Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μην ξεχνάς μόνο σε ποια κονσόλα έμαθες το GTA...

το ξερω.εγω τους τα ελεγα τοσο καιρο οτι θα ειναι μπαρουφα....το gta ειναι το mgs4 μας,θα βγαλουμε και βιντεακια στο τελος :lol:

απαραδεκτο παιχνιδι απο καθε αποψη.

Δημοσ.

Εμένα πάντως με καινούριο Hitachi 47, iXtreme 1.4 8x σε δισκάκια TDK μια χαρά μου φάνηκε να παίζει. Έχω όμως υποψίες για άλλα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει και το σκέφτομαι να το γυρίσω στο 12x. Το μόνο καλό που έχει το 8άρι είναι που το drive πλέον δεν κάνει θόρυβο, αλλά τόσο καιρό είχα συνηθίσει τον... απορροφητήρα και δεν με πείραζε.

Δημοσ.

Υπάρχει αυτό ή αυτό που δεν χρειάζεται να ανοίξεις τον σκληρό δίσκο του 360 αλλά τον υπολογιστή σου.

Αν και εγώ θα σου συνιστούσα να ανοίξεις τον σκληρό του 360 καθότι τον συνδέεις απλά σε μια sata θύρα του βάζεις και ρεύμα(αφού είναι ένας απλός 2.5 ιντσών σκληρός δίσκος των 20gb ή 120gb) και τον δουλεύεις απλά χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα(εγώ πάντως αυτό κάνω).

Δημοσ.

Παιδια εγω τψρα το παιζω σε hitachi και εχει αρκετα bug.Αορατοι τοιχοι ,ανθρωποι που πεφτουν σαν τουβλα κατω ,και μου τη σπαει που αν πας με μεγαλη ταχυτητα με το αυτοκινητο τα σπιτια βγενουν απο τους δρομους,δηλαδη δεν ηταν ηδη εκει.Εχω αλλη μια κονσολα με benq drive ,θα το δοκιμασω εκει οταν βγει το παιχνιδι και μακαρι να φτιαξει τιποτα.

Δημοσ.
Παιδια εγω τψρα το παιζω σε hitachi και εχει αρκετα bug.Αορατοι τοιχοι ,ανθρωποι που πεφτουν σαν τουβλα κατω ,και μου τη σπαει που αν πας με μεγαλη ταχυτητα με το αυτοκινητο τα σπιτια βγενουν απο τους δρομους,δηλαδη δεν ηταν ηδη εκει.Εχω αλλη μια κονσολα με benq drive ,θα το δοκιμασω εκει οταν βγει το παιχνιδι και μακαρι να φτιαξει τιποτα.

Όπως είπα και πιο πάνω, σε μένα παίζει μια χαρά. Με Hitachi 47DJ καινούριο, φρεσκοφλασαρισμένο με iXtreme στα 8x και δισκάκι TDK γραμμένο στα 2.4x με CloneDVD. Ακόμα και με τέρμα το γκάζι και τρελές ταχύτητες, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο. Καμια φορά μόνο κάποια -σχετικά ασήμαντα- textures αργούν ελάχιστα να φορτώσουν. Το San Andreas στο PC μου έπαιζε πολύ χειρότερα στις μεγάλες αναλύσεις. Ομοίως και στο Xbox One. Αρκετός κόσμος όμως έχει πρόβλημα, αλλά αφού σε πολλούς παίζει καλά, φαντάζομαι ότι το πρόβλημα είναι στη φθορά που έχει υποστεί το drive αλλά και στην ποιότητα (και ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης) των δισκακίων.

Δημοσ.

μπορω να κατεβασω στο pc demo του xbox,να τα ''καψω'' και να τα παιζω στην κονσολα;μονο για demo ρωταω και η κονσολα ειναι ΄'μαμα΄'!

Δημοσ.
μπορω να κατεβασω στο pc demo του xbox,να τα ''καψω'' και να τα παιζω στην κονσολα;μονο για demo ρωταω και η κονσολα ειναι ΄'μαμα΄'!

Χωρίς να είμαι 100% βέβαιος, νομίζω ότι γίνεται. Απλώς κατεβάζεις το demo από... αλλού (κανα τορεντάδικο) και λογικά θα είναι κανα .iso αρχείο. Το καις σε κανονικό δισκάκι (δεν χρειάζεται να είναι DL) με ImgBurn, CloneCD ή ακόμα και Nero, επιλέγοντας "Burn/Write image to disc" ή κάτι παρεμφερές. Και παίζεις...

Το 360 δεν θα δει το δισκάκι σαν κανονικό game disc, αλλά σαν mixed media. Θα πρέπει να πας στο σχετικό dashboard μενού των game demos και εκεί θα το δεις στη λίστα.

Όλα αυτά τα έχω κάνει και δουλεύουν, μόνο που εγώ δεν έχω κονσόλα "μαμά". Νομίζω όμως ότι παίζει και στις μαμήσιες.

Δημοσ.
Όπως είπα και πιο πάνω, σε μένα παίζει μια χαρά. Με Hitachi 47DJ καινούριο, φρεσκοφλασαρισμένο με iXtreme στα 8x και δισκάκι TDK γραμμένο στα 2.4x με CloneDVD. Ακόμα και με τέρμα το γκάζι και τρελές ταχύτητες, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο. Καμια φορά μόνο κάποια -σχετικά ασήμαντα- textures αργούν ελάχιστα να φορτώσουν. Το San Andreas στο PC μου έπαιζε πολύ χειρότερα στις μεγάλες αναλύσεις. Ομοίως και στο Xbox One. Αρκετός κόσμος όμως έχει πρόβλημα, αλλά αφού σε πολλούς παίζει καλά, φαντάζομαι ότι το πρόβλημα είναι στη φθορά που έχει υποστεί το drive αλλά και στην ποιότητα (και ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης) των δισκακίων.

εγώ πάντως το δοκίμασα σε δυο καινούργια BenQ, το ένα 8χ και το άλλο 12χ και πάλι τα ίδια κάνει, και τα δισκάκια είναι Verbatim (made in singapore) γραμμένα 2.4χ με Pioneer 212 sata DVDRW.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...