Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμφανίστηκε και στο TL, με την ωραιότατη υπόδειξη: "DONT PLAY THIS GAME WHILE CONNECTED TO XBOX LIVE TILL NEXT WEEK!"

Επίσης λέει "Not Region Free". Είναι για "Japan, Rest Of Asia, Australia, Rest Of Europe". Τι εννοεί ο ποιητής? Όχι UK?

Θα το τσιμπήσω και 29/4 θα το... ελέγξω. Θα κάνουμε ασκήσεις εγκράτειας... μέρες που είναι.

Δημοσ.
Παιδιά, ξέρει κανείς πως λέγονται εκείνα τα ειδικά κατσαβίδια (στην Ελλάδα) που χρειάζονται για να ανοίξεις το 360?

Καλά λέει ο p3tran. Torx. Συγκεκριμένα χρειάζεσαι το Torx T10.

Δημοσ.

Θα το τσιμπήσω και 29/4 θα το... ελέγξω. Θα κάνουμε ασκήσεις εγκράτειας... μέρες που είναι.

[/color]

σαν πολυ ...εγκρατής μας βγηκες εσυ! :lol:

εγω παω να παρω ενα ολοκαινουργιο arcade (καβατζα, μερες που ειναι) και ..βουρ στον πατσα!!

p.s. ευτυχως που δεν εφυγα χτες για Πασχα. LOLOLOLOL

Δημοσ.

Ε ρε p3tran, επιτέλους ξαναμπήκα κι εγώ σήμερα με gold στο XBOX Live. Ένα μήνα το χάρηκα όταν πήρα το 360 και από τότε έχω να μπω ενάμιση χρόνο. Δεν λέει να ρισκάρω ban τώρα.

Σε βάθος χρόνου βέβαια δεν θα το γλυτώσω το "μπάνιο", οπότε στάνταρ θα πάρω ένα arcade. Τι στο καλό, το προτείνω σε όλους τους γνωστούς μου ("πάρτε next gen κονσόλα με 200 ευρώ, μην το σκέφτεστε") και δεν θα έχω εγώ?

Μετά από δεύτερη σκέψη βέβαια ("μια ψυχή που' ναι να βγει, ας βγει") μου φαίνεται θα το ελέγξω κι εγώ το GTAIV. Αφήστε που αν μάθει ο αδερφός μου ότι το παιχνίδι βγήκε κι εγώ δεν το έχω ακόμα, θα με σφάξει. Είναι το μόνο παιχνίδι που παίζει.

Δημοσ.
εγω θα κανω υπομονη και θα περιμενω να ερθει η τσαντα και η θυριδα

ok, αλλα will it be worth the wait? :devil::devil::devil::devil::devil: :-D

εσυ σαν Χριστιανος δε θες να κανεις Πασχα? :lol:

p.s. zeppos υποψιαζομαι οτι δεν θα παιξει ban, ειδικα αν κανεις αυτα που ελεγε το <<κρυφο>> mail της m$, δηλ. να κανεις τελειως private το tag σου και να φαινεσαι offline.

θα ελεγα (λογω πορωσης :-D) οτι ΑΝ ητανε 100% σιγουρατζα οτι η m$ θα ξετρυπωσει ολους και ολες,

τοτε (λογικα) αυτο το secret mail που εστειλε σε ολους τους reviewers θα ητανε ...περιττο.

τεσπα, για να μην παρω και κανεναν στο λαιμο μου :lol: ... νεωτερα κατα τις 7μμ.

Δημοσ.

Λοιπόν ιδού η ιστορία του flashαρίμσατος μου που δεν πήγε καθόλου καλά και ζητάω τα φώτα σας.

Αγόρασα μία PCI Κάρτα από ebay με VT6421A για να κάνω το flasάρισμα του benq driver μου. Τι βάζω στο PC όπως έχω ξανακάνει και με άλλες με τις οποίες δεν είχα κανένα πρόβλημα και μου βγάζει στην αρχή DMA-1 Error και από κάτω FATAL error System Halted και δεν bootάρει καθόλου!

Σκέφτομαι να βάλω πρώτα τους drivers της κάρτας αλλά δεν γίνεται άμα δεν έχει μπει ήδη στην μητρική. Τότε σκέφτομαι το εξής παράτολμο να βάλω την κάρτα στην μητρική την ώρα που δουλεύει ο υπολογιστής και είμαι μέσα στα Windows. Δούλεψε εγκατέστησα τους drivers της έφτειξα και το usb αλλά και πάλι δεν bootαρε με αυτήν απάνω.

Οπότε πάλι κάνω το ίδιο με επάνω. Αλλά όταν μου λέει κατά την διάρκεια του flashαρίσματος OxFF και εγώ πρέπει να ανάψω το 360 για flashάρισμα το ανάβω αλλά δεν αλλάζει τίποτα.

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Λογικά φίλε ή pci card είναι για τα μπάζα ή την μπλοκάρει κάποιος άλλος controller που έχεις στο pc σου. Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις ΟΛΟΥΣ τους onboard controllers από το pc σου και να δοκιμάσεις να φλασαρεις το 360?

Αν ναι τι σου έβγαλε?

Δημοσ.

hello

έχω το παρακάτω πρόβλημα:

οταν παω να γράψω το dvd με xbox back creator και imgburner αργεί χαρακτηριστικά πολύ.Στο log έχει το παρακάτω

W 09:04:47 Waiting for buffers to recover...

W 09:10:06 Waiting for hard disk activity to reach threshold level...

I 09:10:07 Writing Sectors...

W 09:10:18 Waiting for buffers to recover...

και μετά ξανά το ίδιο ,επαναλαμβάνεται κάθε 1-2 λεπτα!

Ετσι ή κολάει στο 0% και δν τα γράφει καθόλου ή αργεί υπερβολικά πολύ.Any help?

Εχω το pionner 111d και χρησιμοποιώ δισκάκια verbatim

Δημοσ.

ουφ ..μας διώξαν απο το GTA IV thread και ηρθαμε εδώ :P

λοιπον απ οτι φαίνεται οσοι εχουμε BenQ για να παίξουμε GTA πρεπει να το ξαναφλασάρουμε 12χ ..γιατι τουλάχιστον 8x που το έχω εγώ δεν την παλεύει και αργεί να φορτώσει τα textures όταν παίζεις που ειναι πολύ εκνευριστικό ειδικά οταν σε κυνηγάνε οι μπάτσοι και σκάς πανω σε αόρατους τοιχους :mad:

Δημοσ.
ουφ ..μας διώξαν απο το GTA IV thread και ηρθαμε εδώ :P

λοιπον απ οτι φαίνεται οσοι εχουμε BenQ για να παίξουμε GTA πρεπει να το ξαναφλασάρουμε 12χ ..γιατι τουλάχιστον 8x που το έχω εγώ δεν την παλεύει και αργεί να φορτώσει τα textures όταν παίζεις που ειναι πολύ εκνευριστικό ειδικά οταν σε κυνηγάνε οι μπάτσοι και σκάς πανω σε αόρατους τοιχους :mad:

δεν φταιει η ταχυτητα του drive,απλα το παιχνιδι ειναι μια ευγενικη χορηγια του playstation 3.τοσο χαλια :lol:

απαραδεκτο.μεσ'τα bugs ειναι.

Δημοσ.

σταμάτα εσύ ..αμέσως :P

@christos.p25 , φίλε έχεις διαλέξει να μην δέχεσαι pm και δε μπορώ να σου απαντήσω.

Δημοσ.
δεν φταιει η ταχυτητα του drive,απλα το παιχνιδι ειναι μια ευγενικη χορηγια του playstation 3.τοσο χαλια :lol:

απαραδεκτο.μεσ'τα bugs ειναι.

Μην ξεχνάς μόνο σε ποια κονσόλα έμαθες το GTA...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...