Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειδες τελικα οταν ανασταινεται ο ατιμος τι γινεται:P.Καταφερα και ξεχωνιασα ενα dl (verbatim κιολας) απο το συρταρι ενος φιλου που του το χα δωσει σε μια διπλη θηκη πριν καμποσους μηνες για να γραψει το assassin's και τλκ εμεινε:confused:...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ..Yπαρχει τρελη κωλοφαρδια σε αυτον τον κοσμο τλκ:o:cool:

Δημοσ.
Ειδες τελικα οταν ανασταινεται ο ατιμος τι γινεται:P.Καταφερα και ξεχωνιασα ενα dl (verbatim κιολας) απο το συρταρι ενος φιλου που του το χα δωσει σε μια διπλη θηκη πριν καμποσους μηνες για να γραψει το assassin's και τλκ εμεινε:confused:...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ..Yπαρχει τρελη κωλοφαρδια σε αυτον τον κοσμο τλκ:o:cool:

φιλε μου οφτοπικ αλλα ακου τι επαθα εγω...

ειμαι κεφαλονια,δεν εχω μαζι μου κανενα δισκακι και παω σε 1 τυπο (24χλμ μακρυα)και παιρνω 1 dl δισκακι....το καιρος εξω ηταν πολυ καλος...λοιπον...με το που παταω εγγραφη μετα απο 10 δευτερολεπτα σκαει ενας κεραυνος(σχετικα κοντα) και κοβεται το ρευμα...απο εκεινη την ωρα μεχρι σημερα(παρολο που εβρεχε συνεχεια)κατι τετοιο δεν εχει γινει...

τι να πει κανεις???

μιλαμε δε μπορεις να φανταστεις ποσο ειχα νευριασει...

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να το εκλάβεις ως σημάδι....μέρες που είναι lol!!!

Από αύριο τρέχα και αγόρασε όλα τα παιχνίδια που έχεις αντιγράψει και στείλε επιστολές μετάνοιας στις εταιρείες....

Δημοσ.

Ρε παιδια με εχει τρελανει στα freeze το GTA...Ελεος δλδ...3 freeze τη μερα στανταρ...Και το 360 δεν ζεσταινεται καθολου....

Δημοσ.
Η μαυρογατα δεν έχει free leech torrents?

αν τα εχεις ανοιχτα, ολα ειναι freeleech μιας και το συνολικο ratio δεν παιζει ρολο

Δημοσ.
Μήπως πρέπει να το εκλάβεις ως σημάδι....μέρες που είναι lol!!!

Από αύριο τρέχα και αγόρασε όλα τα παιχνίδια που έχεις αντιγράψει και στείλε επιστολές μετάνοιας στις εταιρείες....

χαχαχαχα...δικιο εχεις....:devil::-D

Δημοσ.
Λέω αύριο να πάω να πάρω κανένα DVD να έχω να γράφω. Ποιο από τα παρακάτω δύο νομίζετε ότι θα κάνει καλά την δουλειά του?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=24&category=69978427&product=1089870

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=24&category=69978427&product=941247

τι drive έχεις; αν έχεις BenQ,προτίμησε τα philips,αν έχεις οποιοδήποτε άλλο,philips η verbatim.τα καλύτερα για εγγραφές 360 iso.

Δημοσ.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις τα TDK από Πλαίσιο, η έκδοση των 10 σε σάντουιτς είναι σχετικά συμφέρουσα. Εγώ την έχω καθιερώσει και πάνε μια χαρά (σε Hitachi 47 8x).

Δημοσ.

έχω ben-q και τα μοναδικά που δεν είχα ποτε πρόβλημα είναι τα emtec έχω δοκιμάσει όλα ,http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=24&category=69978437&product=977780

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...