Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το differential flash (patch) βάζεις και το ixtreme, αν θές να βάλεις μόνο key η μόνο spoof χρησιμοποιείς το Flash Keys η Flash String ID (spoof data).

Πόσο ζητάνε για το ξεμπρικάρισμα ?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακόμα δεν ξέρω, θα πάρω να τους ρωτήσω αλλά φαντάζομαι θα κυμαίνεται μεταξύ 30-50 ευρώ, ποιός ξέρει. Θα σας ενημερώσω. Thanks για την απάντηση!

Δημοσ.

εγώ έχω τα εργαλεία άμα θές να το ξεμπρικάρουμε..και κερνάς ένα μικρό μέρος του rockband που θέλω να πάρω όταν βγει :)

Δημοσ.

>Rock.Band.USA.XBOX360-PI

Μονο USA :cry:

Ξερει κανεις αν τα Guitar Hero II iso με τα custom τραγουδια παιζουν κομπλε σε latest FW? ( εννοω να ειναι ban-free κτλ :P )

Βρηκα 3 volumes με ενα σωρο custom τραγουδια και κατεβαζω να δω αν παιζουν.

Δημοσ.

Εγώ πάντως βρε παιδιά καναδυο custom πακέτα με τραγούδια που είχα κατεβάσει, δεν παλεύονταν. Άπειροι αποσυγχρονισμοί, άκυρη λογική στις νότες που πρέπει να παίξεις σε σχέση με αυτά που ακούς κλπ. Από τότε δεν ξανάπιασα homebrew GH διανομές.

Περιμένουμε το Rock Band.

ΥΓ: οι grmods είπαν ότι δεν μπορούν να φτιάξουν το μπρικαρισμένο dvd-rom (πα' να πει να κάνουν reprogram το τσιπάκι του) και ζητάνε τα κλασικά 50 για αντικατάσταση με νέο φλασαρισμένο drive. Η τιμή δεν είναι πάρα πολύ άσχημη, αν σκεφτείτε ότι για ένα καινούριο (μάλλον φλασαρισμένο) drive χρεώνουν 100 ευρώ ενώ το ebw χρεώνει 50-55 ευρώ για καινούριο, απείραχτο drive. Bέβαια έχω ήδη παραγγείλει από ebay (hong kong) με 37 ευρώ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν οι grmods θα κρατήσουν το χαλασμένο drive ή όχι. Αν το κρατήσουν, είναι μάλλον κοροϊδία, γιατί λογικά θα ποντάρουν στο να το επισκευάσουν και να το ξαναπουλήσουν. Αλλιώς τα 50 ευρώ είναι λίγα για καινούριο drive και φλασάρισμα, όταν οι περισσότεροι χρεώνουν κάτι 80άρια μόνο για το φλασάρισμα. Τελοσπάντων, όπως είπα προτιμώ να κάνω τα κουμάντα μόνος μου (και με τη βοήθεια του v0rtex βεβαίως!)

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά τι γνώμη έχετε για τα philips

25αδα

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.PHI0202

10αδα

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.PHI0201

Mέχρι τώρα έπαιρνα τα VERBATIM DVD+R DUAL LAYER και δεν είχα κανένα πρόβλημα απλά έχουν μια διαφορά των 20e...

Έχω το lg-thomson το 47d στο 360 και αντιγράφω με το PIONEER DVR-215D.

Δημοσ.

Πάντως εμένα τα Intenso (11 ευρώ η δεκάδα στο Πλαίσο) μου φορτώνουν βούτυρο και σε Samsung και σε Hitachi....

Με τα Philips ειχα προβλήματα

Δημοσ.

To πρώτο που είχα κάνε ιbackup ήταν σε philips και δεν είχα πρόβλημα αλλά μετά όλα τα άλλα ήταν σε verbatim.

Θα δω τι θα προτείνετε και εσεις να πάρω μια 10αδα φτηνά και αν δεν γράψει 2-3 θα γράψω data...Αλλά μεγάλο ρόλο παίζει να μην κουράζει το drive για αυτο και προτιμούσα verbatim...

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά τι γνώμη έχετε για τα philips

25αδα

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.PHI0202

10αδα

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.PHI0201

Mέχρι τώρα έπαιρνα τα VERBATIM DVD+R DUAL LAYER και δεν είχα κανένα πρόβλημα απλά έχουν μια διαφορά των 20e...

Έχω το lg-thomson το 47d στο 360 και αντιγράφω με το PIONEER DVR-215D.

Πάντως ρε φίλε αν το υπολογίζεις έχουν τα ίδια ακριβώς λεφτά με αυτά που δεν είναι και printable.

Δημοσ.

Aπλά ρωτάω την γνωμη σας μην πάω να εξοικονομήσω 20e αλλά αυτα που θα πάρω να είναι <μάπα> οπότε θα πάρω τα verbatim και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο όσο μπορώ βέβαια...

Δημοσ.
Aπλά ρωτάω την γνωμη σας μην πάω να εξοικονομήσω 20e αλλά αυτα που θα πάρω να είναι <μάπα> οπότε θα πάρω τα verbatim και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο όσο μπορώ βέβαια...

παρε verbatim.

Αν δεν το κανεις στο μελλον θα με θυμηθεις.

Δημοσ.

Αν δεν το κανεις στο μελλον θα με θυμηθεις.

δωσε μας μερικες λεπτομεριες αν θες.τι εννοεις οτι στο μελλον θα σε θυμηθουμε?

dreaming123,δεν γνωριζω λεπτομεριες για το συγκεκριμενο lg drive που εχεις,αλλα τα philips σε benq και samsung εχουνε καταπληκτικη αποδοση.παρε καλυτερα 1-2,να τα δοκιμασεις στο δικο σου drive,και αν στα διαβαζει καλα,προχωρα στην αγορα σου.πολυ καλη ποιοτητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...