Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
reviewers, ατομα που δουλευουν σε μαγαζια, γνωστοι των ατομων στην βιομηχανια, παιζουν τα παιχνιδια πιο νωρις απο εμας. γνωστος μου ειχε το mario kart 3 βδομαδες πριν βγει στην αγορα.

Σωστα .Τα παιχνιδια που κατεβαζεις εχουν βγει σιγουρα.Αν οχι ακομα στην αγορα στην εταιρεια τα εχουν και τα δοκιμαζουν.Και αμα σας banaroun [αυτο βλεω να γινετε]δινετε 80 ευροπουλα και τελειωσατε.Απλα λεω πως θα μπαναρουν γιατι παντα ή πασχα ή χριστουγενα πεφτουν.

Δημοσ.

καλοι οι reviewers και το μαριο καρτ,αλλα δυστηχως ενας απο τους δημιουργους του iXtreme πριν απο λιγο σε chat,αλλα μου ειπε.

στα leaderboards παντος για 3 ημερες,ημουνα μονος μου με ενα αλλο παιδι,κανεις αλλος δεν υπηρχε...ουτε και βρικαμε κανενα τριτο να παιξουμε,ουτε καν ειχανε τελειωσει οι εργασιες στον σερβερ και λαγκαρε.

Δημοσ.

Ρε παιδες,κατεβασα το lost odyssey κ μου εχει μονο το αρχειο .iso , αυτο τωρα πως το γραφω?οτι παιχνιδια εχω κατεβασει ειχαν κ το .dvd αρχειο κ εγραφα αυτο,τωρα τι κανω?

Δημοσ.
Ρε παιδες,κατεβασα το lost odyssey κ μου εχει μονο το αρχειο .iso , αυτο τωρα πως το γραφω?οτι παιχνιδια εχω κατεβασει ειχαν κ το .dvd αρχειο κ εγραφα αυτο,τωρα τι κανω?

άνοιξε ενα .dvd απ αυτά που έχεις και θα καταλάβεις πως να φτιάξεις ένα και για το Lost Odyssey

Δημοσ.

δεν ερχεται τιποτα ακομα.

οτι και να κατεβασετε ειναι μουφα μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

ρε παιδια εχει τυχει σε κανενα να εξαφανιστουν τα saves του απο μονα τους και αυτα που εχουν μεινει να μην φορτωνουν;

Δημοσ.

μαλλον ο δικος τα εχει παιξει,

δοκιμασε να τα μεταφερεις σε μεμορυ ή άλλο δίσκο...

Δημοσ.

υπαρχει τροπος να περασω παιχνιδια του xbox one στον σκληρο του xbox 360 και να τα παιζω απο εκει;αν ναι πως μπορει να γινει αυτο;

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να βρούμε πουθενά το καλώδιο που συνδέει τον σκληρό δίσκο με το 460 ώστε να φτιάξουμε έναν 120gb western digital scorpio σαν σκληρό δίσκο του 360.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...