για να ξεbanαρει banned κλειδια.. Συγνωμη αλλα αυτο βγαλτε το απο το μυαλλο σας.. Εκτος και δινει την δυνατοτητα για αλλαγη κλειδιου στην μητρικη οπως γινεται και με το drive spoofing (aka να βαλεις εντελως αλλο κλειδι)..

Μα αυτό ακριβώς κάνει το τσιπακι αλλάζει συνέχεια ή σου δίνει το δικαίωμα να αλλάξεις κλειδιά της μητρικής του 360.

Αν πήγαινες στο σάϊτ του τσιπ που έδωσα ποιο πάνω θα το έβλεπες αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...