Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δωσε μας μερικες λεπτομεριες αν θες.τι εννοεις οτι στο μελλον θα σε θυμηθουμε?

.

Απλως, τουλαχιστον στο δικο μου 360 με hitachi drive χρησημοποιουσα τα TDK και δουλευαν οκ για 1 χρονο.Πανω στον χρονο αρχισανε περιστασιακα κατι "unredable disk". Tα δισκακια ηταν σε αριστη κατασταση.Βαλε βγαλε υστερα απο 2-3 φορες παιζανε.Αυτο συνεχηστικε οσπου μια μερα σταματησε να παιζει οτι TDK ειχα (γυρω στα 15 δισκακια) οσες φορες και να τα εβαζα ,clean την κεφαλη με dvd εκανα ,το εκλεισα το ανοιξα αργοτερα τιποτα.Τελος δεν διαβαζε τιποτα.Ειχα μονο 3 verbatim και 2 original.Λεω για να δοκιμασω...Βαζω τα 2 original φωρτονουν με την μια.Βαζω τα 3 verbatim το ιδιο.Bαζω ξανα TDK τιποτα.Οποτε απο τοτε μονο verbatim και μεχρι στιγμης ολα οκ

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εμενα τα philips 5 μηνες μετα,(και ειδικα το cod4 που παιζει ολη μερα..),παιζουνε μια χαρα ακομα.και ενος φιλου παλι της ιδιας μαρκας δισκακια που δανειστηκα cod3 και amped 3 να παιξω,παλιες αντιγραφες,παιξανε μια χαρα.

για TDK δεν γνωριζω,ειχα ακουσει για καποια προβληματα ασυμβατοτητας με τα drive του xbox,και με recorders,και δεν πηρα ποτε.

Δημοσ.

Nαι και εγω σε verbatim τα έχω όλα απλά πλέον δεν θα κάνω πολλά backup γιατι δεν πολυπάιζω και λέω μπας και γλιτώσω κανα φράγκο αλλά μην υπάρχει επίπτωση στο μέλλον στο λέιζερ του 360.

Δημοσ.

Plaisio 42e e-shop 49e περίπου ίδια τιμή με τα μεταφορικά υπάρχουν πουθενα ποιο φτηνά?

Η απο ελλάδα η απο εξωτερικό αλλά να μου βγαίνουν αισθητα ποιο φτηνά και ας πάρω και 100αδα να περάσω την χρονιά!

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με το σπάσιμο του xbox 360 μιας και θα αγοράσω ένα αύριο.

Έχει κανείς να μου προτίνει κανένα απλό tutorial για το flashάρισμα του? Διάβασα στο παρόν θέμα μερικές σελίδες και δεν κατάλαβα χριστό! Έχω βρει μερικά tutorials από ξένα sites αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω αρκετά. Έχω διαβάσει ότι πρέπει να έχεις και την κατάληλη μητρική. Ισχύει αυτό? Αν ισχύει η ASUS P5WD2 που έχω κάνει την δουλειά της? Δεν με ενδιαφέρει τόσο το live και τέτοια. Με ενδιαφέρει μόνο να παίζω παιχνίδια και για αυτό θέλω ένα εύκολο και κατανοητό tutorial χωρίς πολλά πολλά.

Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη!

Δημοσ.

pictur21.jpg

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=I4pJcxqZg74&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=I4pJcxqZg74&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Δημοσ.
pictur21.jpg

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=I4pJcxqZg74&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=I4pJcxqZg74&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

πολύ καλό, πόσο σου κόστισε?
Δημοσ.

60ευρώ το Thermaltake tide water plus, 3-4 ευρώ οι βίδες/παξιμάδια/ροδέλες, κάνα 30άρι το κουτί και κάνα 15άρι οι ανεμιστήρες.

Δημοσ.

60ευρώ το Thermaltake tide water plus, 3-4 ευρώ οι βίδες/παξιμάδια/ροδέλες, κάνα 30άρι το κουτί και κάνα 15άρι οι ανεμιστήρες.

πρόσεξε το κουτί είναι πολύ ευθραστο :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...