Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
δεν ειμαι γραμενος εκει, αλλα ευκαιρεια ειναι.... παω!

είσαι, το 360gr.forumotion.com είναι απλά με δικό του domain name πλέον.

Δημοσ.

καλησπερα...ειμαι αλλος ενας απελπισμενος που εδω κ κανα μηνα παλλευει να φτιαξει το 360 απο 3rod...βασικα ειμαι σιγουρος πως δν εχω βρει τις καταλληλες ροδελες...

1)http://www.ebw.gr/store/Store/tabid/56/CategoryID/174/List/0/Level/a/ProductID/2383/Language/el-GR/Default.aspx?SortField=ProductName%2cProductName

-μηπως υπαρχουν εδω?αν οχι μηπως μπορειτε να μου πειτε κατι για να βρω τις καταλληλες?

2)μετα απο πολλες δοκιμες με διαφορες ροδελες...αυτη την στιγμη ''αργει''να εμφανισει 3 red lights...αυτο ειναι καλο ή κακο?

-ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν κ αλλα τοπικς σαν το δικο μου..ομως ξεκινισα να διαβαζω κ ζαλιστηκα!

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι στο link χρησιμοποιει X-connectors..και εμενα..μετα απο καμια 20αρια ανοιγματα ειναι αχρηστα...γιαυτο θελω βιδες κ ροδελες...βιδες εχω.ροδελες κανεις???

ευχαριστω παντως...

Δημοσ.

εχει ενα μαγαζι στην αθηνάς..οπως την ανεβαινεις για ομονοια, αν θυμάμαι καλα καμια 20αριά μετρα μετά το μετρό μοναστηράκι ..απο αριστερα μεσα σε ενα στενό. Ρωτα εκει γυρο κανα μαγαζάτορα και θα σου πεί. Το μαγαζι έχει οτι μεγεθος βιδα/ροδέλα/παξιμάδι μπορείς να φανταστείς.

Δημοσ.
εχει ενα μαγαζι στην αθηνάς..οπως την ανεβαινεις για ομονοια, αν θυμάμαι καλα καμια 20αριά μετρα μετά το μετρό μοναστηράκι ..απο αριστερα μεσα σε ενα στενό. Ρωτα εκει γυρο κανα μαγαζάτορα και θα σου πεί. Το μαγαζι έχει οτι μεγεθος βιδα/ροδέλα/παξιμάδι μπορείς να φανταστείς.

ευχαριστω πολυ φιλε....θα παω σιγουρα...αλλα μηπως μπορει κανεις να μου πει πως θα τις ζητησω?μεγεθος κλπ?

Δημοσ.
καλησπερα...ειμαι αλλος ενας απελπισμενος που εδω κ κανα μηνα παλλευει να φτιαξει το 360 απο 3rod...βασικα ειμαι σιγουρος πως δν εχω βρει τις καταλληλες ροδελες...

1)http://www.ebw.gr/store/Store/tabid/56/CategoryID/174/List/0/Level/a/ProductID/2383/Language/el-GR/Default.aspx?SortField=ProductName%2cProductName

-μηπως υπαρχουν εδω?αν οχι μηπως μπορειτε να μου πειτε κατι για να βρω τις καταλληλες?

2)μετα απο πολλες δοκιμες με διαφορες ροδελες...αυτη την στιγμη ''αργει''να εμφανισει 3 red lights...αυτο ειναι καλο ή κακο?

-ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν κ αλλα τοπικς σαν το δικο μου..ομως ξεκινισα να διαβαζω κ ζαλιστηκα!

Έχεις σκεφτεί καθόλου αυτή την προσφορά γιατί πίστεψε με με ότι και να του κάνεις τώρα ποια πάντα θα έχεις την ανησυχία αν θα σου ξαναβγάλει κόκκινα λαμπάκια ενώ αν το πας εκεί και απαιτήσεις να στο αλλάξουν με ένα που να έχει hdmi θύρα & το τροφοδοτικό να είναι 175watt ώστε να είναι από τα νέα falcon 360 που δεν έχουν το πρόβλημα με τα κόκκινα λαμπάκια σε τόσο μεγάλο ποσοστό όσο το είχανε τα πρώτα 360 θα είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ.

Εναλλακτικά μπορείς να το δώσεις κάπου σαν ανταλλακτικά(Τουλάχιστον το dvdrom που δουλεύει ακόμα) και να αγοράσεις ένα νέο arcade με 200 ευρώ αλλά να προσέξεις τα κλασικά(Τροφοδοτικό με 175watt και hdmi θύρα).

Δημοσ.
Έχεις σκεφτεί καθόλου αυτή την προσφορά γιατί πίστεψε με με ότι και να του κάνεις τώρα ποια πάντα θα έχεις την ανησυχία αν θα σου ξαναβγάλει κόκκινα λαμπάκια ενώ αν το πας εκεί και απαιτήσεις να στο αλλάξουν με ένα που να έχει hdmi θύρα & το τροφοδοτικό να είναι 175watt ώστε να είναι από τα νέα falcon 360 που δεν έχουν το πρόβλημα με τα κόκκινα λαμπάκια σε τόσο μεγάλο ποσοστό όσο το είχανε τα πρώτα 360 θα είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ.

Εναλλακτικά μπορείς να το δώσεις κάπου σαν ανταλλακτικά(Τουλάχιστον το dvdrom που δουλεύει ακόμα) και να αγοράσεις ένα νέο arcade με 200 ευρώ αλλά να προσέξεις τα κλασικά(Τροφοδοτικό με 175watt και hdmi θύρα).

τον τελευταιο καιρο το σκεφτομαι ολο κ περισσοτερο...αλλα διαβασα οτι ζητανε πολλα λεφτα για αυτο που δινουν...πριν παρω αυτην την αποφαση θελω να δοκιμασω να το φτιαξω με τις ροδελες...

Δημοσ.

venetinho7 αφου δεν εχεις εγγυηση πλάκωσετο με το heat-gun (αλλα προσεκτικά! ψαχτο πρωτα και δες και κανα tutorial) , και μετά του κάνεις και το x-clamp fix και του βάζεις και καναν εξτρα ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Εχει διαφορα αμα του κανει με heatgun η απλα το αφησει να ψηθει απο μονο του χωρις ανεμιστηρια?

Υ.Γ. Αυτα περι μπανιων ισχυουν?..Ειχα καιρο να μπω :P

Δημοσ.

καλημερα παιδια κατεβαζα το Xbox Backup Creator 2.8 απο εδω:http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=639621 και δεν μου το ανοιγει με τα xp με τα vista πριν δεν ειχα προβλημα(κουφο εε?)!!:X

bitmapbl2.th.jpg

Δημοσ.

beniamin , διάβασε το μηνυματάκι που βγάζει. Σου λέει ότι δεν βρίσκει το αρχείο MSCOMCTL.OCX. Βρέςς το απο google και βάλτο μεσα στο system32 π.χ και θα σου δουλέψει.

Εχει διαφορα αμα του κανει με heatgun η απλα το αφησει να ψηθει απο μονο του χωρις ανεμιστηρια?

Υ.Γ. Αυτα περι μπανιων ισχυουν?..Ειχα καιρο να μπω :P

Jim έχω την εντύπωση ότι γίνεται καλύτερη δουλειά με το heatgun αν το κάνεις σωστά γιατί έρχεται και στα ίσια του το board που έχει κάνει warp απ τα x-clamps, οσο για τα μπάνια ..μουφιές.

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα το pioneer 215d serial ata χρειάζεται κάποια αναβάθμιση firmware για να αντιγράφω τα backup μου απο τα γνήσια games?

Με το 111D δεν θυμάμαι αν είχα κάνει...

Καλό το 111d αλλά μου έβγαλε 3 κόκκινα λαμπάκια...xaxa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...