Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σειρά μου να ρωτήσω και εγώ... Flashαρα την κονσόλα και βρήκα το Ninja Gaiden Black (ε-π-ι-τ-έ-λ-ο-υ-ς) το οποίο είναι patched για 360. Είδα πως για να παίξεις αυθεντικά παιχνίδια από xbox1, πρέπει να κατεβάσεις update από το live και γίνεται μόνο αν έχεις σκληρό (έχω την arcade έκδοση).

Αυτό ισχύει ΚΑΙ για τις κόπιες; Το update το οποίο δίνει η Microsoft στο site της και απλώς το καις σε cd τι ρόλο παίζει;

Τα Patched games από xbox σε xbox 360 μπορούν να παίξουν χωρίς κανένα update;

Δημοσ.
δεν μπορεις χωρις δισκο, γιατι εκει μπαινει ο emulator για το παλιο xbox.

Τότε τι νόημα έχει να είναι σε κατηγορία "patched for 360"? Αυτό είναι που δε μπορώ να καταλάβω.

[edit]: Βρήκα αυτό το άρθρο: "How To Update Your Xbox 360's Backwards Compatibility, Without Xbox Live". Μπορώ δηλαδή να έχω backwards compatibility μέσω update από cd? Το αναφέρει και το site της Microsoft πως το update μπορεί να γίνει μέσω cd...

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.

και που θα μπει ο emulator ρε αρχηγε? αφου στον σκληρο μπαινει και οχι στην καρτα μνημης. το κατεβαζεις σε cd αν θες, αλλα θελει δισκο.

Δημοσ.
να ανταλαξεις την χαλασμενη κονσολα σου με καινουρια θες να πεις?

στους GRmods γινετε αυτο με 50 ευρω,ισως και ακομα λιγοτερα.προχθες μιλαγα μαζι τους.

bouga επειδή η κονδόλα μου τα παρέδωσε και την έχω φλασάρει , πώς έρχεσαι σε επικοινωνία με Grmods? Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο? Να τη στείλω πίσω στη microsoft δεν παίζει γιατί έχω μαμήσει όλα τα αυτοκόλητα:lol:

Δημοσ.
bouga επειδή η κονδόλα μου τα παρέδωσε και την έχω φλασάρει , πώς έρχεσαι σε επικοινωνία με Grmods? Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο? Να τη στείλω πίσω στη microsoft δεν παίζει γιατί έχω μαμήσει όλα τα αυτοκόλητα:lol:

πλεον ολες τις κονσολες σε οποια κατασταση και να ειναι τις δεχετε η microsoft και σου στελνει καινουρια.ξερω παιδι που εστηλε κονσολα πριν 1 μηνα με 1 ανεμιστηρακι εξτρα,φλασαρισμενη και με το αυτοκολλητο σε καλουτσικη κατασταση ( :-D το αυτοκολλητο τον μαρανε...) ,και του στηλανε πισω το ανεμιστηρακι μαζι με 360 καινουριο + σκληρο δισκο,premium πακετο δηλαδη,ενω ο ιδιος ειχε στηλει την core χωρις HDMI.

το site των GRmods ειναι http://www.sonypsp.gr ,εκει θα βρεις και το τηλεφωνο για να επικοινωνησεις μαζι τους.

εν τω μεταξι ξεχασα να ενημερωσω,οτι την περασμενη βδομαδα μου λεγανε για 50 ευρω,ισως και λιγοτερα και ανταλλαγη με καινουρια κονσολα αφλασαριστη,και προχθες το αλλαξανε και λεγανε 80 ευρω για μεταχειρισμενη κονσολα φλασαρισμενη.(προφανος οι κυριοι παιρνουνε τις RLOD κονσολες και τις ...φτιαχνουνε (και καλα...),και μετα πας εσυ και την παιρνεις.αν ειναι οντως ετσι,δεν το συνιστω,καλυτερα κανε ενα τηλεφωνο στο http://www.ebwstore.com/osc/ και δες τι προσφορα θα σου κανουν και εκει)

απλα 2 πραγματακια για να ξερεις:

απο την κονσολα που εσυ θα τους δωσεις,αυτοι θα βγαλουνε:

100 ευρω απο το Drive

30 ευρω απο το κουτι

κανα 30αρι απο ψυχτρες και ανεμηστιρακια.

+ τα λεφτα τα δικα σου,(50-80, 99 πριν απο λιγες μερες,πριν πεσουν οι τιμες δηλαδη).

+αμα ανοιξει καινουρια συσκευασια arcade για να σου δωσει την κονσολα μονο,αυτος θα βγαλει απο τα υπολοιπα:

65 ευρω απο το τροφοδοτικο

40 ευρω απο το ασυρματο χειριστηριο

10 ευρω απο το δισκακι με τα arcade games

κανα 25αρι απο το VGA καλωδιο.

και κανα 40αρι + απο την 256 μνημη που περιεχει μεσα η συσκευασια.

οποτε παρε τους τηλεφωνο,(και τους 2),δειξε τους οτι εισαι γνωστης των πραγματων και παιξε παζαρια μαζι τους και θα σου κανουν πολυ καλυτερη τιμη.σε καμοια περιπτωση μην δεχτεις να σου δωσουν μεταχειρισμενη κονσολα.πες του ανοιξε ενα καινουριο arcade και δωσε μου την κονσολα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ bouga. Θα το στείλω microsoft μάλον , αφού δεν έχω τίποτα να χάσω. Το πολύ να μου ρίξουν άκυρο. Σου ζητάνε μήπως απόδειξη?, την έχω χάσει από την πρώτη βδομάδα

Δημοσ.
Εχεις κανεις κανα RF Module που να το πουλαει?? :S

Για το 360 δεν παίζει να υπάρχει, και το αντίστοιχο rf module του πρώτου xbox δεν ταιριάζει.

Αν όμως μπορείς να κάνεις κάποια πατέντα, μπορώ να σου δώσω εγώ ένα rf module που είχα πάρει κάποτε για το 1, αλλά τώρα πιάνει σκόνη στην ντουλάπα.

Δημοσ.
Ευχαριστώ bouga. Θα το στείλω microsoft μάλον , αφού δεν έχω τίποτα να χάσω. Το πολύ να μου ρίξουν άκυρο. Σου ζητάνε μήπως απόδειξη?, την έχω χάσει από την πρώτη βδομάδα

απ'οσο γνωριζω οχι δεν χρειαζετε.

Δημοσ.

Τheoritikos, το προβλημα μου ειναι το εξης.Απο το RF Module που ειχα ξηλωσα τα 4 Leds για να κανω καποια μετατροπη.;).Ενω ολα πηγαιναν καλα και ημουν ετοιμος να το τελειωσω, κανω μια δοκιμη πριν βαλω τα καινουργια Led και τι να δω:fear::whistle:..Παταω να ανοιξει και το κεντρικο Led μαζι με τα αλλα 4 δεν αναβει (δεν δινει ρευμα εκει,το μετρησα) και ουτε δουλευει η κεραια και γενικα το συστημα για τα ασυρματα τηλεχειριστηρια.:-(:-(...Ακομα δεν εχω δοκιμασει να βαλω αυτο το Rf Module στο αλλο μου 360 να δω τι παιζει..ΑΝ εχει κανεις καμια ιδεα ας τη "ριξει":rolleyes::-)...

Υ.Γ. Εχει δυναμη ενα αμπερομετρο γυρισμενο στα Ohm να εκαψε καποιο ολοκληρωμενο??:X

Δημοσ.

Λοιπόν από Grmods μου είπαν για ανταλλαγή κονσόλας χαλασμένης, με 80 ευρώ σου δίνουν ανακατασκευασμένη κονσόλα φλασαρισμένη. Αν σε 3 μήνες χαλάσει σου την κατασκευάζουν τσάμπα , αν περάσει το διάστημα των 3 μηνών πληρώνεις 45?. Για καινούργια 120 και πάνω..

Δημοσ.
Λοιπόν από Grmods μου είπαν για ανταλλαγή κονσόλας χαλασμένης, με 80 ευρώ σου δίνουν ανακατασκευασμένη κονσόλα φλασαρισμένη. Αν σε 3 μήνες χαλάσει σου την κατασκευάζουν τσάμπα , αν περάσει το διάστημα των 3 μηνών πληρώνεις 45?. Για καινούργια 120 και πάνω..

χαχαχα! πες τους να πα να γ@μhthoun. (η στηλε τους πμ... :-D)

ρε πανε καλα τα παιδια,η αρχισανε και αυτοι τα ναρκωτικα?

κανε παιχνιδι με το easy buy world,με αυτους τουλαχιστον θα μιλησεις λιγο πιο σοβαρα απ'οτι με τους grmods :-)

γιατι μου φαινετε τελικα οτι οι GR,μας βλεπουν αλευρομενους,και μας περνανε για μυλωναδες.... :lol:

edit:αμα θες,(και δεν βαριεσε να μπλεκεις βεβαια),παρε ενα 360 arcade καινουριο,σκοτωσε ολα τα περιφεριακα με μια αγγελια στο φορουμ,σκοτωσε και το παλιο σου το drive και το κουτι,(υπαρχουνε πολλοι μοντακιδες εδω περα και θα το χρειαστουν),και στο τελος θα βγεις και κερδισμενος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...