Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις εβγαλα με κινητο..Απο αναλυση λοιπον ------...Αυτα τα ολιγα..Δηλαδη γινετε να μου βαλουν στο ιδιο κουτη αλλη mobo χωρις να πειραξουν τα δικα μου σεκλετια????Εχω και πραματα κολλημενα πανω στη μητρικη ομως βγαινουν.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

post-54089-129062952512_thumb.jpg

post-54089-129062952524_thumb.jpg

post-54089-129062952528_thumb.jpg

post-54089-12906295253_thumb.jpg

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τις εβγαλα με κινητο..Απο αναλυση λοιπον ------...Αυτα τα ολιγα..Δηλαδη γινετε να μου βαλουν στο ιδιο κουτη αλλη mobo χωρις να πειραξουν τα δικα μου σεκλετια????Εχω και πραματα κολλημενα πανω στη μητρικη ομως βγαινουν.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

[ATTACH]8741[/ATTACH]

[ATTACH]8742[/ATTACH]

[ATTACH]8743[/ATTACH]

[ATTACH]8744[/ATTACH]

Έχεις pm jimaros

Δημοσ.
:???::neutral::???::neutral::|...Δε με κοβω να το τσιμπαω...:(

Καλύτερα να πάρεις το core edition. Θα το ξαναπώ. Οι ανακατασκευασμένες μητρικές είναι για τον λούτσο..

f117.jpg

Δημοσ.

re paidia mia erotisi an kserete.to 360 mou to esteila microsoft gia servise epeidi den edine sima stin othoni(ta eixa dokimasei ola).to thema einai oti einai flasharismeno paizei na exo problima px na to katalaboun;kai kati akoma.na perimeno kainourgia konsola i tin idia ftiagmeni;ti einai poio pithano;

Δημοσ.
re paidia mia erotisi an kserete.to 360 mou to esteila microsoft gia servise epeidi den edine sima stin othoni(ta eixa dokimasei ola).to thema einai oti einai flasharismeno paizei na exo problima px na to katalaboun;kai kati akoma.na perimeno kainourgia konsola i tin idia ftiagmeni;ti einai poio pithano;

Πριν απο κάμποσο καιρό είχε βουίξει η scene ότι επειδή η MS τα είχε κάνει πάνω της για το κράξιμο που έφαγε λόγω RROD, έφτιαχνε κανονικά ακόμη και σπασμένες κονσόλες. Μπορεί να είσαι τυχερός. Για καινούργια εντελώς κονσόλα, μάλλον χλωμό, χωρίς να είμαι και βέβαιος.

Και που να τα βρω τα λεφτα καλο μου???Μοιραζουνε καπου???:P

Άρε jimare. Θα σου έστελνα την μηχανή που έχω και κόβει ρευστό, αλλά την έστειλα για service...:mrgreen:

κανένα νέο για fkash benq?

Aπ' ότι ακούγεται, σε κανά δυο βδομαδούλες...

Δημοσ.

Re timekeeper mias kai les oti flashareis OLA ta dvdrom mporeis na anevaseis enan odigo san afton "hacking 360 for noobies" poy na exei mesa kai to pws flashareis kai ta benq. Eyxaristw poly. Telos h moda poy exei kanei o jimros se ti xrisimevei?

Δημοσ.
Φίλε μου, εννοούσα ότι εγώ φλασάρω όλα τα drives..

Εντάξει εσύ φλασάρεις όλα τα drives δεν είπα τίποτα....αλλά όταν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία....

και αυτό που ήθελα να πω είναι πως τα 28αρια εχουν παντρευτεί το εργαλείο via chipset και δεν λένε να το απατήσουν :-D :-D :-D

Δημοσ.
Άρε jimare. Θα σου έστελνα την μηχανή που έχω και κόβει ρευστό, αλλά την έστειλα για service...:mrgreen:

Θα παριμενω καλυτερα να βγει το xlink one και τότε βλεπουμε...:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
attachment4c41d9me6.jpg

σαν την κονσολα του bin laden μοιαζει :D

360 μουτζαχεντιν edition κι ετσι :mrgreen:

timekeeper ωραιο το thermaltake, αλλα τα dvd πως τα παιζει? :P

εχεις καταληξει σε κουτι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...